Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    Na végignyálaztam a készülékről az infókat. Hát én három dologtól félek:

    1) Microsoft keze is benne van a dologban.
    Soha, semmilyen termékük nem volt elég jó: vagy hibás, bugos, vagy valami idegesítő dolog van benne, vagy korlátozzák az embert, hogy értelmes dolgokat magának beállíthasson, ahogy szeretné. Hogy ha most belenyúlkál a cég a headset-be, felmerül a kérdés, hogy ezekből melyik üti fel az állát. Tippre a windows home fog mocskosul belezavarni a stabilitásba.

    2) Light tracking kontrollerek.
    Elvileg 5-6 órát bírnak, hogy világítaniuk kell. Már ez rosszul hangzik, mert néha huzamosabb ideig játszanék (hétvégén). Másrészt nem hiszem, hogy ezek elég pontosak lennének (pl amikor egymást takarják). Nem tudom itt mennyire van jobban megoldva, mint a cosmos-nál.

    3) Minimum konfig
    A 2060-as kártyám még oké, de i7-es proci kell. Az egy plusz 60-70k-val dobná meg a szükséges beruházást. Épp a napokban gondolkodtam el, hogy jó-jó ez a VR, de ha ki akarja élvezni az ember, akkor erősebb hardver kell hozzá. Még sose volt ilyen drága gépem, mindez csak a VR miatt.

    A többi dolog kecsegtetőnek hangzik. Teljesen okés minden más, szexi és tetszetős és azt mondanám, hogy ja, megéri a felárat az új headset, ha a követés tökéletes lesz. Csak nem akarok gépet is folyamatosan maxra fejleszteni a jövő VR-jai miatt.

    Szükség lenne olyan megoldásokra, mint a VRSS, ami felszabadítja az erőforrásokat úgy, hogy közben a képminőség is jobb lesz. Kellene, hogy ezen az úton is történjenek jelentős előrelépések.

    - - - - -

    Btw. Ez a G2 ezzel a felbontással feltételezem, hogy nem követelne meg feltétlen nagy supersamplingeket, nem?

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák