- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoola
tag
válasz soulreaper #22350 üzenetére
Haldokló airsoft? Ezt miért gondolod így?
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
macilaci78
nagyúr
válasz csoola #22351 üzenetére
Mert van, akinél a lila köd már felszállt a szemellenzővel együtt és a kezdeti lelkesedését kezelve tud objektív véleményt alkotni.
Hiába no, az óccó kínyai replikák, kiegészítők tömegével felhígult az airsoft közösség és sokan nincsenek tekintettel mások játékélményére.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
csoola
tag
válasz macilaci78 #22352 üzenetére
Nekem akkor szerencsém van, a csapat, akikkel játszani szoktam, teljesen korrekt, nincsenek ilyen arcok köztük.
Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
Belako
tag
Hola!
A következő lenne a kérdésem.:
Vettem lipo aksit a fegyómhoz. a gyári aksi 7,4 1200mah-s a lipo pedig 7,4 1800mah-s.
Kell el fetet bele építeni?
1.Mert valaki írja hogy egyáltalán nem mert néha több kért okozol vele mint hasznot.
2.A másik érv pedig hogy a kapcsolója megég ezeknek.
Tudtommal mivel a feszkó nem változott maradt a motor szempontjából ugyan az a helyzet hogy fékezetlen maradt, és mivel nem nőtt a fesz így nem fingatom a motort vele, és ezek vezérlő cuccok így hűtőborda is ajánlott lenne.
Nem vagyok profi a dologban de nekem a sok fórumozásból csak az jött le hogy egymást szapulják a népek, és senki sem tud igazán érdemben hozzá szólni. aki igen az meg csak nagy vonalakban beszél róla és tudatlanságban hagyja a népet..
Ergo nem jutottam előrébb. és amiket találtam kapcsolási rajzokat valamint kész munkákat azok elég gyérek voltak a probléma megoldására.Ha van itt olyan aki tényleg ért hozzá és hajlandó megosztani egy részletes magyarázattal ennek a lényegét és funkcióját azt megköszönném. Nagyon részletes dolgokba hogy melyik lába melyik a fetnek nem kell belemenni mert az alapfogalmakkal tisztában vagyok.
Választ köszi
B.
Nyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
BaKeSZ87
őstag
Ne feledjétek! Pénteken black friday!
-
ClayMore
aktív tag
nem feledtük. nem is vettem a hónapban mosógépet, ott rohadjon meg a szennyes.
majd decemberben ki lesz mosva egy új géppel, de most kell a pénz papának black friday-re!Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22361 üzenetére
Az újabb kiadások egyszerűen, egy hosszú csőrű fogóval szétkaphatóak voltak, szinte minimális erőkifejtéssel, de az ötlet nem rossz.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #22362 üzenetére
Épp a A&K -ra gondoltam. A hengerfej nozzle részére húznak egy csövet hogy ne b+ a fogó.
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
mrgreen
csendes tag
Udv sporttarsak! Egy olyan kerdesem lenne (mar softairen fel sem merem tenni), hogy ez a "hangtompito" mechanika hogy mukodik? Pusztan optikai jelleggel szeretnek egyett feltenni a g36c-re. A fő kerdes hogy ez hogy rogzul? Belso vagy kulso csore menettel? Mi alapjan kell keresnem ha venni szeretnek egyett?
-
macilaci78
nagyúr
válasz mrgreen #22365 üzenetére
A hangpompit a külső csőre a lángrejtő helyére tekered, 14mm-es menetre szokott menni. Ez lehet jobb, vagy balos menet (clockwise, anti-clockwise), de a hangtompik nagy része olyan, hogy mindkét végén van menet, ami eltérő, így minden csőre rá tudod tekerni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Zotya984
senior tag
No van pár dolog amit fostéren nem találtam meg és más magyar fórumban sem. airsoftsniperforum.com -on egész pontosan.
Felsorolás szintén:
-VSR hengert megfúrják olyan 50-70mm környékén és nő az FPS
-AEG csövet tesznek vsr gumival vsr kamrába
-550mm hosszú csőre cserélve az eredeti csövet nőtt ~70fps-el a torkolati energiaVan még pár ilyen szerintem egyellőre elég ha ezekre választ kapnék.
Ezek igazak valósak vagy parasztvakítás
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #22367 üzenetére
1-3.: Ha a henger hasznos térfogatát közelíted a cső belső térfogatához, vagy fordítva, nagyobb torkolati sebességet kapsz, elvileg.
2.: Vagy a csövet kell átalakítani, mivel nem a megfelelő helyeken vannak a bemarások rajta, vagy a gumit és a hopup házat kell modolni. -
Zotya984
senior tag
válasz macilaci78 #22369 üzenetére
Beszarás. Jó az a fórum.
1 kérdésem még van. AEG hopgumi csőre húzva mekkora külső átmérőjű illetve ugyan az érdekel VSR gumi esetében. (az a kis külső pöcköt leszámítva. )[ Szerkesztve ]
-
Zotya984
senior tag
Hmm még 1 ez a legjobb. Azt hittem marhaság de több topikban olvastam:
12 órás kólás fürdő BB részére ami után meleg szappanos fürcsi vált fel."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #22369 üzenetére
Tudok róla. De nem az volt a kérdés AEG csövet írt, nem AEG/VSR, nyilván azt simán bele lehet tenni minden gond nélkül.
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22371 üzenetére
Sok baromság van amin külföldi fórumokon egész birkanyáj bólogat lelkesen, többek között R-hop és társai...
Ez airsoft. Tetszik vagy nem, sima falú csőből kilőtt milliárdszám fröccsgyártott alulméretes műanyag gömblövedéket a technológiával született határok között lehet csak kilőni. A gondosan megválasztott lövedék és a jól beállított hopup mindennek az alapja, és egy füst alatt mindennek a netovábbja.
Lehet példálózni kólában mosott aeg csőves vsr-ből kilőtt, szapannos vízben vajákolt, szenteltvizzel megáldott, római pápa által leböfögött BB-vel, de valahogy SOHA, SEHOL, nem találsz semmilyen HITELESEN dokumentált tesztet arról, hogy ezek bármilyen érdemleges eredményt hoznak. Gondolom nem kell kifejtenem miért nem...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
h1ght3chzor
őstag
Gunfire-nél ez melyik fegyver, nem találom. Mennyire megbízható? Acél/fa?
Erről lenne szó: [link]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
stefanitsr
senior tag
válasz h1ght3chzor #22374 üzenetére
Azért nem találod, mert nem mai gyerek, egyébként a mostani a&k rugós svd-k szellemi atyja, a működősi elvét tőle kölcsönözték. Csak mivel kb 4x-es áron cserélt belőle az a&k korszak előtt használtan is gazdát, ma már nem túlzottan gazdaságos a gyártása és nem is gyártják jó ideje.
Valahol van róla weben egy 3-5 éves teszt, ha acél illetve fogja a mágnes akkor a 40k-t röhögve megéri.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz stefanitsr #22375 üzenetére
Nem tudom, hogy acél-e, esetleg te tudod?
-
stefanitsr
senior tag
válasz h1ght3chzor #22376 üzenetére
Némi keresgélés után annyi derült ki róla, hogy 3 féle változatban adta ki a KA, de ezen felül más néven is forgalmazták, AtoZ és még egy cég neve alatt is, szóval még ha meg is tudnánk hogy az adott szereltség milyen anyagválasztással járt, nem tudhatjuk, hogy az eladásra kínált cucc ebből melyik.
Végig kellene mágneseztetni videón az eladóval.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz stefanitsr #22377 üzenetére
Akkor felejtos... Hiaba mondja azt hogy magnes fogja azt mondja utana hogy mégse.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Budapest környékén tudtok valami Airsoft pályát?Haverokkal akarunk menni egyet lövöldözni. Vagyis egyelőre próbálom rábeszélni őket, hogy laser tag helyett Airsoftozni menjünk, meee sokkal jobb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz dangerzone #22379 üzenetére
Szia!
Tudunk!
Jó szórakozást!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stefanitsr
senior tag
válasz macilaci78 #22380 üzenetére
Meghajlok nagyságod előtt vaze.
-
Telda
addikt
válasz dangerzone #22379 üzenetére
Szerintem csak egy a sok közül.
Viszont itt minden pénteken van játék és mindent lehet bérelni. -
Zotya984
senior tag
kapatatok ti is levelet Traiwangun-tól?
Nem vagyok full perfekt angol de mintha korlátozni akarják az airsoft fegyverek forgalmazását illetve tartását. Mármint az E.U.
Vagy ennyire nem megy az angol?YOU must know !!!
Read this!!!
Tell a Friend. Move on. Hurry up. Tell a Friend. Move on. Hurry up. Tell a Friend.
We would like to inform that the Commission of the European Union plans;
Proposed changes to the law on firearms and airsoft.
1. Prohibition of private ownership of all semi-automatic weapons
even of non-military - all pistols, rifles and shotguns , both central and rimfire.2. Recognition of magazines and other items as " essential elements of
weapon" , allowing them to purchase only the arms license holders.3. Limiting the capacity of all the magazines (no further details ).
4. Limiting the type and amount of ammunition available to the market
for private citizens, and the amount of ammunition stored by private
owners.5. Prohibition on internet sales of firearms and ammunition.
6. Prohibition of the sale of replicas of decorative and reproduction.
7. Limitation of airsoft : trafficking and possession , if not a total prohibition.
8. The imposition of biometric security for firearms privately owned .
9. Imposition of centralized storage of firearms, forbidding citizens to hold
them in the house , as well as the central storage of sporting weapons,
prohibiting to store it privately by sportsman.Please send a letter with the protest against the planned changes.
The Commissioner is obligeted to respond to EU citizen's request
within 14 days.
Send a letter by priority mail .Commissioner Cecilia Malmström
European Commission
B-1049 Brussels
BELGIUM[ Szerkesztve ]
-
-kdM-
senior tag
válasz Zotya984 #22384 üzenetére
Kicsit túl van dramatizálva. Egyébként meg semmilyen konkrét törvény tervezetet nem találtam ezzel kapcsolatban, csak egy sajtóközleményt. Abban is annyit írnak, hogy a legálisan kapható légpuskák átalakíthatók "veszélyesebb" fegyverré.
Az egész kezdeményezés az éles lőfegyverek ellen irányul, az airsoft boltok magukra vették és elkezdték riogatni a népet. De lehet csak én vagyok szkeptikus.
-
ClayMore
aktív tag
black friday ehobbyn:
hát ez nem hengerelt le az árakkal
no majd a szomszédok csak alkotnak vmitLiverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Lacuss20
senior tag
Valaki tudja, hogy lehet "beváltani" a hűség pontokat? BB-t szeretnék hűségpont felhasználással venni.
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Tárgytalan
-
h1ght3chzor
őstag
Vki rendel taiwangunról? Kérem szóljon!!! Főleg Bp...
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #22388 üzenetére
hühm?
én még nem látok az oldalukon semmit.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Zotya984
senior tag
Madbull VSR Hopup gumiról tud valaki valamit?
3000ft-ot ér a 2db?"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #22394 üzenetére
hát az gyatra.
akkor vehetem a mosógépet, feltéve h gunfire sem csinál semmit.
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
-
stefanitsr
senior tag
válasz ClayMore #22397 üzenetére
Full steelnek mondott rk12 (valószínűleg nem az) 90 eur gunfire-n. Boyi, és mint olyan lehet munkás, de alapvetően egy cm028 áráért, postával... Nos, best buy.
-
stefanitsr
senior tag
válasz stefanitsr #22398 üzenetére
Kicsit a képeket elemezgetve az rk08 viszont full steel, de ezt ne vegyétek készpénznek. Mindenesetre 111 eurért így is jó vétel.
-
Lacuss20
senior tag
Esetleg tudja valaki, hogy a taiwanról rendelve az ő általuk elküldött garancia levéllel illetve számlával kell-e valamit csinálni? Mivel az eladó és a vevő résznél aláírásnak van kipontozva hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest