Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz #45185024 #13115 üzenetére

    Ez rossz hozzáállás. Nem halva született ötlet, csak vádaskodó vélemények helyett tényekkel, cikkekkel alátámasztott összefoglaló kell. Sz@r a Giga? Semmi gond, linkelni kell 1 vagy 2 korrekt cikket (tudom, ebbe is bele lehet kötni, de trolloknak rövid az élettartama itt). A lényeg, hogy városi legendák (vagy hírek annak megfelelő módon történő) terjesztése helyett linkek, fényképek kellenek és akkor korrekt lesz az összefoglaló is.

    Pl. leírhatnánk az összefoglalóba, hogy az MSI kártyák szarok, mert az enyémen a hűtés rosszul volt felrakva, de közben mindenkinek megy f@szán, tehát egyedi esetről van szó és szuper, amióta egy 10 perces fixet toltam rá. Látni kell, hogy ki trollkodik/hőzöng/általánosít és ki az, aki ésszerűen nyilatkozik.

    Lacus: általánosságban elmondható, hogy MSI, XFX és Sapphire az ajánlott RX4x0 kártyák, Asus és Giga az ellenjavalltak, de majd valaki, akinek van egy kis ideje, bedob linkeket is a gondokról, emlékszem, youtube videó is volt pl. a Gigabyte gondjairól.

    ps.: a korrektség kedvéért meg kell jegyeznem, hogy annó a 6850-es szériából a Giga kártyája toronymagasan a legjobb volt hő/zaj szempontból, szóval a gyártót még nem feltétlen kell teljesen leírni, és mivel az alaplapjaik az egyik legjobbak, tudás van ott, csak akarniuk kell :)

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák