-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hát, nincsen. Szóval aki nem nagy pénzből akar olyan gépet, ami nem elsősorban játékra van, de azért néha azzal is elszórakozna (főleg nem FHD és hasonló felbontáson), még szerintem egy darabig jó választás lesz a 7770.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Grave_444
nagyúr
válasz dragonfx #8904 üzenetére
Játékban nem próbáltam, amúgy a memória 1375-nél többön nem akar menni, másnál már láttam 1500-1600MHz-et is.
Persze játék alatt nem stabil oda 1200/1350-en kell járatni kb.
Én is direkt 1680x1050-es monitort vettem és nem is fogok FHD-t, amíg nem lesz minimum egy HD7850 2GB-os kártyám.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Arkennys #8903 üzenetére
Egyetértek nem FHD-ba elég még jó darabig a 7770 ezért gyűjtök én is erre
Sőt 1280x1024be a 2007es 8800gt-m amit a dx10 enged mindent csútkára tolva játszok ezzel a játékkal.
FC3-ba a post processinget kell kikapcsolnom és árnyék medium többi max.
Szóval biztos elég lenne nekem még jó darabig ez a kártya 1280x1024-be vagy ha visszarakom a másik monitorom akkor 1440x900ba sokáig, persze lehet, hogy közbe jön egy-egy cím ami annyira nem fogja szeretni, de azt meg túl kell élni -
dragonfx
veterán
válasz Grave_444 #8906 üzenetére
igy van full hd.hez az kell.
hát én 1050en probáltam multkor de 1100at lehet behuzom megnézzük
bár nfshp2be smemit nem hozott fps.t
majd a shift2be az fc3ba megnézem.nekem 1475 a vége.
felette kilép a mark.érdekes nem csikozik.nem tudom mia kevés a powertarget a fesz, de az csaka gpu részt érinti nem?[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Arkennys
addikt
válasz madkiller #8907 üzenetére
Én is ennyiben szoktam játszani, bár nem 7770-es kártyával. De az volt az alaptervben, meg figyelgetek ide is fejleményeket illetően. Ha lesz úgy keret, lesz összedobva egy másik, mindenes gép, abba tökéletes lenne egy '70-es.
taknyi:Akkor bocsánat, csak a sajátos megfogalmazásod miatt nekem nem jött le, hogy ugyanazon az állásponton vagyunk. Nem tudtam biztosra, hogy "nagyarcú" alatt pontosan kiket értesz ott
-
oliba
őstag
Te beszélsz itt, hogy nem mutatunk teszteket, ahol az 5770-est elveri 30%-kal a 7770, erre ha mutatok egy tesztet, akkor már nagyarcú vagyok
Most az fáj neked, hogy nem telik +10ezer egy 7770-esre, vagy az a gond, hogy már megvetted az 5770-est?
Minden DX11-es játékba hozza a kötelező 30%-os minimum többletsebességet, ami ezen felül van az már csak ajándék.
Amúgy az egyetemeken van olyan óra, hogy "Viselkedéskultúra". Ajánlom vedd fel, nem járnál rosszul vele
dragonfx: ne félj, az én tuningpotenciálom rosszabb. 1,2V-on stabil az 1080 MHz-es gpu
[ Szerkesztve ]
-
taknyi
aktív tag
Te ezek szerint részt vettél rajta, még is kívánni valót hagy a viselkedésed..., vagy rád is rádfér, ha nem...1680-on nem vagytok igazán meggyőzőek (ár-érték arányban)... nincs még meg... az a 10k meg inkább 15k... Mondj még szépeket...
(#8912) Lacccca87 : ne b@ssz van egy csomó lekvárom, nagyi adta...
[ Szerkesztve ]
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
-
aProPeti87
aktív tag
válasz Trebron09 #8916 üzenetére
A szomszédom is HD5770 váltott HD7770 re ,én ajánlottam neki De csináltunk méréseket és nem bánta meg a cserét Kb + 20-30 FPS többletet hozott a csere különféle játékokban ,ő se hitte el hogy ennyivel jobb lesz. BF3 Multizik és ott nagyon érezhető volta változás huzigálhatta feljebb a csúszkákat
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
oliba
őstag
válasz aProPeti87 #8918 üzenetére
A mai modernnek számító játékokban megvan a +50% teljesítmény előny
-
Zsocó
aktív tag
válasz aProPeti87 #8918 üzenetére
Milyen proci mellett váltott?
-
-
detroitrw
addikt
válasz Lacccca87 #8912 üzenetére
nem akarok okoskodni, de lefogadom az a teszt nem tartott hónapokig, pár napot hetet biztos kibír a lekvár, fogkrém s hasonlók de hónapokat már nem hiszem
évekről meg nem is beszélvevagy erről is van teszt?
mert a paszta nem az első hétre szól hanem 3-5 évre
az AS5 -öt meg vagy 8 éve vettem 2k körül (3,5gr -os), még van benne 2-3 cpu-ra való (még egyszer se száradt be pedig volt OC korszakom )
nyilván ez nem jelenti azt hogy ilyet kell venni ... -
kriszpontaz
veterán
Na majd meghajtom a notebookomban lévő GTX670MX-et, 3GB DDR5 rammal van szerelve, kíváncsi vagyok hogy akad be tőle? (24GB rendszermemóriával )
(#8901) Arkennys: én is csak 1680X1050 -en vagyok, mondjuk ott tesztek szerint már nem sok különbség van a FULLHD és eközt, majdnem ugyanaz a képméret, csak 16:10, a FullHD meg 16:9.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
-
Lacccca87
addikt
válasz Trebron09 #8916 üzenetére
Felesleges győzködni, nem akar többet kiadni a VGA -cserére ez itt a helyet. Meggyőzni emiatt nem is fogod. Vegyen 5770-et és kész. Max utána majd szívja a fogát hogy elbaszcsizta, mikor látni fogja hogy az övéhez hasonló alapokkal rendelkező PC-n még bőven jól fognak futn ia játékok 7770-el de már bőven vissza kell venni a beállításokból neki az 5770-el.
Ott van feketén fehéren, már most is gyorsabb tesztekben bő 30%-al a 7770 és ez még gyorsulni is fog min 5-10% ot szerintem (játékokban meg ennél is több). Ha ez nem elgé meggyőző akkor semmi. A teljesítmény növekedés és az ár meg mindig is exponenciális fügvény volt, ne akarjuk 50% + ráfordításért +50% teljesítmény töbletet főleg ne a jelenlegi szériák között, elavult kártyáknál már vna esély erre de ott sem jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
Hogy tudom letesztelni mit tud a gépem a HD7770-el?ME3 multizok,feltettem a felbontást 1400x900ra,minden be van kapcsolva,gyönyörű a kép-nekem ez már az a 8600gt-hez képest,60fps,ha videót veszek fel mirilis actionnal,akkor 42-50fps.kíváncsi vagyok teszt program mit mutat
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
oliba
őstag
Csak a hűtés és a 3 év garancia szól az ASUS mellett. Szerintem ez nem ér meg +5-6 ezret. Az sem jó az ASUS-ban, hogy csak a GPU Tweak-kel lehet feszültséget emelni, de valljuk be, az a program egy kalap szar. Előbb venném meg az olcsósított Sapphire-t, mint a V2-es ASUS-t.
-
Lacccca87
addikt
válasz detroitrw #8928 üzenetére
Persze nem tartott hónapokig, de saját véleményem hogy felesleges kiadni egy halom pénz ilyne olyan csilli villi reklámozott hővezetőért. Egyszer vettem MX4-et meg is jártam vele mert kibaszott szar volt, kb mint a gyurma (habár lehet szimplán defeketes fogtam ki). CPU hoz meg eddig vagy volt a vásárolt hűtő alján ami kihúzta a 2-3 évet CPU cseréig vagy adtak a hűtő mellé pl a CM 212+ hoz valami CM pastát azt annyi. De kb ugynugy teljesített a noname fehér lötyi is amit kapni a számtechboltokba 1 fokokért nem fogok kiadni 3-4K-t 500-600 ft helyett inkáb megkenem 2x egy évben. és még ugy is jobban jövök ki.
-
dragonfx
veterán
válasz kriszpontaz #8930 üzenetére
sejtettem hogy a 7850et kiviszika piacról.
mivel az 1 és 2 gigás közt nincs különbség gyakorlatilag a szériát akarják ezzel nyugdijazni.rájöttek tul jora sikerült a 78xx széria.tul angy az ugrás a 7770hez képest."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
oliba
őstag
válasz Lacccca87 #8940 üzenetére
Szerintem összekevered az MX3-mal. Na az volt a gyurma. MX4 nagyon könnyen kenhető és csak 1500Ft. A noname is 500-600 és adnak egy kicsi tubust.
Most felejtsük el a bacsis féle lekvár teszteket. Olvastam már jó pár helyen fórumba, hogy elment az emberke pasztát venni és vett fehéret, rosszabb esetben kéket pár száz forintért és nem értette, hogy miért lett rosszabb az eredmény, mint a gyári pasztázással. Új pasztára cserélve olykor még 20°C-ot is hozott egy minőségi paszta.
dragonfx: és akkor a GTX660 ellen mi maradna?
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz Lacccca87 #8940 üzenetére
3-4k -t végképp nem érdemes kiadni (nem csak a "méregdrága" a jó!)
az nem 1-2 fok szokott lenne ... de ezen kár filózni mennyit is számít mert sok mindentől függ(#8943) madkiller:
a sziloplaszt milyen állapotába? (amikor megköt?) ha a színére gondolsz az mindegy
ne kezdjen el száradni
pl. a "gyári" paszták azok elég hamar elkezdenek száradni s szinte csak lepattintani lehet a felvitt/felragadt felületről (ez kizárt hogy a pórusokat is tömíti)
szal az ilyen paszta nem jó[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
3D MARK
P3066
Graphics score 3117
Physiscs Score 2969
Combined Score 2864Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
tankal
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek mivel én ugy gondolom VGA a bűnös!
Elvittem szervizbe a gépem leszedtek egy boot virust meg ezt azt elálligattak.Most indítanám a dirt 3-at a képernyő közepén megjelenik a szokásos kis kép majd "gondolkodik" egy villanás fekete képernyő és kidobja dirtexe müködése leállt. Gondolom valamit elállíthattak a kártyámon vagy esetleg most egy régi lcd 17" monitor van rákötve és ez lenne a baj?
Ha valakinek van tipje megköszöném!!! -
Arkennys
addikt
Hm. Mással nincs semmi gond? Mert esetleg ha a játék fájljaiba fészkelte be magát a vírus mondjuk, vagy volt másféle is, ami ezt tette, és törléssel távolították el, az okozhatja a dolgot, pl. A játék újrarakásával megpróbálkozhatsz szerintem, hátha meg is oldaná.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest