-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate211
csendes tag
Itt van az én eredményem is, sapphire gyáris OC-s kártya.
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem lehetne egy külön OFF topikot nyitni a méréseknek? Engem speciel zavar, hogy semmi lényegi infó nincs, csak a sok, számomra érdektelen teszt kép... De gondolom nem csak én vagyok így ezzel, mert nem ez lenne a topik célja...
-
Kroni1
veterán
válasz CoolBoy323 #7106 üzenetére
+1 teljesen igazad van, ennek szerintem is máshol lenne a helye.. De sajnos a 7850-es topic is hasonló. Mintha a VGA-t nem játékra vennék néhányan, hanem h a többieknek büszkélkedjenek a magas pontszámaikkal.
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Alister71 #7110 üzenetére
de ezt egy külön topikban is meg lehetne nézni, nem a "rendes" topikot kellene fényképalbummá tenni, mert egy hétig kell keresni az érdemi infót :/
az összehasonlításhoz meg ott a táblázat, ami egy link lehetne az első hsz-be!!!
nem mindegy, h egy link, v 1000 kép[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz CoolBoy323 #7111 üzenetére
minden böngészőbe ki lehet kapcsolni hogy ne legyen kép
ezek is ugyan úgy a karikhoz tartoznak, a listára kerülés nélkül is
(#7113) CoolBoy323:
mindenkinek nem lehet megfelelni ...[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz CoolBoy323 #7113 üzenetére
Rosszul értelmezed. Szó sincs semmiféle e-péniszről. Van akinek a tuning fontos szempont, mert ha egy vga-ból ki lehet hozni +25%-ot, azt miért ne tennénk meg. Ezekből a tesztekből konkrétan kivehető egy érdeklődő számára, hogy esetleg melyik gyártó kártyáját vegye, melyik bírja jobban a tuningot.
A képekről meg annyit, hogy 2013-ban szerintem senki nem használ betárcsázós netet, hogy percekig kelljen várni a betöltésre.Alister from Hell
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Alister71 #7114 üzenetére
igazad van, nem azt mondom, h nem hasznos az ilyen szintetikus tesztelgetés, csak megvan mindennek a helye, és szerintem nem itt!!!
a képek sem azért zavarnak, mert lassú netem van, hanem mert átláthatatlan lesz a topik, mellesleg telefonról sem hiszem h kényelmesebbé tenné a használatot
de ha nem akartok csak ennek egy külön topikot, akkor OK, nekem 8, befejeztem az OFFolást
-
Lacccca87
addikt
Maradjunk annyiban hogy a képeket inkább link formátumba helyezzük el. és akkor nem sír senki.
-
agymenő
tag
Pedig jó hogy különböző konfigurációkkal láthatod mennyit tud az adott kártya tudod mire számíts ha megveszed.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
PeL
addikt
Na belefutottam az első alkalommal én is a nemrég vitázott laggolásba. WRC3-ban a leghosszabb Portugál pályán nekem is laggol a játék, pedig fraps szerint 50FPS-el megy. Belső nézetben nem érezni ezt csak külsőben, kipróbáltam kisebb felbontásokban is: 1680x1050-ben is csinálja, meg 1360x768-ban néztem, itt már nem de csak 10-el lett több az FPS. Nem tudom mitől szaggat ha az FPS számláló 50 körül mozog és nem ugrál fel le. Vsync-et próbáltam állítgatni de bekapcsolt és kikapcsolt állapotban is csinálta. És csak bizonyos pályákon. CPU limit okozhat ilyen jelenséget? Ez lenne a bottleneck effektus? Nem néztem hogy a régi driverrel is ilyen volt-e ott. De ha egyik sem akkor gondolom driver csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz agymenő #7117 üzenetére
Oké, de ezt megteheted a különböző benchmark topicokban meg a táblázatokban hogy lecsekkolod. Meg itt is, ha csak link formában van belinkelve a kép.. De ahogy látom 50 hszből legalább 40 arról szól hogy ennyi meg ennyi pontot értem el, gyakran tényleg feleslegesen hatalmas képekkel. Így a fontos a kártyával magával vagy az esetleges hibákkal kapcsolatos kérdések, válaszok elvesznek a sok "kevésbé lényeges" info mellett. Szerintem 10-20 eredményből is be tudod lőni, hogy mennyit tud a kártya egyes konfigokban, de itt többszáz eredmény van, amik majdnem megegyeznek és 90%-ban erről van szó, a 78xx-as topicban szintén, ami azért szerintem nem jó. De ez az én véleményem, úgyis többen vannak a benchmarkboy-ok akiknek ezzel semmi baja, úgyhogy nem is kűzdök ez ellen tovább.
[ Szerkesztve ]
-
danza89
csendes tag
Üdv! Nemrégiben sikerült beszerezni egy Asus HD7770 DC 1GD5 kártyát.Ilyet: VGA
Az Asus honlapja alapján( kimenetek száma szerint) ez a V2-es verzió ami papíron 1020mhz-es órajelen ketyeg.Ami viszont nálam van az gyárilag 1070mhz-re van kalibrálva. Ez így normális? -
dragonfx
veterán
valakinek sikerült az msi afterbuirnerral nem msi kártyát gpu feszt adni?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
csücsök91
csendes tag
HD 7770-es típusú videókártyámmal van olyan problémám (legalábbis véleményem szerint ez az oka a dolognak, mert azután jelentkezett a probléma, hogy beletettem a gépbe a kártyát), hogy játékoknál lefagy a gép ezután vagy kidob az asztalra simán, vagy visszalép a játékba, de eljátsza ezt a kidobós visszalépős lefagyós kört többször is. Windows-t újratelepítettem többször is hátha az segít a dolgon ,de semmi,továbbá a legfrissebb driver van felrakva.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémával vagy tudja mi lehet a gond annak a segítségének nagyon örülnék. -
-KP-
addikt
-
Lacccca87
addikt
Erre van valmai ötletetek?
KATT
Nem tudom mennyire látható a jéguton a csíkozódás, de mozgás közben nagyon zavaró. AMióta a HD7770 VGA-m van azóta ilyen ha az árnyékok részletességét (low/mid/high) high-ra állítom ha mid vagy low akkor jól jelenik meg. Más ismerősnél akinek szintén 7770 en vagy 6850 -ese van nem ilyen hanme szép tiszta a kép, driver ugyanaz 13.1 mindenkinél jelenleg, de már a 12.10 és 12.11 nél is jelen volt ez a hiba.
Más játékban nem vettem észre hasonló texutra deformálódást vagy szemetelést.
Teljesen új Win 7 vagy WIn 8 mellett is ilyen, sőt újratelepítettem a játékot és akkor is.
Egyébként vicces hogy ez az egyetlen effekt a játékba ami így részben hibásan jelenik meg.Hibákkal kapcsolatban van valami program amivel esetleg a VGA mermóriáját meg a GPU-t tudnám letesztelni hogy nem hibázik-e? Régebben volt hasonló program ami számota az artifactokat is.
-
Coccer
tag
válasz agymenő #7049 üzenetére
Nálam az alap 1,2 helyetti 1,21 feszültség oldotta meg az ASUS kari tuningpotenciálját.
Most 1170/1575 -ön megy. Szerintem neked sem ártana kipróbálni azt a kis emelést a feszültségen, aztán a power limit sem okoz fagyást. Elvileg.
Persze nem árt egy kis szerencse a jobb példányhoz.
-
embe
nagyúr
Újdonság. Még le kell erről a kariról 1-2 bőrt húzni.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Giga 7750Oc kártyám van. Most olvastam(talán éppen itt), hogy sokszor a gyári(OC) órajelen sem túl stabil. Mostanában vettem észre, hogy pár játéknál kilép, fagy, stb.
A gép nem, csak a játék. Ráadásul olyan játékokkal játszom, amik hajlamosak a fagyásra. Fallout3, Stalker vastagon moddolva, és most a nedd for speed run is kezd kidobálni.
Mivel tudom szabályozni az órajelet, és mennyivel vegyem vissza? Légyszi lépésről-lépésre, mint egy lámának...
Köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?