Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz g.killer #45996 üzenetére

    Koszi, tegnap este lattam,hogy irtal velemenyt, meg is neztem gyorsban LR-ben nem csuszott-e tul a saturation csuszka, de mar visszairni nem tudtam, mentunk asszonykaert meloba.

    Szoval nem, saturation 0-n, vibrance is egy szolid +5. sokszor megkaptam mar az itteni kepekrol,hogy Bali, tulhuztad a zoldet, pedig nem mindig:), itt ilyen zold a zold, nem a szaharai homok miatt kapta a smaragd sziget becenevet:) . sztem amugy inkabb a kontraszt (kb +10) ill. tone curve (medium contrast, csuszkak kulon huzigalva) miatt tunik furcsanak.

    torzo: koszi, ez jol esik. en is eszrevettem utobbi par honapban a megosztott kepekbol mindig hianyzott valami...igyexem eleve kritikusan szanalni mar importnal, flickr galeriaba se megy minden fel az adott esemenyrol, csak amit masodjara is szelektaltam (arra ott a Google Photos a csaladnak).

    Fandango: most hogy mondod! kerites tenyleg picit zavaro, legkozelebb figyelmesebben vagom. Eg valszeg a pano stich miatt lett kevesebb...Lehet ujra meg kene probalni, exportalt jpegekbol M$ ICE-vel ujbol osszefuzni, ott farnkon muxik a conent aware fill, raadasul ugye meg ingyenes is.

    jjeahh: lasd g.killer-nek cimzett valaszt. Ennyien mondjatok, lehet nekiesek megegyszer. Torzo meg max a sargaert perelne:)

    randras_83: koszi :R

    m3ss: megprobalom picit okosabban vagni, de sztem - mivel ha jolemlekszem allo kepekbol van osszerakva - muszaly a pano. Hosszabb gyutavval ujraloves jol hangzik, ha mostanaban nem is megyunk ujra ide (halistennek lement a tavaszi nepvandorlas) osszel tuti elmegyunk megint.

    Ezennel felbatorodnek es +2 ugyanarrol az alkalomrol.

    Itt hangsulyosabb a hegy, picit tobb az eg is (bar a jobbfelso fenyo tetejet nem sikerult bennhagynom) ill. a lovak is kozelebb vannak.

    Ez meg...Felrecsuszott sorminta

    Bammeg, tenyleg picit sok a zod...Tekintve a T420 gyatra kijelzojet lehet finomabban kene a zolddel banni. :B

    Udv
    B

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák