Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    Kicsit off, de a témához kapcsolódik:
    Azt nem értem, hogy akik belekeverednek a konteó antiwaxx mocsarába, soha nem néznek körül?
    Miért nem veszik észre, hogy kikkel is vannak egy csapatban? Mire is gondolok?
    Akik az oltást veszélyes, lassan ható méregnek, vagy fölösleges, a big pharma által gerjesztett szemétnek gondolják, nem tartják furcsának, hogy szinte kizárólag néhány kivénhedt, réigvágású , esetleg már régen nem parktizáló orvos van az ő oldalukon? Nem gondolják furcsának, hogy többnyire a legkevésbé iskolázott réteg van melletük? Jellemzően olyanok nyomják fullban az antiwaxx dumát, akik más konteókban is keményen hisznek : chemtrail, 5g, háttérhatalom, új világrend, szabadkőművesek, nanochipek, hullámgenetika, ezoterikus miegymás, szakrális szkíta magyarság.
    Hol van az ő oldalukról a középvezetői, többdiplomás réteg? Hol vannak a fiatal orvosok, szakemberek, egyetemi tanárok az ő oldalukról? pl. a covid lezárások, korlátozások nem kis mértékben érintették negatívan a közép és nagyvállalatokat , mégsem a ceok, meg cto-k , irodai dolgozók , marketingesek, grafikusok, programozók, mérnökök, területi képviselők, termékmanagerek, salesesek, ügyvédek, rendőrök , IT-szakemberek... tüntetnek a maszk, a lezárások, és az oltások ellen, hanem a nyugdíjasok, műkörmösök, otthon ülő anyukák, kétkezi munkások, sofőrök, vidéki bolti dolgozók egy rétege. ( Nem nézem le egyiket sem, csak ezekhez jellemzően nem szükséges diploma, sokszor még érettségi sem)
    Ha valóban olyan veszélyes a vakcina, miért szinte kizárólag az alsóbb osztályokban élő emberek veszik ezt észre? Miért nem folynak tömeges perek, amiket középosztálybeliek indítanak? Illetve miért nem vetik ki maguk közül a totális hülyéket az oltásellenesek? Én oltáspártiként, ha valaki azt nyomná, hogy ö három havonta oltat, és hogy Hazmat cuccban megy utcára, és az apjával is csak online beszél, simán kinevetném, és el lenne neki magyarázva, miért hülyeség amit csinál, vagy gondol. Az Antiwaxxerek között
    jellemzően egyszerűen nincs elég nagy hülyeség, bármilyen baromságot, képesek elfogadni, és hitelesnek minősíteni, a férges maszktól a grafénoxidon át, a billgéc a tömeggyilkos elméletig.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák