Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lezli25

    tag

    Sziasztok!

    Biztosan emlékeztek rám, én kínlódtam nagyon sokat a Nitro+ RX5700XT-vel... Én aztán minden lehetségest megpróbáltam, 3 nap alatt kb 40x csináltam szűz telepítést hogy rájöjjek a problémám forrására, de totál összefüggéstelen lett a végeredmény. Mikor milyen kedve volt a drivernek... Egyszer beállt normálisan, utána 4x is elszállt. És folyamatosan ez történt.

    AKi lemeradt! Nálam a probléma 1 volt, de az nagyon nagy. 2560x1080 - 144Hz-es LG monitorom van. Új alaplap, minden zsír új stb.. Megvettem a vga-t és WIN szűz telepítés, Adrenalin fel, és kapásból fingja nem volt a drivernek hogy milyen felbontáson kéne üzemelnie... Ez már gyanús volt a legelején. És nem lehetett álltani, ugyanis maximum 1280x1024 maxot engedett, 59 fixHz-en... Nah innen indult a buli! Próbáltam én mindent, régebbi verziós drivert, újat stb, csűrtem csavartam mindet össze vissza már a végén csak hogy rájöjjek mi lehet a gond. Volt hogy 4x újraraktam a wint, azonnal telepítettem a drivert és elszállt, utána 4x újraraktam megint és 4x jól beállt minden... Szóval Rájöttem a végére hogy ez így nem fog menni, Nekem olyan vga nem kell ami 1x jó, 1x azt se tudja hol van.

    Szóval visszakültem a boltnak és beszámították az árát , mert vettem egy MSI 2080 Super Gaming X triot. Láss csodát, szűz telepítés, legfrissebb driver fel és elsőre minden stabilsan szuperul üzemel. kb 1 hete nyüstölöm, bika erős, nagy, hűvös, húzható világba mert Samsung ramos.

    Én Szeretem az AMD-t. 2004 óta 90%-ban csak azt használtam sosem voltak ilyen jellegű gondok. Szóval a vga-ikkal nincs gond szerintem, itt sajnos komoly szoftveres problémák vannak.És várjak a hiba javításokra?? Na NEEEE!

    Küszködtök ti is ahogy látom a velük. így maradt az AMD platform, de Nvidia vga-val.

    Szép napot mindenkinek. :R

Új hozzászólás Aktív témák