- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
-
Z.É.T.
őstag
válasz #20749568 #91302 üzenetére
Sajnos ( ) pacifista vagyok, de tartom a tárat, fenem a kaszát, tilolom a kötélnek valót és félrenézek, ha beindulsz! Annyi kikötésem van, hogy érdemeik szerint és ne ideológiai alapon válogass!
Amelyik fenn marad a vízen, azt a korábbi életem utcaiharcos küzdelmeiben ripityára törött öklömmel simogatva meggyőzöm, hogy márpedig boszorkány.Deal?
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
zilazil
őstag
Igazat adok a háziorvosnak, de azokat is meg lehet érteni, akik valamilyen koncepció mentén válogatnak.
Én kb soha nem kerülök sorra, mert nincs semmilyen krónikus betegségem, kivárom a sorom nem tolakszom, de bármelyik vakcinát én sem biztos hogy beadatnám.
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
válasz Z.É.T. #91307 üzenetére
hát a főnökasszony meg a csicskája (én )
...fődkeverés/pohártömés/kirakás, ő meg ülteti bele...10k/3nap [kép] még 2x lesz ez az elkövetkezendő 2 hétbenVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
nagyúr
Érdekesség! Ha valakinek van rálátása az oltások szervezésére, megsúghatná, merre érdemes elindulni, ha az ember ki akarja deríteni, mi a fene van!?
Olyan helyzet van, hogy szülém megkapta ma az oltásigazolványát. Ami érdekes rajta, az a lejárat napja, mivel március 17. van ráírva. A kísérőlevélen leírták, hogy január x-én kapta az első oltást és február x-én a másodikat, gondolom ezért érvényes március 17-ig. Minden OK is lenne ezzel, csak éppen jóanyám március 17-én kapta meg az oltását, méghozzá az elsőt!
Enyhén ideges lett, hogy ha most megkapta az igazolást a két oltásról és védettségi igazolványt is kapott, még ha már lejárt is, de innentől kezdve ő hogyan fog kapni második oltást, ha a központban az van elkönyvelve, hogy már mindkettőt megkapta!?
Megmondom őszintén, hirtelen fogalmam se volt, mit mondjak neki.....
No szóval ha van ötletetek, bátran osszátok meg a közzel és velem, gondolom nem egyedi eset ez, ami történt.
Ja a debreceni oltópont az a kórház járóbeteg ellátó rendelőintézete volt, de ott nem írták rá az adott papírra, mikor esedékes a következő oltás és aki kérdezte ezt, annak is csak annyit mondtak, hogy nem tudják.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
S e t h
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #91303 üzenetére
A srác egy másik dimenzióból írogat, egy hozzászólásának sincs értelme, de aztán az is lehet, hogy post covid.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
Az tény, hogy érdekes a dolog, de nekem meg nulla infóm van ezekről, nem jártam még közelében sem oltással kapcsolatos dolgoknak. Se oltási papírt se védettségi igazolványt nem láttam még. Így sok értelme van 1,44m darabot legyártani 2000/db áron.
-
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #91320 üzenetére
Gondolom a háziorvos küldte az oltópontra.
Nem, a háziorvos ugyanarra a napra magához hívta kínai oltásra, de előtte való nap hívták a rendelőintézetből oroszra, így a háziorvos tuti nem sokat tud, különben nem hívta volna oltani. Már az is elég érdekes volt, hogy azonos reggelre két külön helyről is berendelték.
Amit az oltáskor kapott papír, az igazolja, hogy még csak az elsőt kapta meg.
Én is erre gondoltam, de az csak azt igazolja, hogy kapott egy oltást, mivel a következő oltás időpontja rész ki van húzva, jelentheti a második oltást is.
(#91322) radi8tor
Ja, max 20 ft, talán még annyi sem, mivel majd másfél milliós a fix gyártandó darabszám. Annyira nem is volt titok, hogy ez is csak egy üzlet valakinek, mint minden. Bár azért a vírus körüli dolgokat is kizárólag haszonelvűen nézni.......finoman szólva is rohadjon meg minden nyomoronc tetü politikus, aki most is csak a lopás lehetőségeit látja.
[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
Na ha Laca ma már nem dob videót.
-
Z.É.T.
őstag
-
viharhozo
addikt
válasz Hieronymus #91289 üzenetére
Pl. Nature, de volt errol egy rakas cikk. Ha feluletrol erdemben terjedne, sztem egy nagysagrenddel tobb beteg lenne.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
S e t h
nagyúr
válasz Z.É.T. #91328 üzenetére
Nem szeretnék, mert nem akarom bajba sodorni.
Bár megvan most neki.
Ha tudok majd további adatot az állapotáról azt majd megosztom, egyelőre csak csóválom a fejemet, hogy veszélyeztettként miért csinálta, oké, vélhetően a pénz, de egy ilyen fokú pandémiás szituációban kevés közvetlenebb kontaktus van emberek között.
Remélem felépül.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
nagyúr
Nem az oltás dátuma van ráírva?
Nem, a lejárati dátum van rajta.
arra ott a karton lap
Ott....no ez az! Ott és még ki tudja hol is vannak karton lapok.
Minek küldik első oltás után amúgy, ha gyakorlatilag semmilyen védettségről nem lehet beszélni? Most általában gondoltam, nem erre az egy esetre.
Várnia kell egy darabig, amúgy is 12 hát a második az elsőhöz képest. Tényleg ezt elfelejtettem kérdezni, Sputnik V-nél 12 hét után adják a másodikat vagy keverem az AZ-val?
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
-
Z.É.T.
őstag
válasz S e t h #91331 üzenetére
Rendben, azért köszi!
(sajnos több fodrászt, kozmetikust is ismerek, aki feketén tolja, házhoz kijárva, vagy zárt ajtók mögött, van köztük többszörösen veszélyeztetett is, de a pénz nagy úr... Mondjuk közülük egyik sem albérletben - ahol nehéz akár pár hetet is bevétel nélkül kibírni - de nehogymá' egy kicsit össze kelljen húzni a nadrágszíjat... Elsősorban azért félnek amúgy a szépségiparban dolgozók, nehogy az évek alatt felépített vendégkört elveszítsék, amire van reális esély, mert hisztériázva hívogatják őket a vendégek, nehogy már ne legyen szép frizurájuk pár hétig. Na, ezek a pudingok, nem az 50-esnél kisebb bicepszűek!)
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
-
titán
válasz ubyegon2 #91332 üzenetére
Minek küldik első oltás után amúgy, ha gyakorlatilag semmilyen védettségről nem lehet beszélni?
Az orosz Szputnyik V elnevezésű vakcina hatásossága a klinikai vizsgálatok szerint már az első dózis beadása után 14 nappal 87,6%, ez a 21. napra 91,6%-ra emelkedik (a 60 év feletti populációban 91,8%). [link]
Sputnik V-nél 12 hét után adják a másodikat
21 nap után. [link]
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Rusvai jókat mosolyog a patikuson , türelmes ember az tuti.
Nem is értem, miért kezelte ilyen higgadtan.
Itt is azt szajkózza, a bohócdoktor , hogy jajj a maszkba belehalunk, mert ugyan azt a maszkot hordjuk egy évig, és bár sajnos valóban van pár olyan idióta aki így jár el (az is az ő oldalán, mert ő nem fog "fizetni a levegőért") nem ez a jellemző, érdekes módon nem hallottam az elmúlt egy évben sehonnan a világon olyan hírt, hogy bárki a maszkban tenyésztő bacitól, vagy vírustól betegedett volna le, pedig ha annyira veszélyes, tömegével jelentenék, vizsgálnák, bizonyítanák.
Állítása szerint a lezárások miatt mutálódik a vírus. Tudtommal mutáció jellemzően akkor alakul ki, amikor "átugrik" gazda szervezetről gazda szervezere, szóval a nyitással, pont hogy még több "átugrás", ezáltal mutáció alakulna ki. Mindemellett az egészségügy kb egy hét alatt dobná le az ékszíjat.
Természetesen megint jött a hülyeségével, hogy közvetlenül a Covidtól csak 600-an haltak meg, a többi halál az nem közvetlenül a covid miatt volt, ami jól hangzik, csak éppen fals infó, ha megfullad az ember a tüdőgyulladásban, amit a covid okozott akkor valóban nem a közvetlen a covidban halt meg az ember, hanem a tüdőgyusziban, de covid nélkül nem lett volna ilyen súlyos tüdőgyulladása.
Az oltások ismét a mumusok, merthát micsoda veszélyes, sebtiben összedobott vakcinák. Évek alatt kell vakcinát fejleszteni... Ez megint csak nettó hülyeség, mivel az összes jelenlegi covid vakcina HowKnow-ja, alapja metodikája, már létező vakcinálási eljárásokon alapszik, még az mRNS is 3-4éve használt elbola, rákmegelőző techonógia. Illetve a pandémia miatt gyorsabban le tudtak futni a phase tesztek, a magas fertőzszám miatt. Szinte korlátlan pénz, és erőforrás van most a vakcina fejlesztésre, ami békeidőben évek alatt jön össze.
A hosszútávú hatások azok amik talán jogos felvetések, de mivel a vakcinák napok alatt lebomlanak (miután aktiválták az immunrendszert, megtanították védekezni), ezért ettől nem igazán kell tartani, kisebb a kockázata, mint elkapni telibe a covidot, ezt Rusvai is említette...
A végére azért kibújt a szög a zsákból, amikor rákérdeztek, hogy politikai céljai vannak-e.
Egyből ment a terelés, mellébeszélés...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
nagyúr
első dózis beadása után 14 nappal 87,6%, ez a 21. napra 91,6%-ra emelkedik
ööö sőt!
Köszi, ez túl jó hír! Majdhogynem értelmetlennek tűnik így a 2. kör, de legalábbis az alapból egykörösnek sincs szerintem nagyobb hatásfoka. Ha így van persze! Nem véletlen mondtam már akkor, hogy ide nekem a medvét, amikor még mindenki rettegett tőle!
Most akkor az van, hogy március 17 + 14 nap lesz egy 87,6%-os védettség, amit igazolvánnyal március 17-ig tud igazolni, hogy védett!
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
Mindenkinek - aki nem turbó-Rambó, esetleg káposztavédett® és ezért biztos benne, hogy rá nem hat a virnyák - határozottan azt javasolom, amennyiben nem élete randevújára készül, messziről kerülje a szalonokat, kiváltképp a lakásra kijáró fodrászt, kozmetikust, körmöst.
Hogy saját példával éljek: majdnem derékig érő hajam volt a közelmúltban, amolyan Vikingek-Ragnar módra kinyírva + szakáll, de mivel egyetlen fodrászt sem ismerek, aki ésszerűen védekezne, ezért az asszonnyal ledaráltattam 6mm-esre az egészet. 6 évig növesztettem, de b@szki, ez csak egy haj! Egyetlen frizura sem áll olyan rosszul, mint a tubus a kórházi ágyon.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Z.É.T.
őstag
válasz BalanceR #91337 üzenetére
A legviccesebb, hogy elég megbízható forrástól úgy tudom, már a két adag Pfizer landolt a muszklijában. (nem, nincs megdönthetetlen bizonyítékom és nem is abból indulok ki, hogy aki ezt beírta valamelyik profilja alá, annak törölték a posztját)
Egy igazi, jó beszélőkéjű hazug köpönyegforgató, tökéletes politikus-alapanyag.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
Ringman
nagyúr
170 ember edzett épp a budapesti edzőteremben, amikor a rendőrség razziát tartott
Azt közölték a lappal az egyik budapesti plázában lévő edzőteremben tartott razziáról, hogy csütörtökön délután az edzőteremben a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések betartását ellenőrizték a készenléti rendőrséggel közösen.
A rendőrség megjegyezte, hogy a vonatkozó rendelet szerint az edző- és fitnesztermek versenyszerűen sportolók számára látogathatók.
A rendőrök 170 embert igazoltattak, akik valamennyien igazolást mutattak be arról, hogy jogosultak az edzőterem igénybevételére
– írták a válaszban, hozzátéve, hogy a bemutatott dokumentumokat még vizsgálják.
na itt is van, hogy miért nem működik a lezárás, ennyit jelent a futballokos gondolkodás, a csavaros magyar észjárás, a székely gógyi.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Floyd80
addikt
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
pw12345
aktív tag
Szuper, mert, amúgy covid nélkül, legkésőbb 6-7, legfeljebb 8-kor becsapják a boltokat, ettől csak az ittas randalírozók, meg a bajkeverők száma fog nőni.
Elvileg húsvét után jön, de szép lesz kint tömörögni a kvázi maszkos, dohányzók közt kosárra várva. Azt nem tudják megugrani, hogy a kasszánál csíkhoz álljon a
paraszt, most majd a plázák előterében tapossák egymást. Kisbolt, gyógyszertár, posta, eddig is alkalmazta a módszert, Auchanban érdekes lesz. Tavasszal DM-ben egy tag adogatta a
kéztörlőt, hogy, azzal fogd a kosarat... egy napig napig működött kb., bár, akkor maszkot sem hordott bent senki, rajtam kívül.
Tegnap plázáztam (gyógyszertár/élelmiszer), már most többszöröse a forgalom a járvány előttinek. Fele paraszt nem is vásárol, csak mobilozni van bent, meg a vevők számát meghaladó
árufeltöltővel adomázik, na, erre tolonghatsz majd kint az antimaszkerek közt. Ami érdekesség, hogy legutóbb zárva voltak az üzletek és le volt sötétítve a pláza, most félig lehúzott
rácsok, ajtók mellett bent figyeltek az eladók, a mozgólépcső is járt és az emeleten is volt világítás, jöttek, mentek az emberek, ahol elvileg nem lehetne nyitva semmi.
>>#91133 Corleone33 Hmmm és milyen jól működik ez (akár zárt) piacon, zöldséges előtt, mindenki maszkban, 2m távol áll sorban, emberenként 10 nm-en... ja nem.
>> #91284 viharhozo "Vagy minden uzletben van kinn fertotlenito." Egyrészt nincs, legfeljebb adagoló, ami lehet üres, hypós/mosogatószeres löttyel, folyékony szappannal (amihez víz is kellene), ismeretlen ragaccsal feltöltve, ami nemhogy nem fertőtlenít, de alig lehet letakarítani, utána a zsebkendőt bent ki sem lehet dobni.Pogromajánló:
BBCEarth 19.30 Ezek a jóravaló kínaiak óriás repülőmókus (lábtörlő jellegű jószág) xarát gyűjtik gyógyszer gyanánt: meg lesz a COVID ellenszere, már látom a MÓKIV-22 járványt. -
Z.É.T.
őstag
válasz Ringman #91341 üzenetére
Ne lepődjetek meg nagyon, az összes konditerem, egyéb edzés, amire rálátok, pontosan ugyanígy üzemel. (havercsaj is ilyenről ment kórházba pár napra, hacsak nem a Lidl-ben szedte össze, amire szintén volt példa a közvetlen környezetemben, de a tünetek megjelenése alapján >90% a konditerem)
Ezért mondom, hogy se rendes korlátozások, sem betartás, sem betartatás nincs sehol itthon. És akkor csodálkozunk, hogy az értelmesebb (de nehéz szívvel írtam ezt le ) svédeknél nincs ilyen dráma, amikor ott az egyének többsége magától is tud értelmesen védekezni.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest