Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz tvrobi #14027 üzenetére

    Nem olyan dráma, de igen, ahogyan BBD is említette, ha UK-ban vagy akkor AutoGlym a barátod, érdemes nézni egy puha szálú kefét hozzá. Ápoló az alap, kell neki az UV protector, mert a Volvo-k bőrözése eléggé puha (mondjuk egy Audi-hoz képest). A gyári készlet is jó, bár még nem használtam, Autofinesse-t mondanám még, vagy Wolf.
    Biztonsági övet és a szövet részét sima APC-vel, de csak lazásba, ilyen 1:50-be, max átmész rajta kétszer-háromszor.
    A Vanish:
    Előre is elnézést kérek a kiakadásért és kinek nem inge ne vegye magára, de tördelném el a kezét az olyan pénzéhes kozmetikásnak amelyik egyenesen Vanish/SuperClean és egyéb agresszív szerekkel megy neki mindennek, ez pusztán időhatékonyságról szól, hogy semmin se kelljen véletlenül se kétszer átmenni. Csak hogy értsd a felháborodásomat: Én amikor megyek a "tett helyszínére", van nálam bogároldóból 2 féle, samponból 5 féle, beltér tisztításra 3 különböző erősségű anyag, mindegyik kétféle hígitásban 1:50 és 1:30. Egy picit is tapasztaltabb kozmetikás első körben körbe járja az autót kívül-belül, hogy lássa mivel van dolga és úgy választja ki a vegyszert, a hígitást, stb. Nem kell rögtön ágyúval támadni a verébre...
    Először is simán 10-20ml mosogatószert keverj el 500ml meleg(!) vízben és azzal fújd át a szövetet, aztán egy ronggyal átdörzsölöd és egy másik száraz ronggyal felitatod a nedvességet. Ha nem megy akkor jön a fújós kárpittisztító, de az majd akkor ha már megvannak azok a foltok amiket nem tudtál kiszedni. Némi kézimunka, de hidd el megéri.

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák