Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz Abu85 #9262 üzenetére

    ... és már át is siklottunk ismét valami másra a HW-ről :)

    amúgy persze, folyamatosság über alles - mondjuk a pontszerűen mért minimum-FPS-ek nem túl reprezentatívak, de azt elhiszem, hogy a SE3 folyékonyabb Mantle alatt. a Thief vszleg mindegy. a Civ-ről korábban már beszéltünk, nekem is tetszik, amit csináltak benne. és ez mind szoftver, amit ugyanúgy lehetne Kepleren / Maxwellen is csinálni.

    (#9263) HSM: a tranzisztorsűrűség minimális hatással van a fogyasztásra - még azt sem tartom kizártnak, hogy nem csökkenti, ugyanis szűkebb helyen jelentkezik ugyanaz a hőtermelés. az R9 285 amúgy is rossz példa, mert a fogyasztása siralmas.

    Ezt jól látod, én úgy gondolom, hogy a fogyasztás drasztikus csökkentése azonos technológia mellett csak a funkcionalitás megnyirbálásával lehetséges.

    akkor sztem jobb, ha abbahagyjuk a témát. with all due respect, ez óriási butaság. pont az előbb soroltam fel pár fajsúlyos dolgot....

    Itt az a bibi, hogy az AMD nem elég ehhez.

    az volt az alapvető felvetésem, hogy az architektúrás innovációt az AMD nem tudja kézzelfogható előnyre váltani. ezek szerint egyetértünk? :)

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák