- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz Ganz-[HUN] #37007 üzenetére
Főnök úr, a Maxtor 6E040L0 DiamondMax Plus 8 40GB 7200 RPM mennyire ritka?
mod: jól látom hogy ölnél is érte?
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Tim82
félisten
válasz frescho #37042 üzenetére
Ha kidobnád, azért előtte áruld el nekem, melyik kukába.
*
Megvan a HP LP2465, remek monitor (24", S-PVA, 1920*1200). Hiányzott kicsit már a méret/felbontás."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #37052 üzenetére
Nagyjából ugyanez volt a szitu nálam az Abit AN9-32X FAtal1ty lapnál.. az meg Nforce 590 SLI csippes...
pár gyártó, pár S939-es lapja (és korai AM2-esek) kaptak később BIOS-t ami ezt a problémát megoldotta... aztán voltak olyan alaplapok is, ahol meg mindenféle gond nélkül mennek a mostani abszolút csúcs kártyák.. pl GAI is simán hajtotta a S939-es Asus A8N SLI lapjában a Geforce GTX Titan-t is De az ATI csippes S939-es DFI lapoknál sem volt ilyen probléma...
Ezt a témát már sokszor feszegettük itt a topicban... és végül is ki lett derítve, hogy tényleg a tápellátás miatt vannak inkompatibilitások, de nem is tudom melyikőnk talált rá egy kis fizikai beavatkozás segítségével megoldást rá, amit szerintem semelyikőnk sem mert ténylegesen kipróbálni -
Sanchez638
addikt
Abit aa8, akkor is kell a Raid driver neki ha csak a a vezérlőt állítom át Raid-be?
Számom az adatlapomon.
-
Sanchez638
addikt
Valaki tárol házon kívül számtech cuccokat? Mi a tapasztalat?
Számom az adatlapomon.
-
gban
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #37058 üzenetére
Ja, én itt a lakótelepen a ház mellett tároltam néhány cuccot.
Ellopták mind.Postázást nem vállalok.
-
Sanchez638
addikt
Úgy értem, hogy nem kommersz cuccot padlásra, házakat már felvittem régebben csak még mindig kevés a hely. Pl táp egységet fel lehet vinni?Ill lesz valami bajuk?
sajnos régi vágású család... Aki véletlenül se dobja ki a cuccot, max ha tényleg szemét már...
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
gban
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #37060 üzenetére
A nedvességtől meg a sérüléstől óvnám mindenképp,de állítólag a fagy sem tesz jót nekik, különös tekintettel a kondikra.
De ugyanez igaz a hőtágulásra is - ha nem egyformán húzódik össze az alaplap meg a chip hidegben, akkor törhet a forrasztás is.Postázást nem vállalok.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Sanchez638 #37060 üzenetére
Nem láttad a youtube-n a bacsis padlása videót?
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Nem tudom, asztali vinyók tekintetében mi számít megbízhatóságnak, de ez a WD kitett magáért...
Egy IBM ThinkCentre A51-ben volt. Ja, és ennyi üzemidő után is 100/100-as!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ranagol_5
senior tag
válasz csabyka666 #37063 üzenetére
Az elindulás, leállás az sok, de a napszám az nem annyira. Nekem a raid-ben lévő régi sata2-es seagate-jeimet valami 1500 naposan cseréltem le 100/100-asan. Meg van egy 640GB-os samsungom, ami 1700-1800 napot ment, igaz az már csak 100/92-es.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Sanchez638
addikt
Régi irodai gépből jött nekem idős vinyó, de raid hdd szokták sokáig bírni
Számom az adatlapomon.
-
válasz bacsis #37054 üzenetére
Elméletben 75w-os, a 8x slotra ír 25w-ot és az 1x-esekre amiken a chipset dolgai ülnek azok meg 10w-osak
Hotplug nem mindegyiknél van, még megpróbálom összeköztni a lábait hátha (Hot plug lábakat). ASPM beállítás van a biosban de mindkét állásban disable-det ír a program minden pcie kártyára.
A 750Ti-nél ugyan az van mint akár melyik kártyánál tehát érzékeli hogy van benne 16x kártya és maxon megy. Ha nincs benne akkor 4x sebességre veszi vissza és kivesz egy rakás pipát. Minden kártya 1.1 módban megy, még a 2.0-ások is. Elméletben 1.1-en is kellene mennie mindennek, hiszen csak az 1.0a-val voltak ismert inkompatibilítási problámák. Hétvégére lesz kölcsön egy 7770-es kari.
Ha nem sikerül megoldanom akkor megveszem a legfullosoabb 2.0-ás kártyát ami működik.
6990 vagy GTX590 ha van olyan szint mint a 750ti akkor nekem totál mindegy milyen a kártya. Csak régi járékokkal játszok ahhoz meg a 750ti is sok. Egy újabb van az a War thunder de azzzal még egy int4290-essel is játszogattam igaz már az élvezhetőség határán volt. Dx12 meg nem érdekel, beharangozták mint a dx10-et aztán én meg még mindíg dx6-dx9-es játékokkal játszok. -
csabyka666
veterán
Biztos lehet manipulálni a SMART adatokat, de én el tudom hinni ezt valósnak, gondolom ezek az IBM gépek irodában mentek napi 8-10-12...órában.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Sanchez638
addikt
Bár ez már ne ma legjobb állapotba van, és sokáig tart felpörögnie, de még adatot nem vesztett és sose állt meg.. Itt viszont tényleg valósak az elindulási értékek XD
Számom az adatlapomon.
-
frescho
addikt
Ha mar vinyo: Elkeszult egy fullos teszt telepites Win98 es kb 15 programmal tegnap este. Kb 1 hete lapatolom fel a dolgokat, elokerestem regi telepitoket stb. Delutan inditanam es visit az alaplap smart checkje. Eddig 12 bad block, de meg szaporodnak...
https://frescho.hu
-
csabyka666
veterán
válasz Sanchez638 #37070 üzenetére
Ez kemény!
Van egy Lenovo subnotim, azt hurcolászom magammal ha javítani megyek, vagy internetet beállítani. Kap hideget - meleget, port, ami épp jön. Szándékosan egy bad-es vinyót tettem bele, 100/9-est, HDSentinel fut a háttérben (városi legenda, hogy vigyáz a vinyóra, de jó elhinni).
Ha a HDS nem mondaná a kondíciót, észre nem venném, hogy rossz! Ugyanúgy viselkedik, mint egy 100/100-as: nincs lassulás, nem vesznek el adatok, nem kerreg. Akkor most ilyenkor mi van?!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Lehet írtam már a topicba, de akinek lenne kedve retro kamerarendszerrel pepecselni, annak jól jöhet ez a vezérlőkártya.
-
frescho
addikt
válasz Sanchez638 #37074 üzenetére
Nem tudom, de most keresnem kell valamit ami korhu
-
válasz MasterDeeJay #37068 üzenetére
Szimplán bios hiba, a tyan support meg nem segít pedig nem volt olcsó a lap (29eFt)
Megy a lapban egy 550Ti ami 110w-os de 1.1 módban.Beletörődök és lecsérélem a 750ti-t 580 vagy 590-esre , elleszek azzal... Úgyis itt az ősz aztán a tél... 6990-et meg nem akarok, sok atim volt már unom.
De előtte még széttúrom a 750ti biosát hátha van remény.Apropó mi számít most retrónak?
Netbrust meg K7??
-
frescho
addikt
válasz Sanchez638 #37077 üzenetére
szigoruan ATA. Most kihenteltem masikbol a 40-es Samut, azzal elvagyok, de kezdhetem elolrol
-
totyak
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogy nem ez a beárazós fórum és ott is megkérdeztem, de azért itt is. Gondolom itt sokan értetek hozzá. Mit ér manapság egy amd k6-III/400ahx?
-
gban
Közösségépítő
Feltettem a megmentendő gépeket, házakat.
Sokáig sajnos nem tudom tárolni őket- érdeklődéseket házisárkány jeligére várom
Holnap felugrik még egy reto hangkártyás összegzés is úgy érzem.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz quailstorm #37084 üzenetére
Nem, holnap tesztelem őket - láthatod, nem tettem föl egyik gép részeként sem
Postázást nem vállalok.
-
krisz67
tag
Mi a fene? o.O G*ci durva azért 360 PLS Nem p hanem fok
[link][ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Rapi Krisztián
-
Ganz-[HUN]
addikt
rajtam kívül valaki szokott "ökörködni" régi windowsok bétájával?
Chicago, Memphis, Whistler, és Longhorn, akinek mond valamit
Longhornokkal még nem próbálkoztam, mert nagyon nagy képfájlok, és nincs annyi helyem sehol sem ahová el tudnám menteni.
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
gban
Közösségépítő
válasz Ganz-[HUN] #37088 üzenetére
Nekem már az XP SP1 is eléggé béta az SP3-hoz képest.
Postázást nem vállalok.
-
krisz67
tag
válasz Ganz-[HUN] #37088 üzenetére
Nemszoktam bíbelődni velük, bár multkor leszedtem őket. Mert fennvan mind béták, alfák, analfabéták xd
Pár giga rá is mentÜdvözlettel: Rapi Krisztián
-
totyak
aktív tag
válasz Ganz-[HUN] #37086 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Viszonylag jó áron hirdettem meg szerintem, mert sok érdeklődő akadt rá. Aztán kaptam egy kedvezőbb ajánlatot is.
Fene gondolta volna, hogy ez még ér valamit. Mondjuk nem vagyok nagy szaki. Ráadásul lapom is van hozzá.
-
bacsis
Közösségépítő
-
gerlaip
addikt
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Mennyit érhet egy gyűjtői állapotú Intel P75 goldcap?
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Ma megtapiztam 2 db ilyen panelt. Valami ipari cucc lehet. Lázba hoz valakit?
Ehh, mindjárt mennek a képek!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #37096 üzenetére
No, ehun vannak:
###
###Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bacsis
Közösségépítő
válasz krisz67 #37090 üzenetére
Ha szoftverekről van szó, akkor kérlek óvatosan fogalmazz ezekkel a "leszedem" kijelentésekkel, mert mint tudjuk, ezek a béta verziók már nem elérhetőek a microsoft honlapján, így letölteni csak tudtommal illegális helyekről lehet, ami pedig wareznek minősül, és tiltott itt az oldalon
-
csabyka666
veterán
válasz bacsis #37099 üzenetére
Lehet más téma, de nekem anno az MS ügyfélszolgálat mondta telefonon, hogy az érintetlen MSDN verziókat bárhonnan beszerezhetem (torrentről is, bár ezt így nem mondta ki, de ha érintetlen, akkor akár onnan is), és be is fogom tudni regisztrálni az OEM kóddal. Igaza lett, azóta több laptopot is úgy raktam újra, hogy az alján lévő stickeres kóddal aktiváltam a rendszert.
De ha itt másról van szó, akkor bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor