Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Egyre izgalmasabb a CMF Phone hátlapja

    ma Az új előzetes cserélhető hátlapot sejtet, de valószínűleg csak a dizájnon módosíthatunk, az akkumulátorhoz nem valószínű, hogy hozzáférünk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    válasz frescho #39479 üzenetére

    Nektek van olyan, hogy erzelmi alapon preferaltok egy platformot?

    Bizony, nálam is van ilyen. Például ahogy te, én is a Phenom II X4-et választom a C2Q helyett.

    Elgondolkodtam, hogy SS7 vagy Slot1. Ha nem akarok szívni, és használni is akarnám retro játékra, akkor Slot1, de érzelmi alapon SS7. Pedig anno az SS7 platformot gyorsan váltottam Slot1-re, ami aztán egy ideig megvolt, de mégis az SS7 "romantikusabb".

    K7 vs. P4 versenyből már nem tudnám, melyiket választanám, bár K7-em volt végig, a P4-et csak kipróbáltam, de gyorsan eladtam. Ma valszeg P4-et építenék, tervben is van egy ritka ATI chipsetes ASUS alaplappal.

    P4 vs K8 esetén csakis a K8 jöhet szóba, hiszen K7-ről K8-ra álltam át, és a C'n'Q feature még a fogyasztást is barátságossá teszi. Nem beszélve arról, hogy olcsón lehet 4x1GB AMD-only DDR400 ramot kapni Ebayen, így akár 64 bites rendszert is érdemes rá telepíteni. Szerintem egy normális VGA-val és SSD-vel még ma is használható egy A64 X2 konfig.

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák