Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akosakosz

    csendes tag

    Sziasztok!
    Asus M5A78L-M LX lapomba tettem bele egy FX 6100-át.
    A PWR gomb lenyomása után minden felpörög, de a kép tök sötét marad (próbáltam integrált VGA-val is). Ezután már a PWR gombbal ki sem lehet kapcsolni, a tápot kell kikapcsolnom, hogy leálljon a gép.
    A cmd/systeminfo szerint a 0602-es BIOS van a lapon és a lap már a 0501-estől kéne, hogy kezelje az FX-eket. Mivel február közepén vásároltam, simán elképzelhetőnek tartottam, hogy valós az infó (az FX-ek legjobb tudomásom szerint már tavaly októberben kijöttek).
    Az Asus Support semmi érdemleges infóval nem tudott szolgálni (cmos reset, memóriákat cseréljem ki másikra - ezek természetesen megvoltak [elemkivétellel is], de a hiba továbbra is fennáll) csak annyival, hogy nincs magyarországi szerviz, hanem központi európai van - ez volt a válasz arra a kérdésre, hogy lesznek-e szívesek felfrissíteni/megnézni nekem.
    Tehát itt elakadtam és szeretném valamelyikőtök segítségét kérni 1: a proci teszteléséhez 2: lap BIOS-frissítéséhez (voltam olyan hülye, hogy előző nap postáztam el a régi procimat). (PC boltokat/szervizeket elkerülném, mert nincs ismeretségem, meg amúgy is túl sok plusz költség és a "hátam mögött" dolgoznak.)
    Felmerülő költségeket természetesen állom, gondolok itt mondjuk hővezető pasztára, ebédre, üdítőre (sörre:.) vagy baráti összegre.
    Budapest területén belül vagy a Szentendre-Visegrád vonalon gond nélkül mozgok.
    Előre is köszönök bárminemű infót vagy segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák