Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    válasz UX #37600 üzenetére

    az sokat elárul hogy elég sokan néztek másik fájlkezelő után. Annyira csak nem oké a gyári, el kell ismerni.

    Ez nagyon szubjektív. Sok Windows-osnak az az első dolga, hogy felteszi a TC-t, pedig nem is használja ki a tudását. Másol, mozgat, töröl, átnevez. Pedig ezt az intéző is tudja, és n+1 (ingyenes) fájlkezelő is. Régen én is 2 ablakos fájlkezelők híve voltam (még az nc, vc időkben szocializálódtam). Aztán jött a macintosh, az OS X, a Finder, és rájöttem, hogy ez is élhető, tudja az alap dolgokat, az esetek 90%ban bőven elegendő a tudása, nincs szükségem 2 ablakos fájkezelőre. Annyira, hogy munkahelyen, Windows alatt is Intézőt használok, nem kell több. Ha félévente egyszer szükség lenne spéci átnevezésre, hát előveszem a freecommander-t, pedig egy átnevező utility is elég lenne, abból is van jópár.
    Forklift-et is csak azért vettem meg, mert magyar, és elég sok plusz szolgáltatását ki tudom használni(ftp, szinkronizáció,mappák egyesítése, mert ugye a Finderrel csak lecserélni tudom és így sok meglepetés érhet, mert másképpen működik mint a Windowsban, könnyen eltünhetnek almapiák, fájlok, stb...), és mégis Finder-t használok ha másolok ide-oda, ha keresek valamit. És akkor nem beszéltünk az intelligens mappákról, a cimkézési lehetőségekről....
    Senki nem mondta, hogy az operációs rendszerrel érkező programok minden igényt kielégítenek. Viszont az emberek többségének bőven elegendő a tudásuk. Ha több kell, hát szétnézel a lehetőségek között hiszen rengeteg gyártó készít programot a legkülönbözőbb feladatokra.

    -Skylake-
    A macOS buta mint a szar
    :F Az nem lehet, hogy ez alatt az egy év alatt Te nem ismerted meg a lehetőségeit? Hány oldal Manuel olvastál el? A cimkézéstől kezdve az intelligens mappákon át az automatorig rengeteg lehetőség, potenciál van az alap rendszerben is. Plusz a véleményezés közben kevered a fizikai megvalósítást a macOS tudásával. Mióta a macOS hibája, hogy a gép karcolódik?
    Rengeteg problémája is van, nekem is itt van mellette a Windows-os laptop, de csak azért mert a céges program csak Windows-on fut, a VisualStudio-ban Windowsra írogatok programokat ami a munkámat segíti, és tisztában kell lennem a Windows működésével/használatával, hogy segíteni tudjak a kollégáknak, ha valahol elakadnak.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák