Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    Egy 1080ti egy nagyságrenddel kevesebb mint egy 2080super (tudom arről váltottam a 2080-ra). Sok program úgy van optimalizálva, hogy sima monitoron elfusson 50-60hz-en. Vr-ban 2 szemre külön külön kell megcsinálni a minimum kártyákkal ez 20-30 fps, permanens rosszullét.
    Tudomásul kell vennei, hogy van 2 vonal.
    Ez oculus natívja amihez nem kell gép, és adott vasra lehet optimalizálni, és PC vr amihez viszont keményen zsbbe kell nyúlni, főleg ha ilyen modolt játékokkal játszol. Nagyon kevés a tökéletes mod, ha gondolod próbáld ki a valheimet, annál job modot még nem láttam, teljes hadonászós történet, nem kontrolleres a cucc. A Luke Ross-os modok, soha nem lesznek hadonászósak, nem hisz benne a csávó. lehet nem játszott valheimet, de legalább csinál modokat, és egy havi támogatásért az összes mod elérhető tőle.
    A jó proci meg azért kell, hogy legyen ami kihajtja a jó gpu-t hiába veszel az ócska cpu mellé egy 3080-at ha a cpu a szűk keresztmetszet. Nekem is cserélni kéne alaplapot, processzort egy erősebb gpu mellé, az fél millás történet (minimum) ennyit nem ér.
    Játszom olyannal ami megy, és nem erőltetem azt ami nem megy.

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák