-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #22500 üzenetére
érzésre milyennek kell lennie. ? nem beleesős hanem kicsit passzos? ( a Well dolog jogos)
igazából kaptam, ha nem viszem el játékra akkor megharagszik após."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #22500 üzenetére
"Az én A&K S24 hengerébe nem megy bele a Well MB03 gyári dugó!"
Szerintem nem ugyan az lesz a méret.
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
macilaci78
nagyúr
Az én M4 markolatomban is szorul a motor pinoinja... Nem kell vele foglalkozni, kihúzod és kész. Én egy lapos csavarhúzót dugok be a műanyag segg alá oldalról és annál fogva kiemelem. A pinion feje kúpos, de ugye alul sem teljesen párhuzamos azzal a síkkal, amiben akad, hanem szöget zár be, így az megvezeti és engedni fog.
Bármennyire is durván szedtem ki, egyszer sem találtam műanyag, vagy fél szilánkot, sérülést az alkatrészeken. Orosz módszer: csak erő és elhatározás kérdése csupán.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zalman90
őstag
nem tudjátok zöld fórumon ki árul acél egyeslövés alkatrészt ?
dboys scar ba kellene
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
stefanitsr
senior tag
válasz zalman90 #22504 üzenetére
Boyiba meglehet, hogy reszelgetni kell a box héjat illetve a selector plate-et, hogy megfelelően működjön az acél egyeslövés alkatrész. Az shs ellenjavallt, eleve csak guarderrel próbálkoznék.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
stefanitsr
senior tag
M4-et aksura. Nem szart szarra.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22507 üzenetére
-
Gismo
addikt
válasz stefanitsr #22507 üzenetére
Kényelmetlen neki az M4 AK-ja meg van 2 is, azok beváltak neki.
-
Lacuss20
senior tag
Kellemes ünnepeket sporttársak!
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
sss
őstag
Dec. 29-én lenne játék, aznap pont nem kell dolgoznom hmm. Csak kérdéses, hogy az aksu-t addig lesz-e időm összerakni.
-
Zotya984
senior tag
-
stefanitsr
senior tag
fostéren a 200k-s b#zipisi moe karabély mellett megjelent a 110k-s boyi scar... Ezek nagyon mélyen meg vannak cimborodva.
"határozott 65-70 m lőtáv" Ó istenem... Az emberiség megérett a pusztulásra.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #22516 üzenetére
Negatív vagy. Lehet, hogy van az 80m is, csak nem jól becsülte meg a lőtávot.
-
zalman90
őstag
válasz stefanitsr #22516 üzenetére
lehagyott egy "m" betűt , mm-t akart írni
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
stefanitsr
senior tag
válasz zalman90 #22518 üzenetére
Ugyan, odaírta, hogy határozott, azt meg már nem hogy ő a saját értékrendje szerint határozta meg azt az xy métert, és az a méter nem SI kompatibilis. No meg azt sem írta, hogy bármit mért volna, vagy az a mérés hiteles, avagy sem. Nah, tudom, rossz vagyok. Azért megmérném a kis lézervackommal, mikor lő el az ember, valamennyire is pontosan 70 méterre egy scarral. Sorozattal mondjuk elképzelhető a mellalak leküzdése ilyen távon, de ahhoz nem kell ilyen alkatrészkupac, egy picit átnézett, de amúgy fullalap boyi rk08s vagy aksu képes erre.
-
Telda
addikt
Hali!
A CM40D lángrejtőjét hogy tudom leszedni? Mert félig kijött alóla a gumigyűrű.
Valamint tűzváltó problémáim is vannak, egyes lövés tökéletes, de ha felváltok sorozatba, akkor csak 2-3-at nyekken a motor, aztán egyszer csak beindul. Nem hangzott valami egészségesnek így aztán nem is próbálgattam tovább.[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz Zotya984 #22521 üzenetére
Nozzle mennyire illeszkedik a gumiba? VSR guminak néz ki, az, hogy nincs rajta kiálló pöcök az nem jelent semmit. Ha rárakva a csőre illeszkedik a szoknya a beszúrásba a csövön, meg ha az a rész amibe a nozzle illeszkedik illeszkedik a cső elejére...
Készülök rendelni taiwangunról, ha valami kellene szóljatok!
-
Zotya984
senior tag
válasz BaKeSZ87 #22522 üzenetére
A csövön jól illeszkedik meg a nozzle is bele. Bár kemény mint a kórság maga a gumi. Nem kínlódtam tovább vele. Visszaraktam a Madbull-t és kivittem lőni. Kimértem (5m--es mérőszalag + karó + kalapács) először 50m-ert majd utána még 10m hozzáadva élvezkedtem. Jó volt végre ilyen messziről hallani hogy koppan a célon a BB. Távcsövet is beállítottam végre.
Hop-up-ot kicsit megpiszkáltam. Jól sikerült mert a 36-ost is égbe tudja tekerni. ( Ugyan itt VSR fekete ABS hop állító mechanika eladó) Viszont most hogy passzos a hoplenyomó még így is nagyobb a szórása a .36-nak mint a .25-nek. Pontosabban több az elkóválygó BB belőle.
65m-en viszont nincs találat. Szerintem kevés az erő. Akár hová tartottam nem talált célt. (Cél egy bútorhátlap tábla volt 40x70cm -es.)
Megpróbálok .28-as BIO-t keríteni 100-150db-ot és megnézem azzal mit tud. 12810ft-os puskától nekem nagy teljesítmény.Maci: a motor a fogós módszerrel jött ki. Kellet hozzá egy adag elhatározottság meg egy régi orosz kombinált fogó > cserélhetek kábelt mert megnyúzta egy darabon.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz h1ght3chzor #22523 üzenetére
Profilomban ott van. Nem járok Pesten.
-
stefanitsr
senior tag
-
BaKeSZ87
őstag
Vasárnap a G36 átesett a tűzkeresztségen, azt kell mondjam nagyon kellemes cucc, pedig még a hopup gumit ki sem cseréltem benne.
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #22526 üzenetére
Én nagyon örülök neki hogy kaptam. Eddig 0ft-ot költöttem rá és olyan csodás perceket szerzett hogy most is mosolygok ha rá gondolok. A legjobb az az volt mikor kivittem lőni és 50-51m-en (kimért) hallgattam a kellemes kopogását a bb-nek és a távcsőbe láttam hogy 5m-el hátrébb is kiraktam 1 célt. Ez egy ilyen eldobható Gyoss-os tál volt aminek 23cm az átmérője. Sosem lőttem rá mert olyan picinek tűnt a távcsőbe. De most vérszemet kaptam. Fekve feltámasztva 3-ból 2x eltaláltam. Isteni érzés volt. (kifogyott a tár ez után )
Most lehet, hogy megöltök de mossátok meg a nem BIO BB-t. Cukor nélküli kólába ásztava 12óra után, majd Cif mosogatószeres kéz-meleg vízben megmosva, utána pedig bő vízzel átöblítve, lecsurgatva.Száraz pamut törcsibe takartam még néhány órára.
Nekem segített. Találati arány nagyon megnőtt. Sima mosatlan 10/4 , mosott 10/9. Ez az airsoftplazaban kapható Xtreme BB volt.Remélem nem nyakaztok le, mert csak segíteni szeretnék. Képeket vagy videót is készíthetek ha gondoljátok.
Próbáljátok ki.(jah 0.3 dobozos Coca Cola-t 2000db BB-re használtam fel)
-
ClayMore
aktív tag
-
ClayMore
aktív tag
válasz stefanitsr #22530 üzenetére
azt is belevéve.
Nem tudja vki hol lehet eredeti használt BW mellényt venni itthon?
kampfmittelweste Heim és ST
Bristol
FALKE I (IDz)
stbLiverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
ClayMore
aktív tag
válasz macilaci78 #22534 üzenetére
funkcióját ellátja az is. való igaz. ellenben szerethető darab nem?
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Lacuss20
senior tag
Szolnok-Nyíregyháza vonalról valaki rendel a közel jövőben a taiwanguról?
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Zotya984
senior tag
Ez kell nekem!!! 100méteren 41cm szórás. Max lőtáv ???
-
Zotya984
senior tag
válasz Lacuss20 #22539 üzenetére
Hát nem tudom 2 nekifutásból sem hittem el. Egy éles Dragunov-nak 100m-en 8cm gyári szórása van Ezt tudom. Az hogy airsoft 100m-en 41cm szórása legyen . . . Ez mell alak. Átlag airsoft fegyverek 2/3-át tudják ennek K.B.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #22541 üzenetére
Jogos
-
Zotya984
senior tag
Erre nem gondoltam."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
stefanitsr
senior tag
Hmm, győri. Felajánljam neki a távmérős-kronós videózást, csak hogy megkönnyítsem az eladást ?
-
Zotya984
senior tag
válasz stefanitsr #22544 üzenetére
Várom a videót
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Zotya984 #22545 üzenetére
Bullshit amit szövegel, szerintem mindannyian tudjuk. El sem lát 100 méterig, nemhogy 40 centis szórást lő airfossal...
Feltéve persze, hogy 100 méter az a 100 méter. Mert lehet, hogy nem száz méter az, hanem 100 láb, vagy 100 pipi. Ott már viszont cink a 40 centis szórás.
Más: Voltam játszani tegnap az a&k-val messzemenően élvezeteset tudtam vele tolni egy téli erdőben ahol nem volt lomb a fákon (nyáron sokkal cinkebb lesz vele érvényesülni). Egyértelmű, szépen a távcsőben végig követett lapos lőképű találatom volt 5-6, meg volt vagy 6-8 olyan amikor megintcsak szépen láttam a lövedéket, majd majdnem közvetlenül a célpont előtt egy hurkapálca vastagságú ágat láttam törni és a BB-t balra felfele távozni, vagy közvetlenül belelőttem magam előtt valami ágdarabba, ami a távcsövön keresztül nem látszott.
A célpont ezt többnyire észre sem vette, hogy lövöm, igaz az enyémen hangtompító adapteren van egy 8 centis stubby tompító és alapvetően halk a működése. Sok esetben voltak gondjaim a célzással is, mert ha sokat ücsörgök egy helyben, gyorsan párásodik a szemüvegem illetve a távcső ideális szemtávolságát sem találom meg azonnal. Összességében nagyon jónak ítélem a cuccot.
A nagy nyűg, hogy a sárga .40-es gyártását úgy tűnik beszüntették és valami sötétszürke van helyette. Nos, az egyelőre hasznavehetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
-
stefanitsr
senior tag
válasz BaKeSZ87 #22547 üzenetére
Biztos tök jó dolog, de megvallom nekem az is megfelel ha a játékból pláne tangliból egy-két kört arra szánok rá, hogy kiegyengessem a lőképet a hopup beállítással, illetve a távcsövet belőjem (minimális beállítások szoktak ilyenkor kelleni). A Távcső épp ezért olyan, hogy szerszám nélkül lehet állítani.
-
ClayMore
aktív tag
válasz BaKeSZ87 #22547 üzenetére
Köszönöm a linket!
Volt két hasznos dolog is amire nem gondoltam magamtól. Pl a leupold alján ami van lapos rész középen valóban jó a vízszintezéshez!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Chris78
aktív tag
Hali
Valaki meg tudja mondani ,hogy az alap ver3 boxnál a fogaskerekek milyen áttétellel mennek, ill ha veszek nagy nyomatékú fogaskerékszettet akor az mennyivel lassítja a tűzgyorsaságot? Láttam 1:200 és 1:300 szettet is.....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest