- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #89050 üzenetére
Előre rettegek, hogy kisül tőle majd az agyam és mégjobban fogunk hasonlítani egymásra
Oké, ebben semmi extra nincs, csak Merkely poénja az összefogásról és győzelemről, meg a pszichológus megerősíti, amit tudunk, látunk, tapasztalunk is: tömegek kattantak be és váltak laposföldesekké, mert képtelenek felfogni, hogyan működik egy világjárvány.
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
senior tag
-
Digitalis
senior tag
Hívott -AZ- orvos, bevállaljam? [kép]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Z.É.T.
őstag
válasz zolivissza #89053 üzenetére
Á, dehogy, azt a szót már kisajátították, megrágták és kiköpték a Gődény-hívők
Legyen inkább épeszűek.https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
-
Digitalis
senior tag
Mondtam ok, nyomjuk meg az AZ gombot.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
lacafaca
addikt
az index is a helyzet magaslatán áll...most akkor az oltás, vagy a vírus...jó lenne eldönteni
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
Rive
veterán
válasz Z.É.T. #89040 üzenetére
Ennek így megint semmi értelme.
Különösen azért, mert pl. az iskolák újranyitása (és az angol variáns terjedése) kapcsán az elsődlegesen veszélyeztetett korosztály/csoport és az oltottak csoportja lényegében diszjunkt.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Z.É.T.
őstag
válasz lacafaca #89058 üzenetére
Én a dombvidéket jobban
A "reménykedj" felütésre:
Alapvetően pozitív vagyok és nem csak reménykedem, teszek is érte.
Ha sikerül megfelelő telket találnom, akkor "dógozok majd a saját laposfődbe", ha fesztivál sem lesz többé, akkor majd otthon fesztiválozunk az 50 feletti zenész haverommal. Szóval, ha idáig eljutok, utána felőlem jöhet újabb hullám, újabb járvány, én megleszek, a nyitáspárti fogyik meg ki is pusztíthatják egymástNa, ez elég lacás gondolat?
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
envagyok
veterán
"Ráadásul 65+-os korban már-már veszélyesnek tekinthető az oltás is, pláne az AZ." - ezen picit még gondolkodj..."
Főnök, min gondolkodjak?
Ez nem találgatás, tapasztalat.
Gyerek ovistársának 30 éves anyukája, mikor megkapta, 39-es lázzal feküdt otthon egy hétig az AZ-től.
Ugyanez volt egy idős ismerőssel is, marha rosszul lett.
De minden oltás veszélyesebb egy 65+-osra, mint egy fiatal aktívra.
Egy öreg szerevezet sokkal könnyebben kibillenik az egyensúlyából, gyenge.[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
válasz envagyok #89070 üzenetére
Érdekes, hogy tegnap (oltás után első nap) szarul voltam, belázasodtam megint.
Ma meg felkelek és mintha semmilyen oltást nem kaptam volna csak, a helye fáj.
Viszont egyetértek azokkal, hogy nem adnám 60 felett. Sokan megkínlódtak vele...Bár lehet, hogy megéri a szenvedést nekik is, csak a kockázat nagyobb.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
-
envagyok
veterán
válasz radi8tor #89075 üzenetére
AZ megríkat egy egészséges 30-ast is.
Vajon miért nem a sportolók és NAV-os homeofficolók kapják? (költői)
Azoknak Pfizer.
Meg a dolgokat jobban ismerő egészségügyesek.. Na azok is miért a Pfizert? (Ez is költői)
Értem.
Ha annyira jó a szputynik és a kínai, miért nem fogadta el máig a vakcinaéhségben élő Európai Unió, hiszen minden oltásra szükségük lenne? (még egy költői)
És ha annyira jó az AZ, akkor miért állították le a vele való oltást több országban, pedig ott is fontos a mielőbbi immunizálás ?? (utolsó költői )
Mindig azt kell nézni, mit csinálnaki szerte a világban, nem azt, hogyí mit mond OV és az ő akaratát hihetően előadni próbáló sleppje.
Nem mondom hogy ezek veszélyesek, de azért ez a pár momentum számomra gyanús.[ Szerkesztve ]
-
Sir Pocok
őstag
válasz radi8tor #89075 üzenetére
Nézd én csak véleményt mondtam. Nem vagyok szakember. Viszont valaki nem olyan jól vette az immunizálást mint én pedig nem volt sokkal idősebb nálam (43). El tudom képzelni, hogy egy idősebb embert jobban megvisel. Erről van csak szó részemről.
-
Elektrosokk
addikt
Ritka, súlyos immunválaszt váltott ki az AstraZeneca vakcinája Norvégiában
A SZERVEZETÜK A VAKCINA BEADÁSÁT KÖVETŐEN VÉRLEMEZKÉK ELLENI SPECIÁLIS ANTITESTEKET KEZDETT EL TERMELNI, EZ VEZETETT AZ ALACSONY TROMBOCITASZÁMHOZ, ÉS AZ EGYRE SÚLYOSABB ÁLLAPOTHOZ.
Holme hozzátette, ezt a fajta ritka immunválaszt más terápia során is megfigyelték már, de akkor gyógyszer váltotta ki."Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Sir Pocok
őstag
válasz Elektrosokk #89081 üzenetére
Igen ez tegnap benne volt az EMA jelentésében.
-
félisten
válasz radi8tor #89015 üzenetére
Ilyen számok mellett (10759 fertőzött/ 213 elhunyt) sok mást is be kellene/kellet volna zárni.
Sajnos jövő héten temetésre kell mennem, nem kis utánjárásra (így is csak "fű alatt") tudtam koszorút meg sírcsokrot szerezni, mert az ipari barmoknak a virágosokat/koszorúsokat be kellett záratni, jó pár egyéb totál felesleges "bót", meg tárva-nyitva...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
zilazil
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #89086 üzenetére
Be kell zárni mindent vagy elég értelmes a nép hogy belássa kinyírja a családját ha mondjuk Lidl akciós horonymaróért harcol a boltban?
Költői kérdés volt sajnos.⭐ Stella
-
envagyok
veterán
válasz zilazil #89084 üzenetére
"Apám és az anyósom 70 felettiek, AZ-t kaptak nagyjából egy hete, és semmi különösebb problémájuk nem volt. Az anyósnak kis hőemelkedés és gyengeség két napig, apámnak semmi az ég világon."
Nekem 70-es ismerős elkapta a covidot oltás nélkül.
2 napig kicsit fáradt, gyenge volt, láz nuku. Már minden oké vele.
Akkor a Covid se veszélyes?Az a baj, hogy mind a Covid fertőzés, mind az oltás lehet veszélyes az arra fogékonyaknak, de lehet teljesen veszélytelen is.
1-2 példa alapján erről nem lehet semmit se mondani.
Nekem 2/2 ismerős megszenvedett az AZ-vel.
-
Karmko
tag
Mizu srácok?
Rég jártam itt.
Mindenki megkapta már a fenevad bélyegét?
Remélem, már mindenki nagyon várja, hisz akkor ideális, ha maguk akarják az emberek! -
zilazil
őstag
válasz envagyok #89091 üzenetére
Nem mondtam hogy nem veszélyes, az oltás, legyen az bármelyik, sokkal jobb mint a Covid. Azért hoztam személyes példát, mert Te is azzal álltál elő. Nem lehet megmondani előre hogy kinél milyen immunválasz lesz az oltástól, de a családban nálunk (szerencsére) nem volt probléma.
Ezzel nem azt mondom hogy más nem szenvedhet meg vele, de nem eleve elrendelt a dolog.
-
őstag
válasz radi8tor #89088 üzenetére
Pár napja voltam reggelit venni Lidl-ben. A parkolóban körbe-körbe ment kb. 10 autó, mert nem volt hely.
És az is hozzátartozik a sztorihoz, hogy a pénztárnál a mögöttem álló öreg olyan "távolságot" tartott, mintha kb. együtt vásároltunk volna.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
MrSealRD
veterán
válasz radi8tor #89088 üzenetére
Te hogyan vásároltál élelmiszert az elmúlt 1 hónapban? Vásároltál személyesen bárhol?
Költőo kérdés...[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info