- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz kolopele #103678 üzenetére
Ez is tiszta lottó, mint minden más a vírussal kapcsolatban.
Mikor még csak a vuhani variáns terjedt találkoztam jónéhány covidossal. Több kollégám családjában is volt vuhanival megfertőződött feleség/gyerek. Ennek ellenére a legtöbben nem fertőződtünk meg, mikor naphosszat egy légtérben voltak/voltunk "vuhanosokkal".
Aztán jött a british és szó szerint ledarált 2-3 nap alatt komplett tantestületeket, illetve az én munkahelyemen is naponta esett ki 2-3 ember. Én is kb azonnal elkaptam a feleségemtől. Anyám munkahelyén 11 emberből 10-et kiejtett úgy, hogy már oltva voltak. Rokoni és közeli barátok körében is volt/van több olyan ember, aki beteges. A vuhani alatt el sem kapták, a brit alatt 4-en meghaltak.
Mondjuk akkor nagyon fogtam a fejem, amikor ez az időszak volt és volt egy kolléga, aki még ekkor is azt fújta minden nap, hogy nincs is vírus.
Azon kollégák közül, akikkel közvetlen együtt dolgozom 3-an kaptuk el. Ők ketten eléggé kínlódva mentek át rajta. Tüdőgyulladással, 1 hétig tartó magas lázzal, 6-8 kg fogyással. Rajtam átment viszonylag lazán. Erre visszatérünk és a vírustagadó kolléga elkezd velem jönni, hogy na látjátok ez egy sima megfázás. Mellettem meg ott áll a másik átesett -8 kg-val...[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
2 hónapja esett át főnököm a betegségen. 1 hét kórház is volt oxigénnel. Tegnap megkapta a Pfizert.
Úgy néz ki, mint akit agyonvertek, hőemelkedése van, fájnak az ízületei, még beszélni is alig bír. -
lacafaca
addikt
-
LED333
csendes tag
válasz lacafaca #103708 üzenetére
Valószínűleg az, hogy a vírus fizikai mivolta nélkül (nincs örökítőanyag, nincs reprodukció, nincs súlyos lefolyás) "eddze", tanítsa az immunrendszerét, hogy ha esetleg ismételten rászalad a covidra, ne legyen megin fetrengés a vége.
A fertőzés után biztos, hogy lett valamennyi antiteste, de ez ráoltással boostolható.[ Szerkesztve ]
-
-
LED333
csendes tag
Tény, hogy a szeretett kormányunk ezt is elb@&#ta, csak hogy kitömje a haverok zsebét,
anno amikor még nem volt nagy mennyiségű adat a Sino effektív hatékonyságról, és "hiány volt" a Pfizerből / Astrából / Sputnikból, hazárd játékot játszott a Párt a Sino-val, ami akár be is jöhetett volna.
Nagy mennyiségben túlárazva rendeltünk belőle, és ha bárki számonkérte volna, megy a szöveg, hogy igen drága, de legalább van, és hogy "mi ennyire faszák vagyunk, hogy találtunk megoldást, amég a többi EUs ország nem".
Viszont most, hogy a Közel-Keleti, Szerb... adatokból nyilvánvalóvá vált, hogy a Sino hatékonysága elmarad a többivel szemben, bukó az egész biznisz. Ebből kifolyólag szív a kormány, és duplán szívja meg nép.
A kormány nyakán marad a fel nem használt mennyiség (amit valószínűleg valahogy majd kiszámláz az EÜ-nek, hogy ne ő bukjon) a nép pedig mehet még egy körre (aki biztosra akar menni védettség tekintetében). Ezen felül további shit, hogy sokaknál, akiket Sinoval oltottak a "hamis boztonságérzet" felelőtlenebb magatartást válthat ki, ráadásul (joggal) lesz ki sokaknak a f@cxa, és inkább hagyja az egészet, nem oltat.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz nagylaci6417 #103702 üzenetére
Igazad van, amikor a tizedik feles után felteszi valaki a maszkot, akár még férget is láthat benne
-
lacos001
senior tag
válasz #20749568 #103718 üzenetére
Ápropó...ha már itt vagy...nem a témátokhoz kapcsolódik..
Miféle logika vagy előrelátóság vezérelheti a vezetőséget szerinted az iskolában/óvodában itt nálunk?
Kijelentették a tegnapi napon, hogy 4. osztályig a Betreuung 14:00ig lecsökken a 16:30 helyett és a szemközti óvoda is csak megfelezve a létszámot üzemelhet fele délelőtt, másik fél délután a jövő tanév végéig a "vírusra" hivatkozva?
Eszem megáll....
Sok szülő, köztük mi kakiba kerültünk a melók miatt. Cselekedjél ésszerűen..Kisasszony osztályfőnöke egyben a suli igazgatója is...Valamit megérezhetett a reggeli tömegből ami a suli előtt feltorlódott, ugye a kölyköket hozták a szülők és lenne pár kérdésük. A nénit mintha a föld nyelte volna el a mai napon....Érdekes.
Tudsz vmit amit én nem?
-
lacos001
senior tag
válasz #20749568 #103723 üzenetére
Tájékoztatás még nincs, mert csak egy nyomtatott cetlit hozott haza a kismókus.
Indok, a covid. Ovisoknak is...
Jövő tanév végéig
Tudnak ezek vmit...Azt hittem országos baromság...
Nehogy az legyen..
(most sem volt ott az igazgató néni fél 1kor, mikor feleségem elhozta a nagylányt) -
-
őstag
na beadattam én is a pfizert, amíg még elérhető, ne ezen múljon a társadalmi védettségünk, bár nekem amugy is volt ellenanyagom
nem éreztem semmit, de egyszer éjjel felébredtem mert levert a viz, ennyi volt
viszont azt olvastam, a másodikat ki lehetne tolni nyugodtan akár 3 hónapot is, ugy lenne a legjobb a védettség őszre
de az oltóponton azt mondták nem lehet, juli 12-én kellene menni a másodikért
tud erről valaki valamit?cryptot minden termékemért elfogadom
-
-
kolopele
nagyúr
válasz nagylaci6417 #103722 üzenetére
Ugye te nem az ilyen Pócs meg Fórizs féle emberek közé tartozol, vagy mondjuk azon híveik közé, akik a tüskefehérjéről azt gondolják, hogy egy virág alkotóeleme?
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Én még mindig tartom a múltkori véleményemet
Én azt gondolom, hogy ez a "majd lesz magyar vakcina" amúgy csak kamuduma...
Ez közös beszerzéses szerződés korlátozott minket az oltóanyag-vásárlásban, mármint a leszerződott nyugati cégekkel.
Most ha ebből mi kimaradunk, akkor ettől még ugyanúgy tudunk szerződést kötni a cégekkel külön. És szerintem ez is lesz majd a cél, hogy még egyszer ne kerüljünk ilyen helyzetbe, hogy a közös beszerzésre várjunk. Lesz itt majd szerződés titokban, ha szükség lesz rá, aztán egy ilyen "izrael tervet" nyomunk mi is...
Nem véletlenül van most ez az országos Karikó turné, meg a pfizer-es Szíjártós bejelentés -
pjen
félisten
-
lacafaca
addikt
na ha már felmerült, mondom ránézek, tuti volt anno ennek is topikja...vóthát no és mennyi ismerős arc ott benn tolta a szekeret már akkor is...pedig aszongyák az idő bölcsebbé tesz...hááát
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
t72killer
titán
Az éles covidban nincs alumínium-hidroxid, ami szétb.ssza a sejtes védelmet, azaz lényegesen jobb, mint a sino. Én se lövetnék vuhani vagy brit fertőzésre vuhani-típusú vakcinát.
#103729: így van, ha a brit protokoll szerint kéred a másodikat (12hét) akkor kb duplaannyi antitestet produkál, mint a sietős 1hónap. Ráadásul én őszre tippelnék egy komolyabb járványt, akkorra lenne jó, ha ki lenne maxolva a védelmed. Az indiai termékek miatt szükség lesz rá.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lacafaca
addikt
válasz Reggie0 #103741 üzenetére
persze ismét egy belemagyarázás...nem én szartam a bölcsek kövét, viszont ezzel a bohózattal kapcsolatban semmi kétely nincs már bennem
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
lacafaca
addikt
válasz S110rgyuri #103743 üzenetére
"gyári" avatarokat bármennyien fölvehetik...
amúgy ha valakinek sok a szabadideje, tanulságos bele-bele olvasni, a színház ugyan az, csak a cím változott (meg pár tag éppen az ellenkezőjét nyomja, mint akkor, többen viszont semmit nem változtak, max csak majrésabbak lettek...úgy 10x annyira )...kár, hogy anno nem bukkantam rá arra a totyikraVedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
addikt
válasz lacafaca #103744 üzenetére
Ne is törődj velük, közeleg a végelszámolás.Akik eddig börtönnel fenyegették a más véleményen levőket, most készíthetik a motyót.
több mint 1000 ügyvédből és több mint 10.000 orvosszakértőből álló csoport bírósági eljárást indított a CDC, a WHO és a Davosi Csoport ellen, emberiség elleni bűncselekmények miatt.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest