- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
-
dragonfx
veterán
válasz Grave_444 #9303 üzenetére
te jo gég nekem már 80ra felmenn vinném vissza nem megfelelő a hűtés hatékonysága.
milyen felbontásban?beállitásokkal?
1250 hát igen az elég combos de hagytad az 1.25V feszt a magnak?és igy is stabil 1250en vagy emeltél?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bozont
veterán
válasz N.Ferry #9298 üzenetére
Addig mindegy amíg el nem éri az AMD által megadott maximum hőfokot (ami most nem tudom mennyi a 7770 esetében, de több mint 80°C az biztos). Például a referenciahűtős 4870-ek üzemi hőfoka 100°C volt (miközben a venti meg visított) és ha jól emlékszem 120-125-ig nem kellett aggódni. Az én Vapor-X verzióm is 70-80°C körül működött, mindezt hangtalanul, idle volt 60 körül. Ehhez mértem nem is olyan sok terhelve a 60-65 fok a 7770-től.
Nyáron a procim is 50-55 körül dolgozik (a venti szintén hangtalan fordulaton megy), de nem érdekel, mert 70-ig bírja probléma nélkül.De ugye ízlések és pofonok.
-
Trebron09
őstag
válasz ALONSO11 #9293 üzenetére
Már ne haragudj, de az említett topikban az Asusokkal semmi baj nincs.. főleg BS-t nem halottam még belőlük, gigáknál is ez a hiba amit írtál 20-ból jó ha 1x előjön, azok is jók (7870), msi is, egyedül a sapphire ami kerülendő, illetve a vtx3d a gyenge hűtése miatt
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Alister71
nagyúr
Hát nem viccel az időjárás. Miskolcon tegnaptól rendületlenül szakad a hó, ilyet utoljára valamikor 1998 körül láttam, mikor majdnem elrendelték a szükségállapotot
Alister from Hell
-
Grave_444
nagyúr
válasz dragonfx #9304 üzenetére
A boltban meg kiröhögtek volna, a hűtőnek nem volt baja ez ilyen kártya volt...
120 fokig bírták a ramok rajta, szóval ha játék közben 90 fokos volt sem lett baja.
A többi érték 70-75 fok volt.1.3V-on próbáltam ki vele a crysis 3-at, de alapon használom, mert 3-4 fps-el volt több, mintha 1150-en lett volna. Viszont a gyári 1000Mhz=>1250MHz vagy 10 fps pluszt hozott.
-
törölt tag
tegnap beléptem én is a klubba, egy asus 7750-el Eddig tetszik a minimál géppel együtt
-
Trebron09
őstag
Mert most zsákbamacska mit kapsz abból... sok a BS hibás darab, ez pedig nehéz gariztatni is.. lévén mindig visszadobják hogy "ennek nincs baja".. stb.
78XX- szériából egyik Sapphire sem ajánlott, tök mindegy hogy újonnan veszed.. még a legelső szériája volt jó, de azt már nem találsz sehol.A VTX3D-nek meg alapból is gyenge a hűtése , igaz tuningolva is vannak. (x-edition)
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
taknyi
aktív tag
Bármely HD 7770-nél tapasztalt valaki BS hibát?
World of Tanks privátban http://aprod.hu/hirdetes/world-of-tanks-planetside-hawken-jatekok-ID16eOd.html
-
Zsocó
aktív tag
A SAPPHIRE FLEX HD 7770 GHZ EDITION és a SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition miben különböznek?
-
PeL
addikt
Itt megtalálod: http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_home.html
-
gerisz23
őstag
Prototype 2:
Feltettem az XP-t daul rendszernek,azon se indult.Google,első fórum egy srácnak az usb-s billet miatt nem ment.Gondoltam csekkolom,nekem is az van...
XP csoda!elindult,full grafika!Videóknál 400-500 fps,játék közben 30-60 között.Win7-en is így indult el...Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Gyorgy1432
csendes tag
Sziasztok!Új vagyok még a fórumon , és az lenne a kérdésem hogy az MSI 7750 OC GDDR5 vagy a Sapphire 7750 OC GDDR5-ös kártya éri meg jobban?
Előre is köszönöm!CFG...hamarosan!
-
Zsocó
aktív tag
válasz Gyorgy1432 #9331 üzenetére
A Sapphire-nak 20 Mhz-el nagyobb a GPU órajele, valamint a memória 300 Mhz-el. De egyébként ha olcsóbban be tudod szerezni a Sapphire-t, akkor vedd azt. Lényegi különbség nem lehet a két kártya között. De a helyedben én megpótolnám 2-3 ezerrel és akkor már 7770-et vennék.
-
Eagle16
addikt
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Strix Aluco
aktív tag
Srácok! Olvastam, hogy a VTX3D kártyái kerülendők a hűtésük miatt. Ez a helyzet az X-Edition kártyákra is fenn áll?
Köszi!
-
Grave_444
nagyúr
válasz Strix Aluco #9335 üzenetére
Ha teheted vegyél inkább Asus V2-es kártyát azzal biztos nem fogsz mellé.
Személy szerint azt a márkát kerülném, de másoknak lehet nincs vele bajuk.
-
Gstyler
senior tag
válasz ALONSO11 #9293 üzenetére
7850-nél a Sapphire tényleg nem ajánlott, mert nagyon sok BS-es van, viszont az ASUS-al kapcsolatban kijavítanálak, ott nincs BS. Sőt igazából az ASUS az, ami kimondottan ajánlott a 7850-esek közül. Én egyébként 7850-el játszok, 1280*1024ben. FC3 és C3 azért nem fut fullon még ezen a felbontáson sem...
[ Szerkesztve ]
-
Strix Aluco
aktív tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz Strix Aluco #9338 üzenetére
Mert mennyi nála 20K egy 7770?
-
djculture
félisten
válasz Strix Aluco #9338 üzenetére
Nincs azzal semmi baj ha nem akar tuningolni az ember.
-
bozont
veterán
13.3 béta2, kapott egy kis javítást a TR is. Majd holnap kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz djculture #9347 üzenetére
én nem örülnék neki,egyszerre nagy cucc lenne a fejlsztés sok összeg.és nem tudnál variálni kombinálni.nem mellesleg tönkremegy dobhatnád ki az egészet.
én még mindig a 12.11b.vel nyomulok lehet cserélni kéne.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.