- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
Hm, a stock mérések azért becsapósak lehetnek, végig kellene menni az összes házon, milyen/mennyi/hova ventikkel szedik ki őket a dobozból.
Pl. Meshify C 1+1 12centissel nyit. Azt is front felülre, naná, hogy kakát kap a VGA, nem levegőt Nyilván nem tudná behozni a hátrányát, de nem is ekkora lenne rendes szellőzéssel.
Adnám a Torrentet, de nagggyon filózom az Enhtoo Pro2-őn. Egy életre letudnám a házat és bejön ez a dán dog forma. -
Bossp
addikt
Persze. De a standardizált venti setup pont nem kedvez egy egyedileg máshoz kialakított háznak mint pl a torrent. Az a standard házaknak jobb. Elől be felül hátul ki :D. Na majd még a nyáron filozom rajta de itt az én házamnak (bq dx500) 6 fokot vert a torrent pedig ez is egy nagyon jól szellőző ház de egy ekkora kártya már nagyon felfűti. Szép lassan megy fel a hő akár 20p is kell hogy elérje a maxot. Torrent ennyi hellyel meg ventivel szerintem már szépen kipucol ennyit is :D na majd dobok teszteket ha lesz csere.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
-
mvkly
senior tag
Nyáron jön a klímaszezon, a tesztek fabatkát sem fognak érni
Szépen esik a Torrent ára. Viszont olvass utána a 14-18-as Dynamic ventiknek, találkozni érdekes szitukkal. Ha meg cserélni akarod a nagyobbikat, nehezen találsz variációt.#2955 Rowon
Ott a stock is, amit linkeltem. Nem rossz, de nem is olyan hűha, főleg ennyiért.[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
Amit linkeltél egyiksem stock az egyikben 3 kis venti van a másikban pedig 0 rpm es ventik. Meglesem majd. Amit te linkeltél házat tele ventizve lenne vagy 130k. Viszont ebbe bele tudjuk dobni a két céges szervert (egy pici egy nagy) lehet arra jó lesz. Ez nem egészen gamer config házikó.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
mvkly
senior tag
Most már totál offba visszük a topicot, de ne zavarj össze
[kép] Kék a standarnizált, piros a stock. Torrentnél utóbbi az 2*18 front + 3*14 bottom.
Ha az Enthoo-ra gondolsz, ott a "no stock" valójában asszem 3*14 front volt Nexuséknál, mivel ugye ventik nélküli a ház, úgy meg minek mérni. Nem tudom, hol láttál 0 rpm-et.Carbide 300r-ben volt 5 évig egy natúr H97+4590+4830/750Ti. Engem nem zavarnak a túl nagy házak. De tény, hogy a Pro2 nem erre van kitalálva.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Nekem torrent van, brutális huzat van benne. Az egész ház aerodinamikai kialakítása nagyon profi.
Amikor telepakoltam radiátorral, akkor természetesen oda lett a jó kis hűvös huzat, ezért is került egy nagy külső radival ki az egész a házból, így most megint nagyon szellős, hűvös belül.
Ez akkor is fontos, ha minden vizezve van, mert a VRM, az SSD-k attól még ugyanúgy melegednek, ha megreked a levegő.
Ha léghűtős lenne a rendszerem biztos, hogy nem vennék mást. Meg egyébként sem, mert külsőre ez tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Bossp
addikt
-
Floyd80
addikt
Sziasztok, csendes gépbe ugye ne nagyon erőltessem a ref XT kártyát? Ára, kinézete is jó lenne, de ez a 37 dBA eléggé elbizonytalanít. With 37 dBA, the RX 7900 XTX is not "loud," but it's definitely not "quiet."
AMD Radeon RX 7900 XT Review - Temperatures & Fan Noise | TechPowerUp
A Pulse tényleg hozza ezt a csendességet? Sapphire Radeon RX 7900 XT Pulse Review - Temperatures & Fan Noise | TechPowerUp
És akkor itt jön a felár kérdés, úgy látom németből olcsóbb behozni, ott 840 EUR kb.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
őstag
Azt hozzátenném, hogy Corsair 4000D airflow ház + arctic 280-as aio mellett, alapjáraton is a 7900xt a leghangosabb, amikor 65%-on megy a hűtés, akkor meg már végképp.
A gyakorlatban nem teljesen mellettem van a gép, így üresben nem hallok én sem sokat belőle."Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
turistakolbi
aktív tag
válasz Floyd80 #2961 üzenetére
Szia.
Mindkettőt fogtam a kezemben, mindkettőt hallottam élőben.
Az enyim a Pulse, testvéremé a Gyári.
Különbségek:
Sújban legalább 1 kg-al nehezebb a gyári.
Halk mindkettő, nyilván beállítás függő is.
Ajánlott egyedi hűtés görbét csinálni, mert idle-ben simán felmegy a memoria j hotspot 80 ig.. és nem kapcsol be a hűtés, mert a vga hideg. Körülbelül 4 celsiussal hűvösebb a pulse.
de ez megint gépház, és beállítás függő.
Mindkettő kártya jól sikerült, 20-30 ezer forint különbség már tényleg csak az hogy picit hűvösebb és halkabb a drágább.
De ezek mind relatív dolgok.... Van akinek a browler hűtős is "halk" mert hallássérült. Engem a nappaliban lévő falióra kattogása is idegesít mivel kiba**ott jó a fülem.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
Floyd80
addikt
válasz proci985 #2963 üzenetére
Köszi és Pug is , itt a tesztelőnek annyira nem jött be a hangja, de nem tűnik olyan vészesnek. Ha tényleg elmegy 1500 körül akkor ok. Itthon 307-ről indul árukeresőn, még megnézem a német webshopok ennyiért mit adnak.
-
Floyd80
addikt
válasz turistakolbi #2965 üzenetére
Köszi a beszámolót, durva milyen felárak vannak itthon, 350-ért a Mindfactory-n Nitro + van, itthon meg az említett Pulse. Jó meg a szállítás is 5-10 ezer, de még így is olcsóbb.
---------------
Mindfactory-hoz gondolom ez a mailbox.de kell pl. és onnan elhozza a GLS?
-
ScomComputer
veterán
-
Bossp
addikt
-
Floyd80
addikt
válasz proci985 #2971 üzenetére
Közben eldőlt, hogy Nitro XT lesz arnoldito kollégának köszönhetően, remélem szombaton már be tudom üzemelni, az utolsó Radeonom egy R9 280 volt, előtte volt HD4830, még régebben 9600XT.
Rengeteg kártyát átbogarásztam, hogy 3070-ről mire érdemes váltani, (6800 XT, 4070, 4070 TI, 7900 XT), fogyasztás, RT, DLSS nagyobb választék szólt az Nvidia mellett, de a 12 GB nem győzött meg, meg az áraik sem. Tervbe volt, hogy AM5, de akkor inkább VGA-ba tettem, gondolom 5900X még nem fogja annyira vissza.
Ugye DP kábellel is megy majd a Freesync?
-
Pease
csendes tag
Sziasztok!
config: MSI B450 TOMAHAWK MAX , RYZEN 5 3600, FSP RRAIDER S 550W 80+ Silver, GTX 1070
2560x1080p (később lehet 3440x1440p) 144hz DotA2, esetleg pár AAA single playerben később.
Mire érdemes váltani gtx 1070ről? RX6800 a bestbuy úgy láttam használtan. Érdemes lehet várni az RX 7700/7800-as kártyákra? -
Speedy007
őstag
Sziasztok GIGABYTE Radeon RX 7900 XT mennyire ajánlott kártya?
-
ScomComputer
veterán
Ebbű baj lesz...."ASRock Radeon RX 7800 XT spotted at EEC"....
[ Szerkesztve ]
-
Pease
csendes tag
-
Yamaha R1
tag
válasz Speedy007 #2996 üzenetére
Az összes referencia 7900XT kártya teljesen egyforma. Ugyanott gyártják őket, azonos órajelen mennek, kizárólag a csomagolásban térnek el. Emiatt semmi értelme Sapphire-t venni referencia modellből. A Powercolor sokkal olcsóbb, aprón már 290 ezer alatt is beszerezhető újonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest