- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Hű, ez a két "o" betüs Borg beszélget szakasz ez durva volt.., kétszer átolvastam mire rájöttem/észrevettem hogy nem magával/ban beszélget valaki..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Milka 78
nagyúr
Urak!
Mod bios miatt ugrik a gari?
Van egy gyári és egy 390x bios rajta,de képet nem ad -
addikt
válasz Milka 78 #33116 üzenetére
Abszolut semmi életjelet nem produkál, vagy csak kép nincs?
Ja, hopsz neked nem is a gyári hűtés van fent. A hybrid-et mi szabályozza, a vga, vagy alaplapról?A kérdezősködésem oka az lenne, hogy ha a kártya hűtése elindul, magyarán tápot kap, de kép nincs, igp használata mellett nem megoldható-e egy bios flash-elés?
Még ne add fel, hátha ki tudod hagyni ezt a szériát
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz tailor74 #33117 üzenetére
Már vissza van rakva rá a gyári.Gép indul,semmi sípolás,majd elkezd melegedni a kari gondolom,mert egyszer csak 100%-ra gyorsul a hűtés.Persze a monitort nem kapcsolja be.
Nem tudom,hogy IGP alatt lehet e ezért dobtam be a kérdést.Teknikai problémája nincs,mert itt a pendrive,rajta a gyári és az IGP is üzemel.
-
addikt
válasz Milka 78 #33118 üzenetére
Igen, neked végülis a 390x bios helyére is egy gyárit kellene varázsolni...
Gondoltam esetleg ha a kártya fizikailag a gépben van, rossz bios állásra kapcsolva, tápot kap, igp-n van kép, hátha egy flash végig menne rajta.
De ez a hirtelen nagyon melegedés nem sok jót sugall.
-
Televan74
nagyúr
válasz Milka 78 #33116 üzenetére
Lehet hogy én vagyok a láma,de ha nem ad képet,hogy tudják megnézni a garanciába a biost.Már mint hogy milyen van rajta.
Legfeljebb a flashelnek rá egy eredetit és visszadobják hogy jó a kártya.Nálam a 7970 vapor elszállt megégett egy alkatrész a hátoldalán, mégis kaptam egy másikat.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
addikt
válasz Milka 78 #33120 üzenetére
Az én döglött 390-em is bent volt a gépben, biosban igp-re állítottam a pci-e sínt, és volt kép igp-ről. Igaz az a 390 tápot sem vett fel, annyira meghalt.
Akkor passz, nincs több ötletem, lehet mégis meg kell próbálni a gariztatást szerencse alapon.
-
MastR
tag
válasz Milka 78 #33120 üzenetére
Kellene szerezned kölcsön egy másik Pcie videókártyát. És arra kell kötnöd a monitort, és így bootolni, majd vissza kell flashelni az eredeti biost a 0-ás Slotban (legfelső) lévő kártyára ami a 290-esed. A legfelső slot a 0-ás, az alatta lévő az 1-es és így tovább. Amikor flashelsz a parancsban mindig megadtad ezt az infot is, hogy melyik slotban lévő kártyára írjon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Milka 78 #33129 üzenetére
ja, végülis ha a kártya nem indul el, akkor ki se nagyon tudják belőle hámozni, miért nem indul el.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
senzaj
senior tag
Üdv!
Beléptem a fórumba egy ref 290-essel. Remélem jó barátságot kötök vele pár hónapig/évig.
Esetleg 1-2 tanács, mire figyeljek stb? -
deadwing
addikt
válasz Milka 78 #33129 üzenetére
Nem értem. Egyik bios állásban sem indul?
(#33132) senzaj: én használnék hozzá egyedi venti profilt az Afterburnerben, nem engedném fel 94 fokra. Ha nem zavar a hangja belőheted kb 80 fokra. Úgy sztem sokáig ki fog szolgálni.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
HereGod
csendes tag
Sziasztok!
Összeségében, akkor ajánljátok a r9 390 szériát? én az Asus Strix r9 390-et szeretném megvenni. Melegednek? Hogy bírják hajtást? Szoftverileg már rendben vannak?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv,
HereGod -
fibix
csendes újonc
üdv mindenki
Egy ASUS Strix r9 390 kártyával beszállok én is... a köztudatba
Holnap jön meg a kari csak sajna a tápom 30Ampert bir kifacsarni magábol a manna meg elment mind a karira.
Ha visszaveszem az orajelet mondjuk 800MHz-re akkor nyerek pár ampert?
Antituning
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz deadwing #33133 üzenetére
Független a biostól a hiba.
Kernel hisztizett a gép,elsötétült a képernyő,majd visszaállt oc alatt.Gondoltam túleröltettem.Sebaj majd a mod biostól erőre kap.2 napig rendben volt majd megint jött a random sötétülés.Vissza katt a gyári bios.Nem volt gond,de a hybridet megbolygattam,újra kellett raknom.Megtörtént,ment,indult...elmentem melózni...hazajöttem,indít,sötét a képernyő.
Most itt tartunk. -
he7edik.
addikt
A VSR-ről van valakinek tapasztalata? Képminőségben mekkora az eltérés a natív FHD és vagy a natív 4K-hoz képest?
Égő szöveg a flém vázon
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ASUS R9 290 OC kártyája?
Ha igen légyszi mondjátok meg nekem, hogy a PCI-E sínt hány volton használjátok, mennyi az egészséges? Nekem 1.215 -ön néha crashel.... nem tudom meddig emelhetem vagy mi az ideális a min tuti megy...
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
proci985
MODERÁTOR
-
Aby_2014
aktív tag
válasz proci985 #33140 üzenetére
De ha nem piszkálom, akkor 3 percenként crashel, a default valami 0.925 V
Ööö lehet, hogy nem a pci-e feszültsége amit állítok bios neve System Agent Voltage arra jöttem rá ,hogy ha ezt ha emelem, akkor jobb lesz[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
emperorka
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Pár hónappal ezelőtt vettem egy msi gaming 290 es vga-t. Teljesítmény szempontjából meg vagyok vele elégedve, full hd felbontásba szinte mindent visz high-ultra beállításokkal. Viszont olyan problémám van hogy sokszor a játékok akadoznak, tehát pl. 60 fpsről leesik mondjuk 50-re. Így ugye a kép nem lesz folyamatos hanem egy pillanatra megakad. Win 7-nél és 8.1-nél is ugyanezt csinálja. A régi 6850 hd kártyámnál is ezt tapasztaltam, pedig mindig felteszem a legfrissebb drivereket. Szerintetek mi lehet a baj?
-
xxxxxxxxx
tag
válasz he7edik. #33138 üzenetére
Hello! Mióta rájöttem hogy ilyen lehetőség is van mindent VSR el játszok 3200X1800ba
Elég frankon mennek a játékok sőt több játék is van a gépemen amihez még erre is rávághatok vonalsimítást az ultra grafikai beállítások mellett. Simább letisztultabb képet kapsz. Ami szerintem abszolult jó átmenet FHD és a jelenleg drága pénzért mért 4K közt. Mikor drájvert frissítek és automatikusan visszaáll 1920X1080 as felbontásra a háborodottság kiül arcomra. Mi ez a szar?!?! WFT! -
xxxxxxxxx
tag
haha 4K Virtual Super Resolutiont
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Mivel durván pörgetitek a topicot, mea culpa..., lusta vagyok kikeresni mi a bánat egész pontosan ez a mod BIOS amit elég szép számmal elkezdtetek használni ?!
Nem kell újra leírni ha egyszer már megtörtént, csupán egy post #sorszámért is hálás lennék!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest