Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz Hieronymus #19595 üzenetére

    Ugye tisztában vagy vele, hogy anno II.vh-ban a francia ellenállók voltak a terroristák? Hogy bizonyos országok más országok hivatásos hadseregét nyilvánítják terrorszervezetnek? Miközben ugyanezen országok gyakorlatilag válogatás nélkül gyilkolásznak civileket, bombáznak le kórházakat, stb.?
    Líbiában arab tavasz = felkelés az elnyomó rezsim ellen.
    Szaúd-Arábiában arab tavasz = terrorista mozgalmak.
    Ha valaki késsel támad gépfegyveres katonai csoportra, az nem vallási fanatizmusból teszi sokkal inkább minden mindegy alapon elkeseredésben.

    Ugyanakkor agyrokkant idiotizmushoz, hogy pl. valaki tömegbe lövöldözzön egy koncenrten nem kell különösebb indíték. Nem is lehet megakadályozni azzal, hogy a föld másik végén bombázgatsz mert a helyiek nem akarják önként leraboltatni magukat.
    Fogalmazzunk úgy, ha nem költenének annyit a terrorizmus elleni harcra, sokkal kevesebb terrorizmus lenne. És ez elég nyilvánvaló ha nagyjából követte az ember az elmúlt néhány évtized történéseit.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák