Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz vacs #20749 üzenetére

    Az Alipayhez nem tudod a Maestrot hozzáadni. Az hogy az Aliexpress fizetési felülete eltárolja a kártya adatokat mert te megengeded neki, csak a minden vásárláskor történő beírástól mentesít téged, más funkciója nincs.
    Ha már kifizetted és úgy jön vissza refund azt nem befolyásolja az hogy a kártyád el van tárolva vagy nincs.
    Magyarázat:
    Amikor bankkártyával fizetünk, akkor az adott fizetési helyen (továbbiakban: kereskedő) a kártyaadatok megadásával felhatalmazod a bankodat, hogy a bankszámládról a a kereskedő bankszámlájára utalja át a kifizetett összeget. A kártyád csak kapcsolati átjáró a két bankszámla közt.
    Ha visszakapod valamiért a pénzt, akkor a mozgás a kereskedő bankszámlájáról a te bankszámládra történik, amelyhez a kártyát a bankod adott. A bankszámláknak van kártyája és nem fordítva.
    A fizetés kötött az adott kártyához, pl. a PayPal azt írja ki hogy a refund az XXX számú kártyára ment vissza, de az persze az a bankszámla, amelynek tartozéka a bankkártya.
    Ha úgy lenne, ahogy gondolod, akkor az új kártyára nem menne semmi, mert nem azzal fizettél. De hál Istennek, nem így van.
    Mivel bankszámlák közt történik mozgás, így a pénzt akkor is megkapod, ha lejárt az eredeti kártya, ha letiltottad a kártyát és ha az AliExpresről eltávolítottad a kártyát.
    Ha a számlát megszünteted, akkor meg a bankod értesít a bejövő pénzről és a pénztárban kifizetik neked.

    Akkor nézzük a kérdéseidet.

    Tehát a kérdés, hogy csak vásárlással lehet hozzáadni a kártyát? Igen
    Vagy Alipay-en állítsam be pc-n? Nem lehet Maestrot.
    Ha sikerül hozzáadni, akkor a Refund pénz megkapom erre? Ha nem adod hozzá, akkor is megkapod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák