- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz Elektrosokk #10850 üzenetére
Köszi.
Én azonnal cserélném a szükséges dolgokat, szervízkönyvtől függetlenül.
-
slett27
addikt
Ezzel kapcsolatban autószerelő adott infót mikor lehet ilyen. Pl akkor ha különböző folyadékok vannak "összeöntve". Akkor kicsapódhat ilyen sárgás trutyi. A FIAT-é is vasblokkos kézzel belenyúltam, ez lehet nálam is. Vas-oxid vagyis rozsda szaga van. A tisztítás ajánlott lenne szerintem nálam is.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
bobek77
csendes tag
Sziasztok, Fiat 500x-en hogy lehet törölni az expired service(kulcs) logót? Mindenképp obd kell hozzá? Vagy van valami pedál/gyújtás kombináció? Emiatt nem mennék vissza szervizbe ha nem muszáj, sajnos olajcserekor elmaradt. Köszönöm
-
zoo8800
veterán
-
alázógyík
addikt
válasz gipsztigris #10856 üzenetére
Szerintem a fekete jobb lett volna.
-
slett27
addikt
Ti milyen téli tappancsot ajánlanátok Fiat Bravo 2-höz ? Az ok hogy évek óta nincs hó de attól még lehet jó nagy is bármikor. 195/65 ? 205/55 ? 17-es felni is jó lehet télen ? Fogalmam sincs....
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
molnarpeter
nagyúr
-
slett27
addikt
válasz molnarpeter #10861 üzenetére
Acél felnivel az volt a bajom, hogy 2 év után rozsda aztán mehet homokfújásra mert a sima festés után 1 évvel szintén jön a rozsda.
alázógyík
[ Szerkesztve ]
-
ph_5.5
aktív tag
válasz molnarpeter #10861 üzenetére
+1 szavazat részemről is az acélra.
Nálunk nyáron a gyári 18-as sport alu fut, télen gyári 16-os lemez. Amikor felkerül a téli, mindi gmeglepődöm mennyivel kisebbet zökken a keresztbordákon. (18-as kerékhez ráadásul 2.6-os nyomás kell)
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Nekem Bridgestone Weather Control A005. Most van 5450 az autóban, decemberben olajcsere, szal kb 6000+ lesz addigra.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz slett27 #10860 üzenetére
Nekem a deltán 17es alufelni van Krisalp HP3 gumival..ha nem szempont a nagyon jó kinézet, akkor acélfelnin a lehető legballonosabb gumit ajánlanék. De amúgy ahogy molnarpeter irta, a négyévszakos is megfontolandó ha 10ezer km-nél kevesebbet mész egy évben és nem jársz síelni gyakran.
-
BudaiZoli
tag
Üdv az Uraknak!
Hátha tudok tanácsot kapni. Adott egy 2001-es Fiat Palio. Az autót olyan ECU-val vettem, amiből ki volt írva az Immobiliser, ami nem is volt az autóban fizikailag sem. Sajnos egy másik ECU-t kellett vennem, amihez egy gyári új Immobiliser dobozt is vettem. Annyi a problémám, hogy az autóhoz csak egy barna és egy kék kulccsal rendelkezem, így amikor az Immo "be lett tanítva" félig lett csak sikeres az eljárás. Az autó működik, de folyamatosan villog a "CODE" felirat. Azt mondta aki csinálta, hogy kellene a harmadik kulcs, hogy teljes siker legyen a dolog. El is mentem Dunaharasztiba a Kulcsház céghez, elmondtam a problémám és másoltak egy kulcsot, de sajnos amikor végig viszem a tanítási folyamatot, nem műlik el a villogás. A kérdésem az, hogy "üres" kulccsal sikerült volna, vagy mit ronthattunk el?
Előre is köszönöm, ha valaki tud tanácsot adni!
Zoli
-
dellfanboy
őstag
van itt 1.4 T-jet Bravo tulaj? mennyire elegedett az autoval, hogy fogyaszt neki varosi korulmenyek kozott? nezegetem a hasznalt autokat es tesom lehet ilyen autot venne. szabad? nem sokat ertek hozza azt olvastam hogy a t-jet motor annyira nem problemas, rozsda nem jellemzo az autora, futomu se olyan kenyes, szoval max elektromos problemak ha vannak lehet problema?? ti mit gondoltok?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Integrale
veterán
válasz dellfanboy #10869 üzenetére
Elektromos probléma nálunk nincs, mondjuk egyik olasszal sem volt eddig semmi.
Vegyes fogyasztasa 7,-7,3 kozott mozog az elmult 60e km alatt.
Turbo es a leomlo repedhet, M32-es GM váltó csapágyas lesz, klíma terelômotorok mehetnek tönkre, féltengelyeket érdemes ellenôrizni, zsírral tölteni ha még nem lógnak.
Inkabb 2010 utáni modellt vegyen!"Bad reklám is reklám too"
-
félisten
válasz dellfanboy #10872 üzenetére
A 120 lovas nem lett MultiAir, de a 150-esből 140-es M.Air lett 2010 után.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
hobizoli
nagyúr
válasz dellfanboy #10872 üzenetére
[link] ez mar a nagy csapagyas, modositott fedeles kit
több drón kell ;P
-
TheProb
veterán
válasz Integrale #10875 üzenetére
Hm, ez az infó nem volt meg. Leömlő amúgy nálam is repedt, eléggé "röfög" már a kocsi. Ezekkel mi a teend amúgy, csak csere vagy hegeszthető vagy valami? Bontottat gondolom nem érdemes keresni. (Bár ha 2010 után jobb, akkor lehet azzal még megérheti próbálkozni.)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz z0d1@Ku$ #10877 üzenetére
Ja, azt megtaláltam közben én is. Egyelőre ennyi pénzért "élvezem" még, hogy röfög... Más hátránya úgy is.
#10878hobizoli: Pedig sajnos vagy nem sajnos. Az alkatrész boltok is többnyire így nevezik. Az angol amúgy exhaust manifold-nak hívja azt, amire mi gondolunk.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
slett27
addikt
Meglett a kiszemelt. Millenium vatta új felnik 205/55 R16 TS860 Continental DOT17-es gummancsok. Sajnos 4x100-asok voltak a felnik így kúpcsavarok kellettek illetve központosító gyűrűk mert 58,1 központi furat helyett 60-as volt. De meglett.
-
-
slett27
addikt
-
slett27
addikt
Amúgy ha körülnézel, igazából nem nagy a választék 4x98/58,1/ET31-41-es/R16-os felnikből. 95%-uk 14-15"-osak. Az meg karcsú erre a kocsira. Volt fent 15"-os kanyarban majdnem benéztem az árokba.
-
slett27
addikt
válasz molnarpeter #10891 üzenetére
Kupak lesz, olaszautobonto.hu. Remélem valami Alfa/Fiat belemegy.
-
gipsztigris
addikt
válasz slett27 #10890 üzenetére
Nem nagy? Fiatalkatrészeken elég sok 16-os szett van jóáron. Ezek mind gyári szettek 100 ezer forint alatt. Na jó, az utolsó 110 eFt.
[Szett_1]
[Szett_2]
[Szett_3]
[Szett_4]
[Szett_5]
[Szett_6]"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
slett27
addikt
válasz gipsztigris #10893 üzenetére
Uhhh valószínű akkor ez budget shopping volt nekem, mert 116e volt gumikkal központosító gyűrűkkel, kúpcsavarokkal, munkadíjjal.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Alfa 159, középen a hátsó légbefúvók nem nyomnak se hideget, se meleget. Elöl minden fasza, teljesen jól működik a dolog. Mi lehet a gond, merre keressem a problémát? Lehet biztosíték, vagy szétcsúszott valami? Köszi előre is!
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Integrale
veterán
válasz Triathlete #10896 üzenetére
Szia!
Inkább szétcsúszott valami, vagy el van zárva a rostély, eltört/szétugrott a rostélyt mozgató mechanika, ezért elzárt állapotban ragadt.
Vagy, ha 3 zónás a klímája, akkor a terelőmotor állt meg."Bad reklám is reklám too"
-
berek21
őstag
Van valamilyen ajánlott izzítógyertya márka, illetve beszerzési forrás?
Az alany egy Delta III 1.6 Multijet 116 lovas, (844).Hirtelen gyárit nem találok sehol.Lancia Delta III eladó!
-
myk74
senior tag
válasz gipsztigris #10893 üzenetére
Nekem az 5. - ik szett van fent. Minden nélkül szépen felment rá. Tavasz óta használom. Igaz kicsit más az ET száma, de nincs gond vele. Lancia kupak van benne de engem nem zavar, elvégre rokonok
60-ért vett, zsír újan, gumi nélkül.
Nincs kéz Nincs csoki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest