Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz #45997568 #32931 üzenetére

    Javaslom, keress rá a google-ön a "következtetés" szóra. Értelmes emberek szoktak néha ilyet, és más értelmes emberek fel szokták ismerni a jelenséget. Természetesen egy következtetés lehet hibás, és lehet vele vitatkozni, csak éppen te nem ezt tetted, hanem az irreleváns tények idézése mellett megállás nélkül személyeskedédtél, és ebben ki is merült a dolog. Lehet persze ész nélkül ragaszkodni a sajtóközleményekhez, és nem venni figyelembe, hogy mi és miért történik a valóságban, csak akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyire jogos saját magadat az értelmes ember kategóriába sorolni.

    Felőlem amúgy nyugodtan gondolja bárki azt, hogy a Vega64 Air kártya ára a boltok gonoszsága miatt magas, de azért nehogy már ne lehessen más véleményt leírni.

    (#32929) Abu85: én ezt mind értem, de ennek a gyakorlati eredménye akkor is az lett, hogy az MSRP-n nemhozzáférhető a kártya, és nem azért, mert a boltok nyerészkednek. Akkor most ki az oka annak, hogy a végfelhasználók +100 USD-ért tudnak Vega64 Airt venni?

    "... and with your wicked wishes we will rise again"

Új hozzászólás Aktív témák