Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.kov

    senior tag

    válasz Ragnar95 #28326 üzenetére

    Értem, köszönöm. :)
    Pont ez a problémám, hogy itthon nem szeretnék szerelgetni, nagyon nem vagyok jártas ilyen téren. Tudom, írtad, hogy az üzletek felárral dolgoznak, azonban nekem az lenne a legtisztább, ha valami ilyen helyről lehetne szerezni legalább 2013-as iMac-et úgy, hogy be is szerelik ott helyben külön az SSD-t. Azonban ilyennel nem igazán találkoztam (re-store egyedül, viszont elég drágák a gépek, és régebbiek is), szóval így picit felejtős számomra.

    (#28327) Black Dragon
    Air-en azért is gondolkodom, mert igazából a kijelző az, ami miatt ekézve van szegény, viszont én itthon egy 22"-os FHD monitort használnék hozzá külön. Viszont be kellene szereznem hozzá egy USB Hub-ot + külső HDD-t, illetve Mini Displayport -> HDMI adaptert, tehát szaporítanám a kábeleket tovább. :D

    Egyébként teljesítményben mennyire marad alul egy Pro-val szemben az Air? Mostani Windowsos laptopom nagyon hasonló konfiggal rendelkezik (csak 8Gb ram helyett most 4Gb van az enyémben), és jelen pillanatban meg vagyok elégedve vele. Egyedül a macOS az, ami miatt most fontolgatom a cserét.

Új hozzászólás Aktív témák