Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordi88

    csendes tag

    Sziasztok, szép estét.

    Nemrégiben vásároltam egy Gigabyte RX 570 4GB Gaming kártyát, egy 1050-et váltott, I5 6400-as processzor mellé, Fontos megjegyezni hogy a kártya bányászkártya. A tesztek alapján amiket néztem, jóval erősebbnek kéne lennie az előbb említett kártyánál, én mégis nem tapasztalok akkora előrelépést. Nem játszok annyira nagy gépigényű játékokkal (Sunset Overdrive, LoL, GTA V, AC-Syndicate, Witcher 3, Injustice 2, talán ennyi is), viszont pl. Sunset Overdrivenál alacsony beállításokkal is 30 FPS körül van. Assassin's Creed az első indításnál zökkenőmentesen, magas beállítások mellett futott, benchmark alapján is azt ajánlja a játék, mégis van vagy 20 fps-em. Witcher 3 GTX 1050-el kb. Medium beállításokon (Hairworks off természetesen) 40-60 fps között volt, 570-el le kellett vennem majdnemhogy Lowra hogy elérjem azt az Fps-t...Injustice 2 szintén majdnemhogy teljesen Lowon 30fps.
    Kíváncsiságból lefuttattam egy Heaven Benchmark 4.0-át, High quality kivételével mindent offra tettem, 30 fps körüli érték volt, vagy kevesebb.

    Mi lehet a probléma? Vagy túl sokat várok a kártyától? 18.12.3-as Radeon Driver van feltelepítve, régebbi driverrel se éreztem túl nagy változást..
    Hétvégén készülök újrarakni a gépet, hátha valami régi Nvidia driver zavar be, vagy nem tudom..

    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák