Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    válasz nubreed #29100 üzenetére

    Nekem nem ez jött le a hozzászólásaidból, de hiszek neked. :) Csak azért írom ezt, mert múltkor is volt valaki, aki egy tök korrekt kritikát írt mindenféle ócsárolás, rosszakarás vagy vészjóslás nélkül. Tudom, hogy a Vega-Prey plakát miatt gondolták, hogy a Vega akkor jön, de ezt konkrétumok nélkül miből? Azért, mert az volt ráírva, hogy Vega is coming és a Prey van a plakát egyik felén? Itt van az eredeti cikk. Sajnos a németet csak addig tanultam, amíg meglett a nyelvvizsga, aztán hagytam elfelejtődni, de valaki esetleg kereshetne olyan mondatokat, hogy egyértelműen kiderül-e, hogy erről van-e szó. Mert a cím alapján én annyit látok, hogy Prey-AMD Vega együttműködés született, ami nem jelenti, hogy a Vega akkor ki is jön, másrészt viszont jelenti azt, hogy a mostani bemutatón Prey-jel demózták a Vegát.

    Lehet bukta lesz a Vega, lehet nem, megmondják a számok mind az fps, mind a kassza oldaláról. CPU fronton visszatértek az "élők közé". GPU fronton pedig a Polaris megjelenése előtti negyedévben növelték 23%-ról 30%-ra a részesedést az NV-vel szemben, amit az előző negyedéves beszámolóig tartottak. Ugye ez azt jelenti, hogy úgy tudták tartani a 30%-os részesedést, hogy míg ők csak a középkategóriáig kínáltak kártyákat, addig az NV a 1080 Ti (és a Titan xP) kivételével a teljes palettát felvonultatta

    (#29103) Raymond: Lásd a 2. bekezdést. Szerinted az hogy rakható össze, hogy míg a Steam survey-en alig van AMD kártya, addig a Polarisok megjelenése előtt elért aktuális negyedéves részesedést 3 negyedéve tartják? Találd ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák