Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz Danecay #49691 üzenetére

    Persze edződhet hozzá, de ha alapból rosszul lesz akkor az nagyon nehéz folyamat. Mikor én először VR teremben találkoztam az élménnyel, Arizona sunshine-t nyomtunk teleporttal, és mikror oldlra hajtott fejjel kinéztem a faház két léce közötti résen, és nem az A gombot nyomtam meg, meg az egérrel variáltam, és billenytűzetkombinációk tömkelegével tettem volna ezt az oldalra lehajolok kinézek dolgot, hanem csak megtettem, akkor döntöttem el, hogy nem monitor vásárlás lesz, hanem VR.
    Igen ez egy VR MOD, szerencsére egyre több jelenik meg, ha már a drága fejlesztők tesznek magasról a vásárlókra, és nem csinálnak VR támogatást a játékokhoz.
    Mondjuk az a normális, hogy hagyják a mod-ot, a gtaV-ről, a RDR2-ről, és a maffia sorozathoz készült modokat eltávolíttaták a fejlesztővel, mert gondolom csípte szemüket, hogy meg lehett volna ezt csinálni simán VR támogatással, csak éppen hülyék voltak hozzá.
    Most ezek maradtak, illetve ezekhez készített az illető (Luke Ross) modokat:
    Horizon: Zero Dawn
    Cyberpunk 2077
    Elden Ring
    Dark Souls: Remastered
    Final Fantasy VII Remake Intergrade
    Ghostwire: Tokyo
    (*NEW*) Ghostrunner: Complete Edition
    (*NEW*) Stray
    A strayt előző héten toltam végig Vr-ban nagyon élveztem, az is szép volt, most meg a subnautia below zero-t tolom, és ezt a Horizonost is elkezdtem, de ezt most csak azért, hogy megnézzem, és hát ott van nagyon. Ha nem lennének a modderek, a VR nagy bajban lenne. De szerencsére vannak.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák