Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Üdv. Lenne némi gondom, ha esetleg valaki tudna segíteni.

    Van a közelemben egy ingyenes hotspot. Mivel a netem eléggé lassú, így ezt lehetne használni némi kiegészítésként. A baj csak az vele, hogy az internet használatához (mint mondjuk egy Burger King-ben), ha felcsatlakozok rá (nyitott hálózat), bármilyen oldalt akarok megnyitni, akkor előbb feldob egy oldalt, ahol el kell olvasni egy szabályzatot és a lap alján egy "gombra" (Connect to Internet) kell kattintani. Még ez sem lenne gond, ha egyébként ezt nem kellene 20 percenként megtenni. 20 percig van internet, majd újra ez az oldal jön fel, ha meg akarok nyitni egy oldalt.

    Amikor van net rajta, akkor Openwrt-ben a hálózati diagnosztikánál lehet pingelni pl az openwrt.org-ot, ha viszont nincs net és újra el kellene fogadni a szabályzatot, akkor nem lehet pingelni semmit.

    Azt szeretném, hogy a routerem (ami az ingyenes hotspotra csatlakozik) időnként ellenőrizze mondjuk a pinggel a kapcsolatot és, ha nincs, akkor automatikusan "kattintson rá" a fent nevezett oldalon a "Connect to Internet"-re. Ez gondolom megoldható. Csak én nem tudom, hogyan.

    Tudnátok ötletet adni?

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák