Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • il profeta

    csendes tag

    Sziasztok!

    Fegyver vásárlásán töröm a fejemet és jelenleg 3 fajta fegyver jött be igazán(külsőre).

    Az egyik az AGM második világháborús StG 44(MP44)-es gépfegyvere. Ami ellene szól az a 4,2kg-s súlya, illetve a puska hossza, ami 94,5cm tehát nehéz vele forogni. Ami mellette az a fémtest és a fa tus illetve 24 hónapos garancia(gunfire-n).

    A második egy Cyma AK74u-s ( pontos neve CM045A- ha jól tudom ez újabb/frissebb verzió, mint a 035-s) Ami ellene szól „csak” 12 hónapos garanciát adnak. Ami mellette szól az a fém és fatest. Ezen kívül közel 20cm-rel rövidebb, mint a másik fegyver mivel ez csak 73cm kihajtva illetve súlya sem éri el a 3kg-t ami a csatában komoly előnyt jelenthet.

    A harmadik fegyver egy Tokyo Marui P90TR High Cycle. Ami ellene szól az az ára és a beszerzési nehézségek. Elsősorban amerikai oldalakon láttam „elérhető” áron amire rájönne a szállítási idő/költség, problémás garancia stb(illetve kérdéses, hogy mennyire bírja a külső ABS anyaga).ezen kívül nem tudom mennyire lehet szétszedni. Ami mellette szól az a kiváló belső (amitől az egyik legjobb a piacon), kis önsúly, abszolút kézkezes fegyver illetve a fegyver rövidsége, ami miatt könnyen lehet vele forogni. Illetve tetszik a gravitációs tára, ami olyan, mint paintball markereknek(ha jól tudom ilyen van neki nem pedig a szokásos tekergetős)

    Elsősorban P90 és AK 74u-s fegyverek érdekelnének! De bármilyen más lehetőséget meghallgatok. Lényeg a fegyver legyen strapabíró, viszonylag pontos, kis önsúlya legyen (lehetőleg 3.5kg alatt!), a fegyver hossza ne érje el a 80cm-t! Előny, ha szerelhető a fegyver és lehet hozzá alkatrészeket kapni! Illetve garancia sem utolsó szempont!

    Köszönöm előre is a válaszokat.

    Az eredeti kínainál nincsen jobb!

Új hozzászólás Aktív témák