Hirdetés

Aktív témák

  • tkesy

    őstag

    schumy77 feketét adott djkerep-nek ezért.

    >>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

  • BigG.(nnnnn)

    tag

    fekete pont Brainteknek mivel hírdetett egy ipod touchot, le is beszéltük, és amikor egy bólintás kellett vna azt mondta hogy:
    "visszakérte a gyerek akié volt..." ezt így.... elég pofátlan dolog, nemhogy átvert és lecsusztam más ajánlatokról, de ez a nemtörődömség... :F

  • Attila_26

    aktív tag

    Újra én vagyok kedves barátaim(ilyenek nincsenek is nagyon a ph-n mondjuk mert most mindenki lehuzza-átveri-("NEMJÖNELSZINDRÓMA" lásd lejjebb---)a másikat) Újabb embertipust mutatok be nektek a neve: xenonn egy formabontó figura.Egy regényt lehetne róla irni a kis diplomás okoskáról(ennyit ér a diploma).Ahogy ő is mondta magáról egy "para" .ezt irta a konfigomra amit szerettem volna neki eladni: "győzz meg:)
    megbízható vagy? bízol a gépedben?ha igen, akkor kell:)szóval, tényleg nem volt vele gond?"
    Na szóval megbeszéltük előtte lévő nap msn-en hogy másnap viszem a komplett gépemet neki.Szépen lecipeltem Pestre úgy ahogy kell.100KM-ert.Aznap reggel írtam neki hogy lefuttattam a stabilitás teszteket is és hogy minden oké ne parázzon tovább nyugodjon meg a gépnek semmi baja.Erre ő: ok, de minek futtatod le többször is?:)
    "előre úgy hangozz amit írtál, mint egy erőteljes túlzás" Egy hitetlen kutyaütő az ilyen ember nem? gondoltam magamban ez jól meg fog szivatni és most jót röhög a markában.Igy is lett uraim - felhívtam és közölte ő neki kell egy printscreen a tesztekről.Mire én: nem ezt beszéltük meg én nem tudom az utcán hova dugni a gépet mert vidékről jövök fel és mért nem lehet nálad tesztelni a konfigot? Erre ő: "hát nem fogsz felettem 2órát állni hogy gondoltad ezt?". Azután szépen felhívtam és elbeszélgettem vele nem kedves hangon.Persze csak jót röhögött a markában szerintem és mondta hogy a kedves barátnője is mellette van és neki sem kerek a történet.JAAA???? hogy én vagyok a megbízhatatlan a Ph-n hehehee kis újonc p@cs.Majd el is higgyem neki mi? Aztán szépen mondta hogy neki hiába viszem a gépet a címre amit megadott mert nem is ott lakik,és másnap nyugodtan hozzam fel a gépet Pestre újra(100KM) ha meglesz a printscreen a tesztekről akkor megveszi tutira.Mondom oké akkor majd holnap felhozom.Persze vért és verítéket izzadtam a 20kilos géppel Pesten vagy 5órát BKV-ztam ide-oda mert egy csomó helyre kellett mennem volt egy pár dolgom és sehova nem birtam lerakni a PC-t.A kezem szarrá ment a cipelésben és remélem most örül neki mikor olvassa ezeket a sorokat. :((( Kár hogy nincs olyan hangulatjel ahogy szétrugdossa az egyik ember a másikat.Az most jól jönne.Azóta nem is vittem a gépet de nem is jelentkezett a xenonizzó.De egy szép feketepont-ot megérdemel,és KERÜLJE MINDEKI az ilyen habitusú emberekkel való üzletelést! Óva intek mindenkit ! kellemes bizniszekben gazdag féregemberektől mentes 2010-es éveket kívánok minden kedves fórumtársnak! :R

  • RaiDani

    tag

    Sziasztok!
    Szeretnék jelenteni egy problémás üzletet.

    Vettem egy monitort Skyer-től, aki váltig állította hogy hibátlan szép képe van a monitornak.
    Nos otthon kiderült hogy a monitor hibás. Néha besárgul a kép, elkezd vibrálni.
    Mielőtt eladta volna nekem a monitort már akkor hibás volt, és ezt tudom bizonyítani is: [link] Nem kábel hiba mert megnéztem másikkal is.
    Próbáltam vele kulturáltan megoldani, de nem hajlandó visszavenni a monitort, pedig elismerte a hibát.
    Eltereli a szót, hogy őt is hányszor verték már át és már felélte a pénzt, amit fizettem a monitorért.
    Nem kevés összegről, 22 000 Ft-ról van szó.

    Köszönöm előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

  • Ombi5

    őstag

    válasz Ombi5 #12093 üzenetére

    Toroltetni szeretnem CoDWaW07 [link] ezt a fekete pontot, mivel kiegyenlitette a szamlajat utalassal!!!!!! :R :R :R

  • C64

    őstag

    Egy újabb csaló:

    Rendelt tőlem egy Intel E8200 procit postával. Elküldtem neki, de nem vette át, visszajött két hét múlva, s első ízben azzal hitegetett, hogy balesete volt szlovákiában, aztán meg, hogy ne aggódjak, de a szülei majd átveszik, aztán pedig, hogy majd ő átveszi pár nap múlva s legvégül, hogy nem tudta átvenni, mert a postán már nem volt ott, persze ez mind kamu (volt ideje átvenni, és a postán is még ott volt, mikor írt, hogy már nem találta ott). Restelte bevallani, hogy mégsem kell neki. Aztán megegyeztünk, hogy utal majd 5e ft-ot kártérítésnek, de ezt sem teljesítette. Persze bocsánatok azok jöttek, gondolta vagyok olyan hülye, hogy beveszem. Esélyt azt adtam neki bőven, de csak dumált a semmibe, sosem tartotta be a szavát!

    Neve: kukac1999
    vagyis K. Árpád, Várpalotai lakos! (iwiw-en is fent van!)

    Figyelem, senki, ismétlem, senki, semmilyen körülmények között ne üzleteljen vele, mert abszolút megbízhtatalan, szavahihetetlen ember!

    [ Szerkesztve ]

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • Chaser

    titán

    Gabesz01
    kérek egy feketét, a történet a következő. Ezt a gépet meghírdette 18-án, gondoltam túl szép hogy ne átverés legyen, de hátha...volt pár kérésem - everest és hdsentinel screen-, amiket nem akart teljesíteni, mondván ő becsületes ember, ha azt mondja rendben vannak úgyis van...írogattunk 1másnak, míg végül fel nem hívtam kérésére, hát sokkal okosabb nem lettem, ő becsületes úgy van minden ahogy mondja. Mondom ok, én is az vagyok, viszem a gépet, annyi kérésem van hogy Népligethez hozza el, Szentesről megyek, oda-vissza 250-300km. Látszólag megegyeztünk szombati átvételben, annyit mondott még ha más jelentkezik odaadja mert már párszor felültették, keressem majd telón. Nyomatékosan megkértem ne adja oda, ha én azt mondom viszem akkor viszem. Később meg is írtam neki, ha kívánja beírom a hírdetésbe is, még később hogy már úton vagyok Kmétre, majd szombaton innen megyek tovább. Tegnap du. ide is értem, 1xcsak látom levette az aprót. Írtam neki mi a szitu, nem reagált, mondom jó, majd felhívom, teló kilőve. Joh...Hívtam ma reggel, teló megint kilőve. Próbáltam többször, 11 környékén felvette, össze-vissza halangyázott, meggondolta magát ezért meg azért...Kérdőre vontam, hogy legalább egy nyamvadt privátot nem tudott küldeni? :((( Megint halangyázott, ilyen betegség van a családban meg olyan, amit el is hiszek, de mivel látta hogy írtam tegnap a telefonbeszélgetés útán nem sokkkal, hogy már úton is vagyok, szegény hülye fejembe nem fér bele, ha az aprót le tudta venni annyira mért nem futotta legalább, hogy rám írjon, hogy bocs hülye gyerek, meggondoltam magam...
    Itt is csak gratulálni tudok a művelethez te becsületes ember :((( Nálunk az ilyet féregnek hívják...
    Természetesen hozzájárulok a privátbeszélgetéseink közzétételéhez és a másik felet értesítem a "jutalmáról".
    Amellett hogy elb@sztam rengeteg időt, az utazás se olcsó, Kmét-Szentes 3k oda-vissza.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

  • lottol

    csendes tag

    Erre a hirdetésemre jelentkezett privátban v.petike. A telefonon egyeztetet helyen és időben nem jelent meg. Félórát vártam rá és telefonon is kerestem. Nem szólt, hogy meggondolta magát, másodszorra fel sem vette. Nem nagy összeg a négy BKV jegy, meg a telefonálás költsége, de felháborító a viselkedése. Inkább fel szeretném felhívni a jövőben vele üzletelők figyelmét.
    Úgy gondolom megérdemel egy "feketét".
    lottol

    [ Szerkesztve ]

  • Kis Joe

    aktív tag

    Lenne egy különleges értékelésem:
    smart10-ről lenne szól és erről a termékről. Nem adok se fekete, se piros pontot. Ennek az az oka hogy az említett iPhone-t úgy hirdette meg hogy nem lehet restore-olni. Ez igaz is csak nem mondta el hogy be volt ázva a telefon. Valamint gagyi utángyártott töltő és egy széteső adatkábel volt csak hozzá. Azt sem mondta el előre, csak a találkozásnál hogy szétszedték(mint utólag kiderült az alaplapba is bele volt piszkálva), valamint hogy eléggé karcos volt és nem a leírt állapotú. Az viszont az én hülyeségem volt hogy még így is megvettem mivel személyesen vettem át. A találkozás összehozásában rugalmas és partner volt, úgyhogy ebben dicséret illeti, de a fentebb említett okok miatt csak semlegesre ítélem. Nem vagyok benne biztos hogy az ő hibája volt a termék állapota, mert állítása szerint ő jónak vette és őt is átverték. ARRA KÉREK MINDENKIT AKI TŐLE VÁSÁROL HOGY NÉZZE MEG MIT VESZ MEG PONTOSAN. És vizsgálja meg jól valamint kérdezzen előre mindenre.

    Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

  • Scholes9

    nagyúr

    Hali, segítséget szeretnék kérni. Tegnap lezsíroztunk Zsolty ph-s taggal egy bizniszt: [link] Elcseréltem az alig 1 hetes Gigabyte GTX 260 videokártyámat személyesen vele aminek semmi baja, 3év gari volt hozzá. Tegnap este találkoztunk, lejött Győrből és Baja alatt találkoztunk, megvolt a csere és a kártyának semmi baja nem volt ránézésre, sajnos csalódnom kellett amikor hazaértem ugyanis a kártya nem működik. Telefonra, pü-re, sms-re sem reagál és mint utánanéztem már más is megjárta vele, elég lett volna csak a googleba beírni a ph-s nevét.... Nem tudom mit tehetnék, gondolom feljelenteni nem érdemes, mert csere volt és nem üzlet pénzért :U Mi a teendő ilyenkor :F

    PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

  • Scholes9

    nagyúr

    válasz Chaser #12116 üzenetére

    Itt írja a hirdetésben, h 1 hó garral: [link] Én visszacserélném mivel egy 1 hetes 3 év garis kártyát adtam cserébe, de, hogyan fogom megoldani nem tudom, mivel vagy 300km-re lakom Győrtől, már azon csodálkoztam, h lehozta majdnem hozzánk(Baja alá pontosan), mert azt mondta Paksra megy és akkor lehozza, persze én kifizettem neki az utat is...mind1 ezek után azért, hogy bízzon az ember a másikban, jó lecke volt az biztos :((( Már az ok is fura volt, de mivel személyesen akarta a cserét nem is gyanakodtam: "ok: Tápom meghalt, és nincs most 20-25k-m egy normális tápra. Nem leszek neten. tel,-" telefont persze nem veszi fel...

    [ Szerkesztve ]

    PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

  • kj0

    tag

    Szeretnék egy fekete pontot baluepp80-nak,vagy legalább,hogy valami moderátor válaszra késztesse.A történet:még kb. november végén történt,volt egy aprója,hogy procit keres a notebookjához.Én írtam neki,hogy nekem lenne egy,pár priviváltás,aztán kiderült,hogy egy városban lakunk,MSN-en megbeszéltük,hogy odaadom neki,próbálgassa,tesztelje,aztán majd fizet,ha tuti kell.Hozzátenném,hogy utána még sokszor dumáltunk,segítettem neki 1-2 kérdésben,rendkívül normális,megbízható srácnak tűnt(már csak a munkája miatt is).Megalkudtunk az árban is(8000 Ft),én mondtam,hogy nem hipersürgős,de mondta,hogy mindenképp kell.Pár hete gondoltam rákérdezek már,mi a helyzet,kéne a pénz,stb.Hát azóta szimplán nem reagál semmire.Kerestem MSN-en,írtam e-mailt,privit,írtam néhány hirdetésébe,de teljesen leszarja.Egy példa,ez pl. az ami helyett "megvette" az én Pentium M procimat.Még csak annyit sem reagál,hogy az én k... anyámat,ne gyanúsítgassam,nincs igazam,stb,full ignore.Valaki,aki itt mod,szólhatna neki,hogy legalább próbálja meg kidumálni,védje meg magát vagy valami.Vagy ha nem,akkor legalább takarodjon innen.
    köszönöm

    [ Szerkesztve ]

  • xenonn

    csendes tag

    válasz Attila_26 #12104 üzenetére

    Attila_26 a probléma avval volt, hogy ugyan ebben a stílusban beszéltél mint most. Számomra és szerintem mindenki számára fontos, hogy valaki legalább meggyőző legyen és el tudja magát adni. Eléggé sok mindent írtál ami nem egyészen úgy történt ahogyan, és nem is igazán értem számodra miért szükséges folytatni az egészet. Aznap beszéltünk még msn-en, írtál egy sziát és többet nem. Előtte levő este már beszéltünk, mondtad futtatod a teszteket. Jó, hogy megkérdem minek futtatod le a 3d markot pl 10-szer, mert teljesen értelmetlen. Az, hogy ment egész éjjel a prime vagy orthos már nem tudom melyiket említetted még oké, az már nem, hogy én nem láttam ennek semmi jelét. Amikor valaki ilyen stílusban beszél és ezt láthatja mindenki a hírdetéseid alapján is, akkor kétes gondolatai támadnak az embernek, engem is vágtak már át ez a te idézőjeles parád. Nem szívesen veszek meg valamit null garanciával úgy, hogy nem láttam róla egyetlen tesztet sem. Idehozod, megy 30 percet aztán pukkan esetleg. Változatlan nincsen bennem semmi rosszindulat irányodba, szóval nem értem minek kell neked másokat leférgeznek, p*csöznöd, stb. Aki velem üzletelt ph-n, az pontosan tudjam hogy biztosra megyek. Én, ha valamit eladok magamtól beteszek róla minden infot, lefuttatom a teszteket és azt is kiteszem, hogy átverésnek esélye se lehessen. Szerintem ez így tiszta és jó, nem kell velem egyet érteni. Telefonban is mondtam neked, hogy számomra teljesen egyértelmű volt este hogy reggelig kapok arról a sok lefuttatott tesztről jelet, nem így történt. Telefonban elnézésedet is kértem, mondtam nem veled akarok kicseszni, de így nem veszem át. Mondtam azt is, ha femutatod amiről beszéltünk, akkor megveszem. Akkor vált furává nekem és a barátnőm számára is a történet, amikor a te 20kg-os több órát cipelt géped haza akartad vinni és még aznap este visszajönni vele megint, holott egész este azon röhögtél ha valami elszáll akkor zsebből kirázod nekem, mivel neked ez semmiség, és otthon alianware gépek figyelnek több millás összegben a szobádban. Szerintem a pénzes és szerencsés embereknek nem fontos "órákat bkv-val közlekednie" vacak zsebpénzért. Egyszer már akartam tőled vásárolni, akkor naponta írtad arra a bizonyos passport winyóra, hogy ma hozod pestre, majd írsz stb.Aztán kaptam válasznak egy kedves Karácsonyi verset tőled, nem is értettem ez mi:) Teljesen lényegtelen, szerintem ha olvasod amit írok és a továbbiakban is problémád van akkor keress meg privátban, msn-en, telefonon, ennek semmi értelme, hogy itt szapulsz egy olyan dologért, ami egyértelmű. Senki sem akarja, hogy átverjék ennyi. Neked pedig van egy sajátos stílusod, ami bizalmatlanságra ad okot. Szóval ilyen ez a xenonn :)

    [ Szerkesztve ]

  • I_Am

    veterán

    válasz xenonn #12121 üzenetére

    Ha már komplett gépet szándékozok venni, akkor rászánom az időt, akár 2-3 órát is, hogy tesztelhessem az eladó jelenlétében.

    Nem egy tuning procit adtam itt el a PH!-n. Házhoz vittem és még válogathatott is a vevő melyik kell neki a stabilitástesztek és húzhatóság alapján.

    Szóval az érvelésed kicsit sántít Attila. Az eladó részéről érthető, hogy akár egész nap teszteket tolt rajta, hiszen biztosra akart menni, hogy jó és stabil gépet ad át. Viszont a Te oldaladról a reakcók sántítanak.

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

  • veoneo

    csendes tag

    Üdv.
    Mindenkinek.
    Kérdésem.
    Ki ismeri ezt a felhasználót?

    Laptop szervíz
    B. Sándor
    Szigetszentmiklós

    Olyan csunyán átvert hogy ez nemsemmi.

    [ Módosította: I_Am ]

    Ha privit küldesz írd oda miről van szó!!!!!

  • roti86

    őstag

    Szeretnék kérni egy fekete pontot Bortolinni fórumtársnak ezért az üzletért: Link

    A headset nincs zsír jó állapotban, mivel recseg, meg van törve a kábele!

    A hirdetésben a fülhallgató gumikkal van feltüntetve, erre csak egy darab gumigyűrűt kaptam hozzá! Írtam is neki, hogy a hirdetésben nem igazán így szerepelt, erre ő, majd utánanéz és feladja postán, hát azóta is várhatom a gumigyűrűket.

    Amúgy is teljesen mindegy, mivel a termék használhatatlan!

    Tudom nem mostani eset, de érdemes figyelni az illetőre!

  • mine01

    csendes tag

    Sziasztok!

    mackósajt23 kolleginának adtam volna el a meghirdetett termékemet, ha nem ködösít össze-vissza és egyáltalán létező hely lett volna, amit találkozó pontnak megadott.

    Minden infot a rendelkezésére bocsátottam, e-mailben, msnen keresztül. Számomat tudta, azóta se jelentkezik. Én pedig hiába vártam rá. Ami bosszant, hogy azóta másik név és e-mail cím használatával újra palira akart venni, csak ott rontotta el, hogy arra az e-mailemre írt, ami nem szerepel a hirdetésben. Nos, azóta kizárólag telefonon várom az érdeklődőket és ha mackósajt23 szeretne Tőletek vásárolni, akkor kétszer is gondoljátok meg, hogy tényleg el akartok-e menni a találkozóra és hiába várni, főleg hidegben.

    Üdv!

    Zenész88 másodregje, a felelősség őt terheli.

    [ Módosította: z0d1AK ]

  • Scholes9

    nagyúr

    válasz Scholes9 #12126 üzenetére

    na már kiderült, h Zsolty ezen a néven is fut, nem lehetne ezt az embert itt ph-n eltüntetni, mert már nem én vagyok az egyetlen akit megkárosított[link] az ilyen csalóknak kb a börtönben lenen a helye, több néven tevékenykednek itt a ph-n és károsítják rendszeresen az embereket hihetetlen...

    [ Szerkesztve ]

    PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

  • Sidius

    tag

    válasz mine01 #12127 üzenetére

    Szevasz, hát ez szép, ma találkoztam volna vele én is, 18 15 kor mostmar tudom, hogy nemlétező helyen talalkoztunk volna egy hvb bankban, vartam ra, én szamomat is tudta, meg minden, fel ora varakozas utan viszont eljottem mert még csak telefonon sem hivott, hogy sorry. ezután visszajöttem ph-ra irtam neki, hogy thx hogy atvagtal, azt a valaszt kaptam, hogy ő ott volt, csak rosszul irta fel a szamom és nem latott. hat kamu kamu hátán, ugyhogy vigyazzatok vele: mackósajt23

    zenész88 másik regje, a felelősség őt terheli.

    [ Módosította: z0d1AK ]

  • Teng

    aktív tag

    Aki tudja kerülje el:Norberto666-t.
    Lézernyomtatót kerestem, írtam egy hirdetésre, ami idő közben elkelt. Ez a tag megkérdezte érdekel-e még ilyen nyomtató, mondtam igen. Küldött képeket szépen lefixáltuk hétfőn feladja, az árban is kiegyeztünk, a mai nap este rákérdeztem, hogy akkor sikeresen feladta-e errefel ezt az üzenetet kaptam tőle:"sajnos nem adtam fel,mert szol az egyik baratom hogy kell neki es nekiadtam" Ez szerintem gázos dolog, ez alapján mindenki döntse el akar-e vele üzletet kötni a jövőben.

  • Milan86

    tag

    Fekete nem is kicsit !!!!!!!
    Kinek : DHLexel
    Miért : [link] Egy csere terméket hozott volna érte ,a termék megbeszélés alapján karcmentes kijelzővel bír pedig tiszta karc , ami le van fényképezve telefon és doboz nem azt hozta cserébe. Tmobileos dobozzal jelent meg holott elvileg sima kellene , erről a termékről beszélünk : [link] NEM AZT A TELEFONT ÁRULJA MINT AMI A KÉPEN VAN !!!!!!!!
    Lepukkant gagyi karcos telefon , felejtések el akinek tervben volt.
    NEGATÍV ÉRTÉKELÉS , FEKETE PONTTAL DÍJAZVA!
    Mínusz sok liter üzemanyag :((

  • Scholes9

    nagyúr

    [link] [link] [link] ezzel a taggal aki üzletelt, mivel ugyanarról a személyről van szó jelezhetné, többen azért lenne esélyünk ellene vhogy sztem, mivel már jó pár embert lehúzott és több száz ezer ft-ra tehető a kár így azért nem kellene annyiban hagyni a dolgot, természetesen a zsolty accjával a biznisz óta nem lépett be...pü-ket várok akik hasonlóan jártak vele, mint én :R személyesen jópofi a srác de úgy átba.. ahogy csak tud, kis patkány...

    PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

  • geezer

    aktív tag

    Ha lehet, egy fekete pontot szeretnék kérni frankox felhasználónak.
    Hirdetett minden szépet, és jót, a végeredmény: egy hamisított "128GB"-os Kingston pendrive, -15.000Ft-om, és még szórakozott is pár hétig, hogy visszaküldi a gyártónak, meg ki tudja... MINDENKI MESSZE KERÜLJE EL!

    [ Módosította: z0d1AK ]

  • orkester

    senior tag

    Ph! megbízhatósági oldal #11520ig frissítve!
    Természetesen moderátori jóváhagyással.

    Visszaállt a rend, nem fog ennyit csúszni a frissítés.

    PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

  • monosz

    őstag

    Szeretnék kérni egy Fekete pontot,Dawika-nak [link],ezért Becsapott.és átvert:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

    A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..

  • tkesy

    őstag

    Fekete pontot adott Milan86 DHLexel-nek ezért.

    Fekete pontot adott udosmail csaby1981-nek ezért.

    >>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<

  • Kozma Janos

    csendes tag

    hát ez a srác ígérgetésben nagyon jó....

    http://hardverapro.hu/tag/szabokarlo.html

    2 szer felhívtam így megvan úgy megvan a webcamera amit tőle akartam venni, másnap reggelre már nincs meg....

    gratulálok neki FEKETE PONT

  • batmab

    senior tag

    Üdv!
    FEKETE PONTOT NEM KÉREK,MERT ANYAGI KÁR NEM ÉRT!

    Csak jelezni szeretném, hogy a hozzászólásban említett kollégával kéretik vigyázni, inkorrekt, lehúzásgyanús, kommunikációra képtelen.
    emberünk, laci924
    a hirdetés tárgya..
    gyanus, gyanusan olcsó, de van ilyen is. de az hogy 2 hete nem képes egyszerű kérdésemre, hogy a megállapodásunk szerint(privik vannak rola) elpostázta-e,válaszolni, az durva. természetesen a monitor azota sem érkezett meg.. :Y

    Mindenki figyeljen oda, nehogy lehuzzon valakit!!

    Ebben az ügyben már két másik kollégával is beszéltem, majd jelentkeznek ők is itt, ha ugy érzik. :R

    [ Szerkesztve ]

    2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...

  • e76ers

    csendes tag

    Sziasztok!
    Itteni nevem sajnos nincs, csak felvett msn-re a gyerek, de azért jó vele vigyázni...
    Mivel nem árulta el a felhasználónevét, kénytelen leszek az igazit írni...
    T. Norbert, és százhalombattai...
    Az msn címe: kisroka0425@windowslive.com
    Ha ez így nem jó, akkor moderáljátok... Csak legalább az msn-t hagyjátok benne, mert anélkül semmit nem ér a hsz-em... :)
    Vagy ha ki lehet deríteni ezek alapján a felhasználónevet, az maga a tökély...

    A sztori:
    Elküldtette velem a Diamondot, csütörtökön feladtam, 24 órás izével, hogy pénteken átvehesse... Kedden már rákérdeztem, hogy mi van a csomaggal, azt mondta, hogy nem érkezett meg... Ellenőriztük a címet, jó.. Voltam bent a postán, azt mondták, kétszer próbálták kézbesíteni, most őrzik... Beszéltem vele, hogy ha nem is veszi át (álítása szerint közben vett másik telefont, mert én(!) vagyok a megbízhatatlan és a béna), akkor legalább menjen be, és küldesse vissza, mert én vasárnap elutazom, és később már nem tudom átvenni... Erre még válogatott szóhasználattal közölte velem, hogy tanuljak meg címezni, és eltűnt...
    Nem is az a 2000 forint zavar, amivel behúzott, hanem, hogy külföldről nehéz lesz átvenni a csomagot, és az másik 40k...

    [ Módosította: I_Am ]

  • maathe

    senior tag

    Hát nem hittem volna hogy vala kell ide írnom de átvertek.
    Mefi88 - A hirdetés

    Nem tűnt olyannak aki átverne, rákerestem a nevére ebben a topicban de nem volt találat és van egy boltja (www.digitalwar.eu - csak azért írom ki mert gondolom annyira megbízható ez az egész mint ő maga) ahol ilyeneket árul gondoltam hogy megbízhatok benne.
    Megbeszéltük hogy utalom neki az 1800 Ft-ot és ő ajánlottként feladja. Azért mentem bele az utalásba mert nem akartam egy ilyen kis összegnél +pk-t fizetni és eddig is így mentek az üzletek amiknél nem történt ilyen. Hétfőn utaltam a pénzt, utána hisztizett hogy miért nem OTP-ből utaltam amikor az ő számlája ott van, beszkenneltem a bizonylatot de még akkor is azt mondta hogy majd akkor küldi a SIM-et ha megjött a pénz. Szerdán ráírtam hogy most már küldje, azt mondta hogy ha hazaér feladja. Azóta nem láttam MSN-en, itt PH-n állandóan belép de a PM-ekre nem válaszol.
    Szóval senki ne üzleteljen ezzel a csalóval, ja és f*ck you Mefi88!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák