Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz arn #50454 üzenetére

    Igazabol mindig hw manias voltam ugyszinten :). Kiskoromban, elso pc-mnel egyszer fater ugy lebaszott mint a pengos malacot. Nem ertette mit turkalok bene ha nincs baja :D

    Viszont ugyanrra jutottam mint Te. Olyan erosek lettek a vasak idovel, hogy nincs ertelme ugy mojolni vele, nem akkora a hatasa mint regen a hasznalatra nezve, foleg mindennapira.

    Regen egy proci tuningnal is erezhetoen javult a rendszer egesze. Ma ez mar annyira nem igaz szvsz. Legujabb desktop masinam egy Gigabyte DS4 kore epul valamilyen C2D-vel, nem is quad (kb 10 eves).

    Laptopom meg egy 2011 late Air (6eves).

    Es elvagyok veluk :) 90-es evekben azert a 6 ev eleg meredek lett volna egy konfignal, foleg a 10 :)

    (#50456) Chris82

    Alltalaban igy lehet kisakkozni ilyenkor mi a gond, elkezdi az ember cserelgetni a lancban a dolgokat :). Ha CRT monitor akkor sorkimeno csinalhat hasonlo hibajelenseget. Egyik monitoromnal regen szerintem pont ezt csinalta, majd elkezdett kikapcsolgatni, majd elhalt.

    (#50453) DBob

    Valakinek fel kell vallalnia a szervezest, ez vallalom ha mas nincs. Viszont kornyezetemben lehet par ember, toluk megkerdezhetem, lehet cimeket igenyfelmeres alapjan is vallasztani. En kis csapatban gondolkodok, monjuk max tizen emberrel. Azt vlsz eszkoz szintjen is le tudnam kezelni. Akar nehany masina biztositasaval.

    Sok, foleg idegen embertol olyan szempontbol tartok, hogy van akinek gondot okozz az egyutteles alapveto szabalyainak betartasa. Kellemetlen lenne kezelni egy ilyet :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák