Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz -Solt- #11681 üzenetére

    NV-nél sajnos nagyobb az elégedettség azért néznek el jobban dolgokat. A sok kicsi meg sokszor fel lett nagyolva. Ilyen ez az AMD driver dolog, valakinél bármi gond van az azonnal driver szar. Aminek biztos voltak előzményei, hogy ilyen kép alakult ki, de sok a felnagyolás.

    Ez csak egy 24-es FHD az is apóról. A zártság nem jó viszont én nem cserélek most egy ideig és olyan játékélményt nyújt, hogy csak kapkodom a szememet egy 60Hz-es Dell után.

    Azért erről Abu is tehet valljuk be. Mert szakmailag nincsen megkérdőjelezve még csak fel sem merül ez, de az elfogultságát elég durván kimutatja már ami még azt mondom nem is baj, mert nem trollkodásban, beszólogatásban nyilvánul meg mint pár embernél. Viszont sokszor olyan kínos magyarázkodásokba, téma váltásokba megy ezért bele, ami miatt kapja. Viszont le a kalappal ahogy kezeli a helyzetet!

    Az a 980ti dolog szerintem sem komoly, bár ha nagyon akarnák kicsit terelve, burkoltan meg lehetne oldani. Persze kérdés akkor dologról van-e szó ami megéri ezt a kockázatot...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák