Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #3118 üzenetére

    Annyira sajnos nem vagyok boldog. Előjött egy új jelenség. NDIS.SYS B.S.O.D

    Első gondolat az volt amikor olvastam a Google találatok között, hogy talán meghibásodott az A8N-SLI hálózati kártyája, második pedig az, amikor tovább olvastam, hogy talán a friss Windows állítódott be rosszul.

    A HW hibát a találatok alapján hamar elvetettem, már csak azért is mert ugyanazon gépen van egy Vista OS is ami beton stabil. Szoftveres hibának szokták írni, és legtöbb helyen azt javasolják, hogy frissítsük a hálózati kártya szoftverét. Ebben a lapban még Nforce 4 Chipset van, és Windows 7 alá csak az a driver van, amit maga a Microsoft szállít hozzá a Windows 7 -el.Tehát frissítés kilőve.

    Aztán beugrott, hogy az Agnitum lehet miután olvastam egy helyen, hogy a BF tűzfalával is volt ilyen gond. A kérdés csak az, hogy miért nem jelentkezett előbb.

    A válasz pedig, hogy ez a probléma a 7.5.1 -től jelentkezik, de csak akkor elvileg ha fut a web-felügyelet is, és a kémprogramvédelem is, magyarán nincs kompatibilitási módban.

    Mióta a Norton Antivirussal használom MSE helyett, ez kb a 7.5.-től van így, azóta mindig kompatibilitási módban használtam és nem is volt ugye gond. A friss Windows-nál voltam úgy hogy oké, próbáljuk ki úgy, hogy teljes funkcionalitással...

    Webfelügyelet kikapcsolva, és várjuk mi lesz...

    Találatok a témában:

    [link]

    Windows 7 - BSOD browsing Internet, ndis.sys D1 - may it be Agnitum Outpost?

    A kémprogram védelmét egyelőre nem kapcsoltam ki. Egyébként a kompatibilitási módot, hogyan lehet bekapcsolni úgy utólag mintha maga a program tenné meg azt amikor a NAV mellé települne?

Új hozzászólás Aktív témák