Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    Mai észrevételek

    Megtaláltam a EVE játék beállítás menüpontot (lefelé kell nézni) Alapesetben 1 kivétellel minden high-ra van állítva (az medium) én persze feltoltam egyből mindent ultrára legyünk maximalisták. Az űrhajón látok némi javulást de összeségében nem drámai a grafikai fejlődés viszont jó hír a 980 tulajoknak hogy akadás mentesen fut a játék max beállítással is ezzel a kártyával.
    Alapesetben is jól helyez el minket a játék ha előtte kalibráltuk a kamerát de utólag is van lehetőség erre de nem dk2 megoldással hogy kék szoba és középre igazítás hanem magába a játékba lehet megcsinálni. A távirányítón a vissza gombbal vagy a kontrollerrel a középső 2 kerek gomb közül a bal oldalival (biztos van valami neve de én hülye vagyok konzol téren)
    Sajnos ez a megoldás csak az oculus áruházból származó dolgoknál működik project carsnál nem mindig jegyzi meg a pozicióm így annál kénytelen vagyok a kamerát picit odébb rakni. Erre megoldás lehetne az oculus áruházba való megvásárlás aminek komolyan eljátszottam a gondolatával mert nekem csak a sima játék van meg eredetibe és jelenleg nem az van a gépen hanem a tört GOTY verzió de ha nagyon nem találok megoldást akkor lehet hogy megveszem oculuséktól a GOTY verziót mivel ezzel játszenék a legtöbbet.
    Viszont ebbe a super sampingos dologba elakadtam.
    2 féle leírást is találtam az egyik a töltsd le a oculus sdk-t indítsd el az exe-t írd át a számot 1,5 vagy 2-re és indítsd az oculus áruházat (valahol ezután még írják azt is hogy ismételt meg) de semmi változást nem tapasztalok sőt ha utána indítom megint az sdk-s exe-t akkor ugyanúgy 0 az érték az átírtamnál.
    A másik megoldás azt írja menjek az nvidia vezérlópultba és ott a 3d megjelenítésnél az egyik menüpontba írjam át az off-ot 1,5 vagy 2-re. Ezt még csak engedi is és utána ha visszamegyek akkor meg is marad az új érték de a játékokon belül én semmi javulást nem tapasztalok.
    Ha valakinek van valami ötlete akkor ne tartsa magába. Akár hogy mit csinálok rosszul vagy egy harmadik lehetőség.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák