- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mindjárt egy éves a regnáló verzió:
Plusz mire megjelenik a 10-es honosított, az még 1 hónap.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz #41133696 #3906 üzenetére
Valószínűleg Dr.Web vagy Kaspersky lenne a felvásárló mivel az orosz kormány rengeteg pénzt ölt bele a támogatásukba . Ebből adódóan "anyagi" és fejlesztési szempontból nem lenne ideális egy külföldi felvásárló . Továbbá ilyen hozzáállással nem lehet terméket életben tartani . Lifetime tulajok valószínűleg kapnának egy 3 éves kulcsot . Komor hangulatotot keltek itt a végén . Sajnálnám én is őket de hátha feltámadnak . Reménycsillagként csak annyi ,hogy az egyik moderátor szerint egy hír fog érkezni hamarosan . Remélhetőleg nem csak egy update (windows 10) hanem egy új béta .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
titán
-
törölt tag
Nem mondom, hogy nagyon ráfizetnék akkor sem, mert 11 K körül volt 4 éve a Lifetime, máskor meg csak a Norton 1 éves előfizetésem volt ott körül, de azért morci lennék ha kapnék egy 3 éves licencet helyette. Ja elhasználnám, de utána vagy Comodo (ha az is be nem krepál), vagy: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal.
Windows 10-ben is benne van
Viszont ez a bejelentés dolog is... az lett volna az elvárás, hogy legalább egy kompatibilis 9.1.x-et tegyenek elérhetővé mára.
(#3908) Gubek-Einste : Nekik legalább az AV moduljuk is minőségi
-
trance89
őstag
válasz #41133696 #3909 üzenetére
ha a tűzfalukat nézzük az az abszolút élvonalban szerepel, a beépített virusbuster motorra pedig pont az ellenkezője igaz, gyakorlatilag MSE szinten van felismerésben (ha nem szarabb...)
mondjuk nem sok értelmét látom ezzel a fosrakás már évek óta elavult motorral további IS csomagot kiadni, hiába a rendes tűzfal ha a vírusirtó része egy rakás 0
tényleg az lenne a legjobb ha felvásárolná valamelyik nagyobb cég mert az agnitum manapság már láthatóan döglődik, egyre kevesebb aktivitást látni felőlük, az pedig hogy win10 startra nincs egy épkézláb kompatibilis termékük az meglehetősen nagy fail holott már nagyon nagyon régóta lett volna min tesztelni (értem ezalatt a win preview verziókat) -
törölt tag
Most mindegyik Windows 10-es gépünkön elöntenek a reklámok... Anyukám gépén is Windows 10 lesz, csak 32-bites.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Akkor most működik vagy nem az Outpost Firewall plus a Windows 10-en? Számomra nem egyértelmű így visszaolvasva.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
törölt tag
Igazán nincs mit
Egyébként nálam úgy indult a dolog, hogy várok a Windows 10-zel, ameddig nem lesz kompatibilis AOFP, aztán persze nem bírtam kivárni, de nem bántam meg!
Az elsődleges gépen a frissítés Windows 8.1 64-bit-ről indult, úgy, hogy az AOFP-t tanulómódba tettem, tehát nem kapcsoltam ki
A Windows 10 megtette helyettem.
A másik gépen Windows 7 64-bit volt szintén AOFP védelemmel. Ott előbb 32 bites W7 Home-ra kellett váltanom. Most frissül éppen, azért sem alszok, pedig 1,5 Km-re van tőlem (TeamViewer). Ezért is érte meg anno dobozos Windows 7-et is vennem az OEM mellé, mert a dobozos tartalmazza a 32 bites telepítőt is, és az OEM kulcsával lehet aktiválni.
-
Adler
aktív tag
válasz #41133696 #3925 üzenetére
Szia!
Akkor most mint tűzfal mit használsz? Mert ha jól értem akkor feltetted az agnitumot csak a Win 10 kikapcsolta.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
törölt tag
válasz t72killer #3930 üzenetére
Remélhetőleg...
Egyébként van valami durva
Eddig abban a tudatban voltam, hogy a Windows 10-re váltáskor csak egyszerűen ki lett kapcsolva az Agnitum Outpost Firewall PRO 9.1... tévedtem...
A Windows 10 telepítő nálam, letörölte, mindenestől A programok eltávolítása listában sincs benne
-
ƵøŁĭ
veterán
Minden nem kompatibilis szoftver eltávolításra kerül frissítéskor . Szerintem erre várt a Microsoft ,mert tudta ,hogy Agnitum egy lusta cég .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
AtHoS
nagyúr
When its ready... alapon jön majd a 10-esre az új verzió
fécbúkról:
"You lifetime licenses did surely not die. When the new version is released, the lifetime key will be perfectly well used to register it. The exact date unfortunately cannot be revealed yet"Szóval when its ready idején lesz majd 10-es kompatibilis verzió. Legalábbis ígéret van rá
Mire kidobják az első nagyobb "javítócsomagot" 10-re, talán lesz outpost-ból is béta verza
read-only mode on the forum
-
törölt tag
:-(
(#3937) AtHoS: Nagyon gáz, főleg, hogy Windows 7-ről menekülnek az emberek, mert az már egy 6 éves őskövület, ami jó volt a maga idejében, de SP1 után nem kapott újabb javítócsomagot, frissíteni így egy félnap, az IE vonalat lezárják, Edge nem lesz rá, DX12 nem lesz rá, Offline fiókok vannak még, szóval komoly oka volt annak, hogy a másik gépünkön (ami ASUS A8N-SLI; + AMD Athlon 64 X2 4200+ 3 GB RAM):
OEM 64-bites Windows 7 Home Premiumról 32-bites OEM Windows 10 Home-ra váltottunk. Ehhez még ki kellett cserélnem az 1 GB-os 4650-es kártyát az évek óta nyugdíjban lévő 256 MB-os 3850-re. Szerencsére nem adtam el
Azon a gépen is AOFP volt, de most ugye ott is likvidálta a Windows 10 telepítője. Viszont ott van rajta NAV 2015. Az én gépemen meg Windows Defender + MBAM Premium.
Oda egyszerűbb lesz bekonfigurálni a Windows saját tűzfalát, mert azon egy darab játék sincs, és nem is lesz.
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #3939 üzenetére
Mondjuk ezek amiket felsoroltál a win7 hátrányának azon felhasználáshoz, amit írtál számomra nem tűnik menekülés kényszernek arról a platformról.
Frissítés fél nap, de ezt kibírja az ember (most volt nálam itt egy win8-as laptop, amire nem telepítették rá a frissítéseket 150+, így fél nap kellett ehhez is, mire elkészült ) mivel nem hetente kell ezt sem végigülni.
IE sosem érdekelt, arra pont jó, hogy letöltsek egy értelmes böngészőt.
Online fióknak sem látom értelmét jelenleg, bár nem is ástam magam bele a rejtelmeibe milyen okból kifolyólag biztosíthatna előnyt számomra a használata.
Ha nem lesz játék, akkor DX12 is pont lényegtelen szempont azon a gépen
-
törölt tag
+1 évig ingyenes a váltás, és azért egy sokkal korszerűbb OS-t kapsz, ami nem 2020-ig hanem 2026-ig támogatva lesz, ami biztonságosabb is mint a W7, és aminek telepítéskor már nem kell az első aktiválást követően tiszta telepítésnél sem kulcsot beírni, mint az MS-nél végre megoldották, hogy a rendszer automatikusan a gép ID azonosítóját lekérje már a telepítés fázisában, és ha el van náluk tárolva, akkor elvégzi a dolgot.
Az első évben ingyenesen lehet rá váltani, és utána is megmarad a licenc, csak azoknak kell fizetniük akik újabb, friss licencet vásárolnak. Windows 8.1-ről is vált mindenki, mert onnan minden adatot át lehet vinni Windows 10 alá egy az egyben, csak az első 24 órában, több mint tízmillióan tértek át.
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #3941 üzenetére
Ezzel természetesen tisztában is vagyok, de pl. én win81-ről sem érzek késztetést a váltásra egyelőre
Én megvárom, míg publikus béta teszten kikupálják a 10-est
Van egy évem az "ingyenes" váltásra, tehát nem kell azonnal ugrani. Remélem közben tisztázódni fognak az ingyenesen elérhető frissítés mostani homályos licencelési viszonylatai is.
A ID-s azonosítás is "csak" kényelmi kérdés. Nekem nem esett nehezemre eddig sem beírni a kódot
Olvasgatom az így telepítsünk win10-et topikot is, ahol sokan tiszta telepítést szeretnének. Én is hasonló állásponton vagyok. Jó pár programot ki fog hagyni, ami jelenleg használva van 8 alatt. Egyetlen dolog van amit meg kell majd oldjak, hogy a doksi mappát átirányítsam az OS partíciójáról. A többi fontos dolgom "hordozható" amúgy isSzóval nem kapkodok a váltással, simán kibírom karácsony környékéig, addigra meg csak lesz outpostból is megfelelő verza
Amúgy is valószínű, hogy platformot fogok váltani, tehát alaplap cserélve lesz. De ez még a jövő zenéje...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekünk régi Agnitum ügyfeleknek kellemetlen, hogy nem tudjuk használni kedvenc tűzfalunkat, viszont a cégnek egyrészt presztízs veszteség - hiszen hónapok álltak a rendelkezésükre, és még a sokkal kevésbé neves termékek fejlesztői is megoldották a dolgot -, de ezen túl anyagi kár is, hiszen azok akik új Windows 10 licencet vásárolnak, és arra akarnak megfelelő védelmet vásárolni, valamint hallottak az Agnitumról és szimpatikus volt nekik, ők most nyilván nem fognak megvásárolni egy olyan védelmet, ami jelenleg nem kompatibilis, legfeljebb majd később, de lehet addig gyorsan vásárolnak valami konkurens terméket, és megmaradnak annál végleg.
-
AtHoS
nagyúr
válasz #41133696 #3943 üzenetére
Ez teljes mértékben igaz, amit írtál. Olyan, mintha hónapok óta "nyaralni" lennének.
Fejlesztésekből nem látszódik semmi, kommunikáció nulla. Kicsit olyan érzésem van, mint a régi Opera esetében, ami nem kecsegtet semmi jóval.
Egy dolog viszont biztos: nem vagyok rest váltani adott esetben, bár türelmetlen sem vagyok ez ügyben
Az AV szekció lemaradását kompenzálandó, jó ideje webroot van használatban nálam OSS mellett. Mióta a Virusbuster feladta a küzdelmet nem igen történt ezen a területen forradalmi változás a programban, pedig eltelt nem kevés idő már azóta. Ebből is látszik, hogy: "kis pénz kis foci..."read-only mode on the forum
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #3946 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest