Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Szopósztorim:

    BF -en rendeltem Amazonról egy Oculus Riftet. Kedden megérkezett, játszottam vele pár nap alatt néhány órát és tegnap már nem is bírtam működésre bírni. Narancssárgán fénylik és tulajdonképpen minden működik rajta, csak képet nem ad a sityakba (progi elindításánál a monitoron látom amit a sityakban kellene látnom, szépen trackingeli is a mozgást, jön a hang is a Riftből, csak kép nincs). Az Oculus program szerint is minden klappol. (ha kihúzom a HDMIt akkor szól, hogy problémás, ha visszadugom akkor meg eltűnik a felületről a hiba és azt írja connected)

    Már az első telepítésnél is ez volt egyébként, csak akkor egy HDMI ki-be dugás megoldotta a problémát. Ezt minden egyes nap meg kellett tennem első indításnál. Most már az se.

    HDMI, USB port csere megvolt, 4 vagy 5 különböző nVidia driver is, amire esküdtek a fórumokon. Riftből kábel kihúzás/bedugás is ki lett próbálva. OculusTray-el service újraindítás, BIOSban Legacy USB kikapcs és xHCI handoff be. Oculus software újrainstall. Más Radeon HD 7850 -as gépen is ugyanezt produkálja win 7 alatt. Volt aki azt mondta, hogy az nVidia Control Panelben kell erőszakosan rávenni, hogy ismerje fel mint másik monitort (Set up multiple displays >My display is not shown...), de az se segít.

    OS: Windows 10 x64
    VGA: GTX 1080

    Úgy érzem korai volt az öröm, hogy karácsonyi szabadság alatt orrvérzésig fogok VR -ozni. Természetesen felvettem a kontaktok a supporttal, várom mit mondanak, de meglepődnék ha nem replacement lenne a vége. Francba.

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák