- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Jelenleg melyik a legjobb router a piacon, amire OpenWRT-t lehet rakni mindenféle gond, nagyobb kompromisszum (?) nélkül?
Esetleg van valami hasonló lista, ahol mondjuk a top 5/10/25 router van mondjuk 2016 3-4. félévéből?
-
-
veterán
Van valakinek tapasztalata TP-Link C5 AC1200-al? Mennyi hely marad az openwrt mellett?
-
woodworm
veterán
Mi a tanulság hosszú távon a 860l b1 wifijével?
Véletlenül vettem észre, hogy a telefonom hetek óta ezt használja alapértelmezettként és nem vettem észre problémákat. Ünnepek alatt sok készülék megfordult itt és senki sem panaszkodott.(#10042) Melorin
Ennek valószínűleg a hdd leszakadása az oka, ennek kellene utánanézned.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Mit lehet tenni az ellen, hogy így tele legyen a rom egy 1043 routeren Suste builtel? Már így is a rákötött HDD-n van egy külön partició overlay-el, akkor miért van tele a rom is? Semmi csomagot nem tettem fel, csak a transmissiont és a minidnla-t használom.
/dev/root /rom 0.00 B / 6.00 MB 100% (6.00 MB)
-
woodworm
veterán
válasz PeLa87 #10033 üzenetére
Ez tényleg úgy néz ki, mintha a saját webui-ja átskinezve. Nálam a 1043v1esnél hosszú feltöltés után az io wait szaladt el. Ez mindig úgy kezdődött, hogy késett vagy elérhetetlenné vált a remote szolgáltatás. Egyébként minden, ami leterheli a rendszert, hasonló hibát okoz.
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Először is BÚÉK mindenkinek!
Másodszor. Pár napja megint elkezdte, hogy gépre letöltött transmissionb nem kap kapcsolatot a routertől..
Előtte mikor előtte is így csinált, akkor szolgáltatások/hd-idle-t kikapcsoltam, és akkor működött jó pár hónapig, de most megint ugyan azt csinálja, mitől lehet ez?Jahh és ha rányomok szolgáltatások/transmission-ban minden változtatás nélkül, hogy mentés &alkalmazás, akkor pár másodperc múlva megint felcsatlakozik a gépre telepített transmissionb...
[ Szerkesztve ]
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Garsza
veterán
Helló! Van egy WDR3500 routerem amin OpenWRT fut. Olyan gondom van hogy a rácsatlakoztatott vinyón lévő mkv filekot nem ismeri fel a MiniDLNA ami fut a routeren mi lehet a fond?
-
-
woodworm
veterán
LEDE OpenWrt összeborulás?
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz bakonyip95 #9961 üzenetére
Pontosan milyen firmware van rajta? A PC-n beállítottál fix IP-t? Előfordulhat, hogy a WAN portra kell csatlakozni failsafe módban. Sőt, volt nálam olyan eszköz is (azt hiszem, hogy 841), ami failsafe-ban nem indította csak a loopback interface-t, így csak soros porton volt elérhető.
Alex
-
bakonyip95
tag
válasz bakonyip95 #9961 üzenetére
Azóta sem oldódott meg a problémám, nem tud valaki megoldást?
-
btz
addikt
-
btz
addikt
Sziasztok!
Van egy Dlink DIR-600 routerem.Szeretném repeater relad kliensként használni, de nem tudok rá átjátszó híd protokollú interfészt felvenni. Milyen csomagokat kéne telepítem a támogatáshoz?
A create a bridge over multiple interfaces egy statikus című protokollal, nem helyettesíti az átjátszó hidat gondolom.Luci-proto-relay csomagot nem talál a kereső
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
suste
veterán
válasz jackal79 #10016 üzenetére
Openwrt-ről a sysupgrade verzióval frissíthetsz, csak ne tartsd meg a beállításokat! (luciban pipa ki!)
De mileött bárminek nekiállsz olvasd el a leírásokat és azok szerint haladj (ne a régebbi tapasztalatok vagy máshol olvasottak alapján), mert különben csak összekutyulsz mindent. [link] -
suste
veterán
válasz jackal79 #10012 üzenetére
CC esetén már nem biztos hogy felfér sajnos, ilyenkor extroot is kell
ha ilyen media központnak kell, akkor jobban jártál volna szerintem a mi build-ünkkkel (samba, transmission, dlna, ftp, qos, ddns, stbstb mind benne van, ráadásul előre beállítva sokminden, 1-2 kattintás a beüzemelés... )
esetleg használhatod a mi külön webfelületünket, ami utólag is telepíthető, ott is van külön installer oldal:[link][ Szerkesztve ]
-
jackal79
aktív tag
OpenWrt beállítva. Viszont ahhoz segítséget szeretnék kérni, hogy a transmissiont és a sambát, hogy tudnám felrakni. Ilyet még nem csináltam. Részletes leírást találok vhol, próbáltam rákeresni, de nem találtam.
-
-
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! TP-LINK TL-WR1043ND v2.1 router-hez szeretném letölteni az openwrt-t, de nem találom csak a v1-hez a firmware-t.
Tudna vki egy linket küldeni, hogy hol érhetem el.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Headless
őstag
Ezért linkeltem be az alap configot és emeltem ki egy részt mert ott pont erről van szó. Ha jól értettem… client config dir benne a route/iroute sor. Ugyanis csak a routeolási információk hiányoznak a fordított kommunikációhoz.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok