- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Bizonyos ASUS alaplapok megrongálhatják a videokártyánkat
- A következő években válaszolna az Intel az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Az Final Fantasy-re fókuszál a friss Arc meghajtó
- Méri még a legforróbb pontot az új GeForce generáció
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Akciókamerák
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky00
tag
-
válasz Intruder2k5 #3043 üzenetére
Én egy TP-Link TL-WR941ND v3-al szivattam meg magam, mert á úgyis van failsafe. Sikerült a belső virtuális ethernet csatlakozóját bridge-be kötni a többivel, illetve a wan már korábban le volt csupaszítva. Aztán kiderült, hogy ezen a routeren a belső virtuális eth csatlakozó kapja meg az alap címet (ez ismert hiba), így 1-2 hónapig pihent majd beszereztem egy nokia kábelt.
Ezen át kell esni mindenkinek szerintem, utána kétszer és háromszor is végig gondolja az ember hogy biztos azt akarja e csinálni. Azóta (7-8 router openwrt-sített router) egyszer sem kellett serial kábel."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #3043 üzenetére
Én pont elolvastam itt a leírásokat róla, ezért nem jártam így
-
MODERÁTOR
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem abban segíteni hogy feltettem egy dir300-ra az openwrt-t ami fel is ment és a luci-ban tudtam is konfigurálgatni az egészet de valamit el állítottam az interface-n belül és azóta nem kapok dhcp-n címet és hiába írok be manuálisat akkor sem érem el a routert se pingre sem webes felületen.Van lehetőség nyomni valahogyan egy default konfigot?elég kezdő vagyok benne szal ha tudtok valami megoldást akkor kérlek kicsit részletesebben írjátok le.köszönöm szépen!Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
válasz liquit22 #3036 üzenetére
Szia !
Ne kínlódj vele, mert csak a hátad közepe fog tőle megizzadni eredmény nélkül.
Az openwrt a fat partíciót nem kezeli, még az NTFS is kerülendő, de azt legalább kezeli NTFS3G-vel.
Ajánlott linusx partíció használata ext3 vagy méginkább ext4 az amit szeret.
SAMBA-n keresztül úgyis fogja tudni kezelni a többi OP rendszer is.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
-
-
-
Sziasztok !
Telepíteném a buildrootot.,Az openwrt mappát a főgyökérbe kell tenni? Vagy lehet hátrébb is kezdeni?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
-
válasz Bitlisz #3026 üzenetére
A boot nélküli firmet betallózod az openwrt firmware upgrade menüjébe és a flashelés előtt ki kell venni a pipát a beállítások megtartása kockából.
Nézd csak! A felső kettő egyforma kicsi boot nélküli , az alsó az nagyobb és a nevében is benne van a boot szó. A bootos firmet nem szabad feltölteni mert téglásítja a kütyüt. Mindhárom a gyári oldalról lett letöltve az imént.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Bitlisz
aktív tag
TP-Link TL-WR743ND-n (v1.1), hogy lehet (egyszerűen) OpenWrt-ről (Gargoyle 1.5.11) a gyári firmware-re visszalépni?
Mert AP-nek így, vagy így kb használhatatlan.
Ha rájön, folyamatosan ezt csinálja (nem lehet filmezni a túloldalon...):
Jan 4 20:26:12 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: disassociated
Jan 4 20:26:13 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: deauthenticated due to inactivity (timer DEAUTH/REMOVE)
Jan 4 20:26:17 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: authenticated
Jan 4 20:26:17 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: associated (aid 1)
Jan 4 20:26:18 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: disassociated
Jan 4 20:26:18 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: authenticated
Jan 4 20:26:18 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: associated (aid 1)
Jan 4 20:26:19 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> WPA: pairwise key handshake completed (RSN)
Jan 4 20:27:50 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: disconnected due to excessive missing ACKs
Jan 4 20:28:06 743v1 daemon.info hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: associated (aid 1)
Jan 4 20:28:09 743v1 daemon.notice hostapd: wlan0: STA <MAC> IEEE 802.11: did not acknowledge authentication response[ Szerkesztve ]
-
liquit22
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a következő parancsot, hogyan lehetne FAT-osra átírni, mert azért nem engedi mert ezt csak NTFS-re érzékeli?
mount -o loop /mnt/openwrt_loop /mnt/loopdisk
próbáltam így, de nem tetszett neki:
mount -t loop /mnt/openwrt_loop /mnt/loopdisk -
dudi
senior tag
Sziasztok,
Tp-link wdr3600ra van openvpn-el integrált fw? Nem szeretnék exroot-ot csak emiatt. Vagy buildeljek sajátot? Vargalex .config-ját szerintetek odaadná, ha szépen kérném?
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
törölt tag
Üdv mindenki.
TP-Link TL-WR741ND, alap openwrt van rajta.
Lehet ezt tovább okosítani hogy megbirkózzon az ipv6 -al, vagy ehhez már szerények a képességei? -
Zoli133
addikt
Hmm, végre volt kis időm nekikezdtem ez alapján, de a makeconfig menüjében nem találom, hol tudom kiválasztani az openvpn package-t, az megvan, hogy luci támogassa, de magát a package-t nem találom, van aki tudja merre van?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
suste
veterán
válasz sesomaru1989 #3011 üzenetére
vagy saját építés, de a 4mb flash elég kevés
extroot elkerülhetetlen, ha komolyabb dolgokra akarod használni...(#3010) Garsza:
Olvasd el a blogomat![ Szerkesztve ]
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Eg TP-LINK TL-WR740N VER:4.23 típusú routerre szeretnék OPENWRT rakni. Ezen router esetében megoldható-e ez, milyen firmware-t ajánlatok hozzá?
Előre is köszi. -
kisgyerek85
senior tag
válasz kisgyerek85 #2996 üzenetére
Dinamikus kapcsolat megoldva. Már csak a multi wan-t kéne belőnöm, de sehogy sem akar összejönni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók