Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2250 üzenetére
Kíváncsi lennék hogy stabilizálod a 300-as fsb-t majd írd már le minek mennyi feszt adtál nekem 265 a lapom vége mobo fesz emelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz ->Raizen<- #2251 üzenetére
Én annyi használom, csak a cpu/ram feszt állítottam, a többi normalon van
-
->Raizen<-
veterán
válasz Erdei88 #2252 üzenetére
Neked teljesen más platformod van kösz a semmit.
Most őszintén én mit kezdek azzal hogy te a sandy konfigod 300-as fsb-n járatod? Benézted kicsit a topicot. AMD-nél kicsit többet kell molyolni szerintem hogy stabil legyen a 300-as fsb építő jellegű hozzászólásokat várok AMD tulajoktól![ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz ->Raizen<- #2253 üzenetére
Nem az AMD Phenom II X6 (Thuban) topiban vagyok? Más prociról beszéltek?
-
Erdei88
veterán
válasz ->Raizen<- #2253 üzenetére
Te tényleg úgy gondolod, hogy Sandy platformmal fogok itt eszet osztani??
Ahelyett hogy kérdeznél, nagyképűen kioktatsz...
AMD tulaj is vagyok, 1055T-m van... -
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2256 üzenetére
Köszöntem a fáradozásaidat! Még egy dolog izgatja a fantáziám mennyit feszt kellene így adnod hogy stabil legyen 2800 mhz-n az nb-d? Amúgy hasonló beállításon gondolkodom most ahogy belőtted alap feszen a proci 300-as fsb és olyan 2700-as nb. A 4+1 fázisú alaplapom miatt úgy is lehetetlen kísérlet lenne a 4 ghz-es cpu órajel inkább legyen qva gyors a rendszerbusz meg a ram nb kezelés.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
válasz ->Raizen<- #2257 üzenetére
Téged sem az eszedért fognak ellopni
-
gurubefree
senior tag
válasz ->Raizen<- #2258 üzenetére
Hogy tudom a feltotott kepeket torolni ... nincs hely uj kepnek
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Erdei88
veterán
válasz ->Raizen<- #2260 üzenetére
Nem gondolom, hogy mindent ki kellene írnom az adatlapomra amit itthon találok...
A probléma Nálad kezdődött, és a stílusodnál -
->Raizen<-
veterán
válasz Erdei88 #2262 üzenetére
Akkor ne csodálkozz ha legközelebb esetleg más is beléd köt aki nem ismer mikor megnézi az adatlapod és ide írsz tanácsokat osztogatni persze jogod van hozzá de csak jó tanácsot akartam adni hogy ki kéne tölteni normálisan mondjuk én így se hiszem el azt az amd konfigot na PEACE! És zárom az offot.
-
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2263 üzenetére
Milyen ház és extra hűtés érkezik neked? Hogyan képzeled a hatékonyabb hűtést? Melyik az az alkatrész amit a legjobban féltesz attól hogy megfőzöd most? Neked jobb az alaplapod mint az enyém könnyebb dolgod van.
[ Szerkesztve ]
-
Erdei88
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz Erdei88 #2266 üzenetére
direkt nem megy a CnQ?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Erdei88
veterán
válasz - = Zk = - #2267 üzenetére
Bioszban be van állítva, de ennyire működik.
-
->Raizen<-
veterán
Én próbáltam a 300-as fsb-t meg a 2700-as nb-t de én nem merem autón hagyni a feszeket. Az a baj hogy vagy autón van minden vagy teljesen manuálisan kell állítani mindent. Szóval nem ette meg a beállításokat.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Erdei88 #2270 üzenetére
ennyire? ez sztem nulla...
mindenesetre nekem furcsa... de ha téged nem zavar, akkor engem sem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2268 üzenetére
A stabilizálásához hogy ibt stabil legyen nem lesz elég az alapfesz.
-
gurubefree
senior tag
válasz ->Raizen<- #2273 üzenetére
Na kiprobalom ... max. 10 perc mert megyek aludni.
-
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2274 üzenetére
Arra még mindig nem válaszoltál milyen lesz az új hűtés? Meg ne főzd!
-
gurubefree
senior tag
válasz ->Raizen<- #2275 üzenetére
corsair H100
-
Erdei88
veterán
válasz - = Zk = - #2272 üzenetére
Régebben már kérdeztem. Akkor azt mondták nem igazán kivitelezhető. Pedig minden energia-takarékos funkció be van kapcsolva.
Neked van valami ötleted, hogy lehet kiküszöbölni? -
- = Zk = -
félisten
válasz Erdei88 #2277 üzenetére
nekem ez úgy oldódott meg hetekkel ezelőtt, hogy a szorzóhoz nem nyúltam, csak a cpu frekit toltam 233-ig (így lett alap fesszel a 3,5GHz. 234-nél már no boot volt.
nah, az éjjel feltettem a legfrissebb biost, és mostmár szorzónövelésre is van energiagazdálkodásom. (vagyis 17,5x201)egyelőre nem néztem, hol, mi a határ. elvagyok így egy darabig, utánna kísérletezgtek. vagy procit cserélek...
De nekem egy régi AM2+ -os X4 940BE dolgozik, 2009-03-07-tőlgondolom a legfrissebb bios fentvan. ezt a tuningot milyen beállításokkal érted el? pl fesz emelés stb. mert azt olvastam, hogy fesz emelésre néhol nincs energiagazdálkodás. ezt pl még nem néztem.
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Erdei88
veterán
válasz - = Zk = - #2278 üzenetére
Legfrissebb biosz sem segített, már próbáltam. Nekem 3300 lenne a max fsb emelés nélkül, ez pedig elég soványka.
1-2 hónapig kibírom így, utána meg 990FX-es lapot tervezek.Fesz emelést megnézem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Erdei88 #2279 üzenetére
érdekes. 1055T-ről beszélünk ugyebár. amiben a szorzó lockolva van, igaz?....hm.
külföldi oldalakat nem néztél ezzel a procival/lappal kapcsolatban?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
X Factor
addikt
válasz gurubefree #2268 üzenetére
Eszem megáll h. 1.363al megy a a 4giga én 1.5 körül se tudtam teljesen stabillá tenni.
Make things work
-
->Raizen<-
veterán
válasz gurubefree #2282 üzenetére
Majd én segítek! Találtam egy nagyon jó kis videót egy x6 1055t tuningról! [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zohan
senior tag
csatlakoztam a klubhoz egy 1090T és egy Asus Crosshair Formula IV társaságában.
láttam többen is vannak itt formula IV - 1090t combóval azoktól szertnék kérni némi segitséget a CPU tuninghozszal aki tud segiteni dobjon rám egy pü-t lécci. az ide tartozo szakirodalmat elolvastam de akkor is kéne help. THX
egyéb: a hőfok infók lehetnek valósak? kupak vs magokra gondoltam?
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
mpierre
veterán
Azok a hőfokok erős korrekciót igényelnek. Az X6-nál megtörténik a csoda és levegővel szobahőmérséklet alá tudod hűteni....
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
Vagy a kupak és a magok hője kerül felcserélésre, vagy totál fikció az egész.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Zohan
senior tag
válasz ->Raizen<- #2290 üzenetére
jelentem 3,8ghz is stabilnak tűnik primenak még nem sikerült bedöntenie a cuccost... csak a proci hűtőm nem birja a kiképzést. ( Cooler Master Hyper Z600 )--> többi HW adatlapomon a hűtés miatt
szal elég szerintem a 3,8ghz 65fokon izzik a cucc maximum, prime alatt.
majd később jön rá Corsair H100 akkor majd jöhet komolyabb tuning.
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
Ez tenyleg erdekes ... mar azert is mert hogy a brontba vesz fel 1.440V 3.2GHz-en ? Nekem 3.8GHz stabilan 1.416V ( lehetne kevesebb is csak lusta vagyok bibelodni vele ) Az az alaplapi homerseklet is sok egy kicsit szerintem ( nekem 33C ) Milyen hazat hasznalsz ?
-
Zohan
senior tag
válasz gurubefree #2292 üzenetére
Cooler Master Cosmos S házikóm van
3,8-on 1,541V de ez automatára van állitva nekem lapon nem én lőttem be
[ Szerkesztve ]
-
Zohan
senior tag
válasz gurubefree #2294 üzenetére
hátha te sem érted akkor pléne érdekes..
3,8ghzre tudsz nekem lőni pontos beállitásokat? esetleg bios screent?
mondjuk tény ami tény az oldalső 23-as venti nincs benne. mert különben nem férne el benne a 160mm magas proci hűtőm vicces...!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Zohan
senior tag
válasz gurubefree #2298 üzenetére
oc profiil #1re van allitva mert a timingot ott lehetett csak jol belőni cl6ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok