Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Tuning kezdőknek
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
A lap nem az enyém, úgy hozták hozzám, hogy életjelet kell csiholni a gépbe... az ürge akié a gép, annyit ért hozzá hogy tudja hogy az egy számítógép... meg tudja hol kell bekapcsolni.. ééés ennyi... és egy kb hasonló magas tudású úriembertől vásárolta...
nemtom hol tárolták, de a gépházat már kikezdte a rozsda... na mondom ez a gép kuka lesz... oszt mikor kibontottam, első az volt, hogy úristen ebbe nincs memória... raktam bele, és lám pöccre indult.. azután tűnt fel hogy aktív hűtés van a lapon.. akkor nem értettem, hogy minek az északi hídra.. közben feltűnt ahogy a VGA kártya BIOS-a bejelentkezett és írta hogy 3DFX, újra rálestem a lapra és akkor láttam hogy az nem is az északi híd, hanem egy lapra integrállt 3DFX
ez a története a gépnek... az úriember már el is vitte a gépet 256MB RAM és egy 400-as P2 proci társaságában, meg egy3,2es vinyóval.. netezni jó lesz neki
Stirlitz! Én azt a rozsdás földes szétrohadt egykori VGA kártyát nem vagyok hajlandó berakni egy gépembe sem, féltem az alaplapjaim épségét
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Renault, Dacia topik
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- BestBuy topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6mag 12szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest