- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #41133696 #3750 üzenetére
Miután az összes olyan szükséges helyen, ahová járok, meg ami eszembe jutott, hoztam létre kivételeket, a sütiket is az ettől eltérőeknek a szigorú módot lőttem be.
Még majd pár oldalon, kell egy kis csiszolgatást, de ezt a kivételek listájában kell megtenni. Nagyjából készen van
-
d3zs0
tag
válasz #41133696 #3750 üzenetére
Email-nél? Blokkolást állítottál be?
Mindet blokkoltam, bár én csak webmailt használok, így meg am is fogják a weboldalakra érvényes beállítások.
Van egy erős tippem, h ez inkább a klienseket (Outlook/Thunderbird) képes fogni. (Nem próbáltam...)Úgy lesz az igazi.
Am ez elég jó cucc, bár lenne még mit csiszolni rajta.
-
törölt tag
Ja, én is erre tippelek, nekem csak a Windows 8.1 Posta alkalmazása van fent, azt használom, így van beállítva:
Szerk. szerintem annyira jó, hogy a Ghostery, Adblock, Noscript és társai nélkül is ütős! Mondjuk Firefox, és Chrome alatt azok is fent vannak, illetve a megfelelőjük, és IE alatt továbbra is használom a TPL-t és az ActiveX- szűrést, de utóbbi böngészőnél ugye ezek beépített biztonsági funkciók, és nem kell őket külön telepíteni, mint FFX és Chrome esetében.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez talán elég speciális kérdés lesz, de valaki itt a topicban rajtamn kívül nem használ még andoridos eszközön Solid Explorert úgy, hogy eléri róla az Agnitum védelmi programjával védett gépe egy adott mappáját WiFi-n keresztül?
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #3756 üzenetére
És, ha lelövöd a tűzfalat teljesen? Akkor látod a megosztott mappát?
Nálam igaz nem Android-os telóról, nagyon sokszor nem jelenik meg adott gép a hálózaton. Ilyenkor kézzel beírom az elérési útvonalat és voálá (pl. \\win7-pc\megosztottmappa\)
read-only mode on the forum
-
törölt tag
Úgy még nem néztem, majd a Vistás vagy a Windows 7-es rendszeren megnézem.
Egyébként így kellene működnie: How to setup LAN/SMB and Transfer files in Solid Explorer [HD]
-
törölt tag
Fejlemény: A Windows 7-en kikapcsoltam ideiglenesen az Agnitumot, eredmény:
Azonnali siker, rögtön megtalálta a Solid Explorer,
és böngészni is engedte, mi több a Windows újraindítása után - ahogyan már korábban is tapasztaltam OFP-vel -, a Windows tűzfalt automatikusan kikapcsolta az Agnitum, saját magát pedig szolgálatba helyezte, és ugyanúgy elérem a Nexus 7-ről a Windows 7-es gépet. Szóval valószínűleg ez lesz a helyzet a Windows 8.1-gyel is .
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #3762 üzenetére
Elvileg a NetBIOS engedélyezése (alapból engedélyezi a program a detektált hálózatra) elegendő a fájlmegosztás használatához. [link]
"Having a Trusted zone means that any application not specifically blocked can gain network access to the IP addresses in the Trusted zone, so it is recommended to only include local network addresses in the Trusted zone. If you need to use it, seriously consider listing individual IP addresses (with a subnet mask of 255.255.255.255) rather than network ranges to limit its scope as much as possible. For most home networks, Trusted status is only needed if running particular applications, such as network games, or if ICS is being used and for some reason is not being detected and handled properly by Outpost. For File and Printer Sharing select the NetBIOS check box only." [link]
-
törölt tag
Ahhoz nem nyúltam mióta feltelepítettem, azóta is így van:
Viszont, ma létrehoztam egy lokális fiókot, az OFP helyére ameddig erőlködtem vele a Windows tűzfal került Windows 8.1 rendszeren, és nem ment azzal sem. Megtalálta mint Windows 7-nél de ellentétben azzal, nemhogy vajazottan de sehogy sem csatlakozott. Tovább kellett volna próbálkoznom, hogy adott mappára bárki írhasson, de ennyire nem akartam lazítani a biztonságon, ráadásul ha Windows 7-nél nem kellett, akkor itt se kelljen már.
-
törölt tag
Erre is gondoltam, de ezzel is az a gond, hogy a Windows 7-es gép is jelszóval védett otthoni csoportban van.
Windows 7:
Ugyanezek vannak beállítva Windows 8.1 rendszeren is:
Mert ha ott nem így lenne, akkor érthető a dolog...
Egyébként ezt dobja a Solid Explorer:
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
törölt tag
Hát nálam azért több lett a kivételek száma. Pl azért is mert, mások is használják ezt a gépet is, akik olyan helyekre is járnak, mint a bav.hu, vagy egyéb aukciós oldalak, de a bav az nagyon kényes volt. Persze Steam, Origin, Internet sebességmérő oldalak, TV műsor oldalak, menetrendek.hu, elvira, és még sorolhatnám. Persze csak azokat a dolgokat engedtem, amik feltétlenül szükségesek voltak a lap megjelenéséhez, és megbízhatóak. Szóval továbbra is rengeteg szutykot szűr ki a tűzfal, mert alapértelmezés szerint blokkoláson van, de ha valahova van fiókom, pl twitter, instagram, tv-s oldalak, akkor oda engedni kell a sütit. Sok meló volt vele, de lassan készen van, a konfigurációt el is mentettem, most a méretének a felét a webfelügyelet adja
Mivel szeretem olvasni a borson a Facebookos kommenteket, így azt is megoldottam, illetve a blikk esetében is.
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #3775 üzenetére
Köszi, az zavart, hogy pörgött a számláló ezerrel, én telekomos vagyok.
-
titán
-
titán
-
törölt tag
válasz #41133696 #3719 üzenetére
Mióta beszigorítottam a web-felügyeletet, azóta a gyorshangolóról nem készült kép, és változás viszont van a korábbi hozzászólásomban látott képhez képest:
A kép, ugyanúgy a CCleaner oldalán készült
Az a baj, hogy csak a rendszergazdai fiókon jön elő továbbra is, pedig, így most ki tudna teljesedni
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ma reggel rendszer indításkor eljött a következő üzenet: Failed to load VB engine in SANDBOX.SYS driver, működésben is van egy kis fagyogatás, a program felület néha-néha be-befagy de kb rendesen működik a rendszer. Az Agnitum oldalán van EZ a leírás de nem oldotta meg a gondot, újra is raktam az OSS Pro-t de az sem használt, írtam már nekik.
Mit lehetne tenni, eddig jó volt.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szeky81
tag
válasz Gubek-Einste #3783 üzenetére
Ugyanez fogadott engem is "A VB motor betöltése sikertelen" - Windows csökkentett módban csak korlátozott funkcionalitással működik...
Lehet elbaszarintottak egy frissítést, ha nem egyedi a hiba. (OSSP-nál jelentkezett a hiba nálam)szódabikarbabónábó'
-
titán
válasz szeky81 #3784 üzenetére
Köszi, így már kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálam van ez így mert akkor valószínű, hogy gyorsan megoldódhat a gond ha tömeges a hiba.
Erősen valószínű, hogy valami nem lett kerek a malware frissítéssel mert 1; tegnap két frissítés is volt a szokásos egy helyett (mondjuk máskor is van néha kettő, régen még nap háromszori frissítést is csináltak/ígértek), 2; a gyártói segédlet is a malware adatbázis újra letöltését eredményezi (ami nagyon lassú, több mint 200 fájl, a régebbi verzióknál még telepítés után a teljes adatbázist le kellett szedni).
Én OSS Pro 9.1-t használok.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
szeky81
tag
Én is legfrissebb 9.1-et. Remélem jön izibe a megoldás!
Amúgy működni, működik valamelyik része, mert frissült a Waterfox és rákérdezett a módosított fájlok engedélyezésére.szódabikarbabónábó'
-
trance89
őstag
válasz Gubek-Einste #3783 üzenetére
ugynaez nálam is már 2. napja, OSS
-
titán
-
szeky81
tag
válasz Gubek-Einste #3791 üzenetére
Aha, aham. Olyasmire tippeltem, de valamiért a VirusBulletin ugrott be, amit egyből el is vetettem...
szódabikarbabónábó'
-
AtHoS
nagyúr
válasz Gubek-Einste #3791 üzenetére
Na bakker. Win 8.1 "számítógép felújítása" előtt elindítottam a levelező progit, ahová 10 értesítés érkezett ph!-ról az Agnitum topikba írt hozzászólásoknak köszönhetően. Itt már tudtam, hogy nem én vagyok úthenger.
Ma igen kevés időm volt a géppel foglalkozni, de mivel tegnap este felidegelt a VB engine sikertelen betöltésével a 9.1, így a javasolt önvédelem kikapcsolás, fájlok letörlése, majd ezt követően OSS teljes eltávolítása és újratelepítése (8.1.2->9.1update) aztán mivel ezután is ugyanaz a hiba, tweaking.com windows repair futtatva és ezt követően ismét 8.1.2->9.1 de nem változott semmi, így meghagytam a 8.1-et, de ezzel is adatbázis frissítést követően ismét előállt a hiba éppen az előbb.
Megyek beírok nekik, hogy jó lenne helyrerakni az adatbázist, mert valamit nagyon e....tak benne
-
ZséHUN
csendes tag
Ma engem is a fentebb jelzett VB motor hibaüzenet fogadott. Erre gondoltam újratelepítem az egészet. Felraktam ismét a magyar nyelvű x64-es kiadást, ami a telepítés közben már a frissítéseket sem tudta leszedni és a licenckulcsomra is hibát írt . Az angol nyelvű x64-es változat sikerült feltelepítenem, de ez sem tudta magát frissíteni , de a licenckulcsomat ez a verzió legalább elfogadta rendesen .
Ráadásképpen az egész Security Suite csomag akadozik, fagyogat ha lépkedek a menüjében. Néha még a számítógépet is megakasztja, ami előtt emelem a kalapom, mert egy AMD FX6300-ast is képes megakasztani ez a kis acs.exe és op_mon.exe.
Kapja össze magát az Agnitum programozói team, mert ez így lepkefing. És még finoman fogalmaztam.
Szóval valami nagyon nem stimmel ezzel a jelenlegi verzióval mert nagyon sok gond van vele, és ahogy látom nem csak nálam adódtak nehézségek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
AtHoS
nagyúr
Olvasgattam az ügyben és agnitum fórumon [link] írták, hogy update szerver hiba következményeként jelent meg szinte mindenkinél, szóval már folyik a javítás.
Nálam pl. 1,5 órája nyomja az update-et (előtte letöröltem a hibajavítás által ajánlott fájlt, mappákat), de így is párszor beleszaladt "update error"-ba. Gondolom közben végzik a háttérben szerverbeállításokat
Na, de a lényeg, hogy a kapcsolódó agnitum fórum topik egyik hozzászólójának aláírásában találtam 1-2 érdekességet védelmi rendszer kialakítást illetően
Outpost Security Suite Pro (lifetime license) | MBAM Premium 2.0 (lifetime license) | SAS (on-demand) | Spywareblaster | Blocklist Pro | IE11 and FF w/ NoScript | Disconnect | Adblock Edge | MBAE (free)
Ezekkel találkozott valaki? Jó lenne kicsit tájékozottabb lenni, hátha úgy vélné az ember, hogy érdemes lenne kipróbálni, használni
- SAS (on-demand)
- Spywareblaster
- Blocklist Pro
- Disconnect[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az egyik a SuperAntispyware. Évekkel ezelőtt próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest