Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blue@X

    senior tag

    válasz Devid_81 #10754 üzenetére

    Neked mit jelent az hogy kiforrot?

    "- Az SP1 se csinál vele semmit, a használhatatlanból, elviselhetetlent csinál."
    Nálam gyorsultak jelentősen a másolási müveletek, érezhetően gyorsabb lett az egész rendszer.
    "- DX 10 semmit nem ér, felesleges az egész."
    Ebben valamennyire egyetértek veled, de addig nem mondok ítéletet amíg nem látok igazi DX10-es játékot(Crysis véleményem szerintem NEM az!)
    "- Az Aero egy hardver evő kakszi"
    Hát nem tudom, okos dolog volt inkább a VGA-t "leterhelni" vele, mint a CPU-t. Nem is néz ki rosszul, valami parasztvakítás kellett.(Mert a mezei felhasználót nem érdekli a fejlettebb eszközkezelés)
    "linux alapokon évek óta mennek ezek az asztalkezelő témák, és arról ne is beszéljünk , hogy egy PIII 700-Gef2mx-256mb-ram pároson elmegy bármelyik..."
    Igazad van, egyetértek, de azért a Compiz-Fusion-nak is van gépigénye, és ilyen géppel nem fog gyorsan futni a 3D még a Linuxon sem.(egyes effekteket nem tudsz bekapcsolni, ha igen szaggatt)
    "- Programok nagy %-a nem is kompatibilis azzal a szutyokkal, mindenből újat kell keresni hozzá ha ragaszkodsz egy-egy progihoz."
    Kijavítanálak. A programok KIS %-a nem kompatibilis. Minden másra ottvan a jobbegér->kompatibilitási gomb!
    "- Megeszi az összes "felesleges erőforrást""
    Igaz, de utána vissza is adja ha kell. Most mi értelme annak, ha van 2 GB RAM gépedben, és abból csak 126 MB-t használ(XP). A Vista megeszik 1 - 1,5GB RAM-ot, de amint elinditasz egy játékot, programot, már adja is vissza.
    "- Mire belövőd megeszik 15-18gb-ot"
    Hát akkor te rosszul lövöd be, mert nekem a Vista nem foglal többet mint 11GB-t! A többit talán a telepített programok foglalják le?!
    "s nem utolsó sorba ha belepiszkálsz megdöglik"
    XP-nél ez nem igaz?!
    "- Minden keszekusza benne, semmit nem lehet megtalálni benne,mert a 'hatalmas' májkroszoft csapat ehhez ért mostanában csak (lásd Office 2007)"
    Hát nem sokkal bonyolultabb az XP-nél, számomra még jobban átlátható mint az XP, jobban testreszabható!
    "- Több országból kitiltották, mert használhatatlan."
    :Y Ez igen, ezt te se gondoltad komolyan. 1 országot mondj, ahonnan azért tiltották ki, mert HASZNÁLHATATLAN! Csak 1-et!
    "- A gyárilag előtelepített Vistákról meg ne is beszéljünk, a sok semmitérő progit mire kipucolod belőle elmegy 1 napod."
    Semmitérő progi? Hát a driverek biztos semmitérőek. A többi program(Acer Arcade és hasonlóak) meg a vezérlőpult->Programok eltávolításánál eltávolítható kevesebb mint 5 perc alatt. Egyszer lemérem az időt:)
    "- Nekem személy szerint a leghosszabb üzemidő 1 nap volt, teljesen szétesett közben, már az utolsó perceiben semmi nem indult el."
    Hát akkor bocsáss meg nekem, de egy elég "buta" felhasználó vagy. Egy nap alatt hazavágni? Az igen! Instabil volt? Melyiket használod? BETA 1?
    "Ezenkívül teljesen instabil volt, 3-4 naponta kellett vissza Ghostoljam, de ez csak az én tapasztalatom...és még mielőtt azt mondanátok , hogy biztos hardver hiba van szekerembe.....nem hinném hogy az XP menne tökéletesen akkor..."
    Nem értem, 3-4 naponta kellett vissza Ghostolni?! Dehát az állítottad hogy 1 nap alatt teljesen szétesett, akkor a maradék 2-3 napot kivártad?

    XP
    "- Gyorsabb,könnyebb kezelni, használható!"
    Kinek mi, szerintem a Vista gyorsabb, könyebb kezelni, használhatóbb. Ez a saját véleményem, neked is meglehet a sajátod.
    "- A Gányolt WinXP-kről meg csak annyit , hogy vannak belőlük nagyon jók, de számuk sajna elég kevés (Winter Edition,4ever)"
    Igaz, de Vistára is. Vannak jók, vannak rosszak. Vegyél gyári Vistát, és az jobb mint bármelyik buherált.
    '"A a köcsög májkroszoftnak lett volna egy kis esze akkor az XP-t turbózta volna fel és nem egy olyan oprendszert csinál amit csak mutagatni lehet, mert jól néz ki, de használhatlan..."
    Hát ha ezt tette volna, akkor mindenki leszólná, hogy csak az XP-t turbózza fel! Nem hiszem hogy ezt az utat kellene követni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák