-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
agymenő
tag
Érdekes. Nekem nem megy így közel se. Különbség csak 8Gb ramban van. Többit be tudom úgy állítani.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
Lacccca87
addikt
válasz Alister71 #7497 üzenetére
Na majd akkor én is visszarakom az OC biost.
Azért az érdekes volt hogy csak akkor fagyott ha az OC volt fent.
Win reinstallt meg lehet én is tolok egyet, mert most a lapom gariban van aztán i3 as konfigot kihúztam a win7 alól és betoltam alá egy AMD X2 4200+ osat Eleinte köhécselt a win de driverek után rendben lett. De ha soká nem fogom visszakapni az enyémet kellesz egy reinstall mert szerintem így nem kerek a dolog kicsit gyorsabbnak kellene lennie a konfignak mint most. -
Arkennys
addikt
válasz Lacccca87 #7492 üzenetére
Itt az eredmény, habár nekem érdekes, hogy A4 3870k-nak ismerte fel a processzort, és értékek is néhol eléggé...furák. Első elindulási kísérletkor hibaüzenet, bezár, újraindít, és lefutott.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
agymenő
tag
válasz Arkennys #7507 üzenetére
Lord Vader: Youtube-os videón elég jól megy a srácnak veryhigh-on is.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
Arkennys
addikt
-
dragonfx
veterán
6670 cf gyengébb mint egy 7770.amellett ez utobbi kevesebbet is eszik.ez a 2 gpu.s megoldások még mindig nincsenek rendesen kiaknázva optimalizálva nincs rá idejük.a 7770 egyönbtetűbb teljesitményt ad le mindenhol.
tiszta vicc amiket leirtok, egy i5 még a következő generácios vga.kat is ki fogja hajtani,bőven elég a teljesitmény.a vga.kfognak elfogyni az uj effektek szürök miatt.
sima 2 maga bőven elég jelenleg mindenhez egy 7770nel.
aki nem ezt mondja max a hülyeség ebzsél belőle hogy 3x ennyit kidobott egy rendszerre és gyakorlatilag semmit nem nyert.
kiváncsi leszek a crysis 3.ra de a hiresztelésekkel ellentétben tuti az is fog high.on menni.csak paraszvakitás ezek az igények....anno mindenki beharagozta egy csomo játékra jujj széttépi majd a 4 magot is.aha azt közbe nem votl smemi.
ilyen alapon tényleg mindenki vegyen i7.et és tuningolja 5 gigára nitrogénnel.ez csak a teljesitményhajhászok dumája.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ST05
őstag
válasz Arkennys #7513 üzenetére
á utool se éri, még ott van az h 5770 is megveri, a 6670-et ezt veri meg a 7770 még jócskán!
de kölcsönadom az AMD bibliám -
Arkennys
addikt
válasz Lacccca87 #7517 üzenetére
Hát, akkor az lesz Egy ideig csak megállja a helyét...játékoknál is szerintem 1280*1024 esnél nagyobb felbontásban nem lesznek tolva, úgy azért egy ideig elleszek vele, gondolom Legjobb egy 7850 es lenne, de hát sokfelé kell eldobálni azt a pluszpénzt.
Ööö...kikapcsolnám én, ha tudnám-látnám, hol és hogyan tudom ki-be kapcsolni a dolgot. De fogalmam sincs róla
[ Szerkesztve ]
-
Trebron09
őstag
Crysis 3 GPU Test:
[link]- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
PeL
addikt
válasz Trebron09 #7520 üzenetére
Az első játék lesz ami játszhatatlan lesz 7770-en. Ahogy nézem igen erős kompromisszumok kellenek majd hozzá :\ Hacsak majd nem optimalizálják a drivert hozzá. De amúgy számítani lehetett rá, már az elég rossz húzás volt az EA-tól hogy DX11-es kártya nélkül el sem indul a játék
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.
Egy E8400 (4.5 GHz) mellett dübörgött egy 6870 alapon. Most egy 7770 menne mellé alapon, a procit pedig visszatettem 3.6 GHz-re. Mekkora élményeséssel kell szembesülnöm? És proci vagy VGA limitem lesz?
Jah, ezt mindig elfelejtem. 1920x1080 és DX9. Élsimítástól is megválok ha azon múlik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha Vista és Win7 kell , akkor minek a DX11 kártya ??? DX11 csak Win8 alatt !
-
Eagle16
addikt
Na megnézem már én is, érdekel hogy két maggal mit produkál ez a Crysis. Beszámoló hamarosan.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
kovsol
titán
Vistát használtok melóhelyen? Nekem Win7 Prof 64bit IBM Edtition van a gépemen és havonta egyszer szoktam újraindítani. Nagyon rendbe van rakva szerintem a win7. Vistának a sebességével volt gondom igazából, stabilitás gondom ott se volt.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
DeadMeat
nagyúr
Mi még xp-t Jönnek mindenféle fasz kifogásokkal, miért nem lehet átállni 7-re, hiába vannak i2400-ek 8 giga rammal dell gépekben.32 bites win xp hasít rajtuk. Kipróbáltam itthon minden program működik, amit bent használunk, látta a főnököm is, az IT mégis ragaszkodik az xp-hez... A minek bele 8 gb ram kérdésre csak pislognak mint gyík a venyige alól, majd jött a válasz, hogy gyorsabb legyen a gép működése. 32 bites xp... IT
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
kovsol
titán
válasz DeadMeat #7540 üzenetére
Nálunk most akarnak átállni linxura. És virtuálisan futtatva megy majd a Win 7 Aki ezt kitalálta az tuti a fejére esett. Persze a Linxus kernelt teljesen átszabták és egy instabil fos lett belőle. Én amíg nem kényszerítenek rá nem hagyom el a natur Win7 környezetet.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Hát, érdekes móka lesz. Nekünk tavaly volt móka és kacagás, mikor a labor gépeken futó win 7 re felrakott virtuális xp-n kellett marháskodni, mert DOS-os, csak xp alatt futó programban kellett megírnunk a CNC kódot. Hát, volt anyázás rendesen. Pedig van kint ehhez is új és jó program, de hát nekünk ezt kell megtanulni...amit mellesleg már sehol, senki nem használ. Vannak ilyen dolgok -.-
-
-
Janou
őstag
Nekem olyan szempontból nem kell szívnom, hogy Microsoft Gold Partnerek vagyunk, így csak letöltöm MSDNről ami tetszik és felteszem.
-
kovsol
titán
Nekem van Win7 és MS office licence is céges, mert enélkül virtuálisan se futtathatnám Linux alól! Mégis csak nagyvállalati környezetben nem warezolt OS megy.
(#7544) PeL ezért, hogy nem kell 1920x1080 ban AA kikaparnák a szemed egy 7870/7970 topicban Mikor beírtam, hogy nekem post AA mellett elég 1x-2xAA már azzal is ki voltam közösítve kb.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Hát, meg kellene venni, igen. Oprendszerből hála égnek már a laborgépeken (i5-ös gépek) win7 megy. Nálunk is van mód valami x éves licensszel ingyen legálisan leszedni oprendszert, office-t stb, mert a főiskola szerződött erre. Az a baj az ilyen ipari programok, ha oktatók is, igen súlyos pénzben vannak. Erre érdekes mód nem tudnak megegyezni illetékesekkel ingyenesre. Azt értem is, csak így nincs sok értelme megtanulni... Amennyi igen, az a program nélkül is menne. Ezért sajnos 3d tervezőktől kezdve jó néhány olyan, amit hiába tanulunk meg, az életben nem fogunk használni.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
De a dell gépek 7-el jöttek, minden matrica van, nem lettek downgradelve xp-re, kipróbáltuk.A programok elég újak, hogy ne legyen gondja velük a 7-nek, sem a programoknak az oprendszerrel.Erre feltették mindre az xp-t egyesével.Illetve egyre mindent aztán particiómentés és tolták rá az összesre ugyan azt. Semmibe nem került volna, mert a 7 ugye jött a gépekkel, az egyéb használt szoftverek meg amúgy is frissülnek a központból amikor jön frissítés.. Az anya cég sem köti magát az xp-hez. Szóval nem értem a miértjét
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Milyen házat vegyek?
- Android szakmai topik
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest