Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • herion

    tag

    válasz V/ #71467 üzenetére

    6x gyorsításban volt a videó. Azt hittem egyértelmű, mivel oda is írtam pirossal honnan indul a gyorsítás... Nyilván azért pörgettem fel, hogy ne 5 percig kelljen nézni az egyre lassuló betöltést/görgetést, mielőtt crashel a lap. Na mindegy, a lényegi infók ott vannak azon az "izén" (ami egyébként egy mezei Windows feladatkezelő, teljesítmény figyelő módban, csak egyszerű nézetben van, hogy ne takarja ki a fél képernyőt) meg a Chrome hibaüzenetben. Az internettel semmi gond 2Gbps/1Gbps, mint ahogy a többi 100 másik weboldallal sem tapasztaltam soha hasonlót. Egyedül a 3+ item szarakodik, ahogy azt már számtalanszor írtam, írtuk itt páran.
    Hogy mi lehet a gond, fogalmam sincsen, mivel nem egy PC-ről van szó hanem több különbözőről, eltérő hardverekkel és op rendszerrel. Annyi biztos, hogy a Chrome korlátozza a memóriát, hiába a bőséges erőforrás. Viszont attól, hogy egyik embernél jó, a másik még ugyan úgy nem tudja használni rendesen a felületet, és ez bizony elég idegesítő.
    Amit a neten találtam erre a "out of memory" hibaüzenetre, minden javaslatot végig zongoráztam (hardveres gyorsítás, virtuális memória korlátozás stb.), ugye sikertelenül. Majd ha esetleg találok megoldást, leírom ide. Vagy ha más megelőz, ne habozzon megosztani velünk.

    Who Let The Dogs Out?

Új hozzászólás Aktív témák