-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz AxBattler #21486 üzenetére
Az a PowerColor valami rettentő. Annak van a legnagyobb hűtője három ventivel, de a leghangosabb is és egyben a legmagasabb a hőmérséklete, mert a fogyasztása is a legnagyobb. Valamit nagyon eltoltak, valószínűleg hülyére van feszelve a GPU.
Szépen lehet OC-zni a Giga Aorust, majd egyszer kipróbálom.
Más: A hétvégén volt egy nagyobb Win10 frissítés (nálam legalábbis). Ezt követően a HDMI-n a TV kezelése megbolondult. Eddig semmit nem kellett driverben állítani, sem az átmenetileg használt GTX 460-on, sem korábban az RX 470-en, sem az 570-en. Na, ez megváltozott a Win10 frissítéssel, mert ahogy bekapcsoltam a TV-t, egy függőlegesen széthúzott képet láttam, amit csak a driverben a HDMI átméretezéssel és a TV menüjében a képbeállítással tudtam korrigálni és újra teljes méretű fHD képet kapni a TV-n.
Más nem tapasztalta ezt?
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest