Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LED333

    csendes tag

    válasz pjen #103714 üzenetére

    Tény, hogy a szeretett kormányunk ezt is elb@&#ta, csak hogy kitömje a haverok zsebét,
    anno amikor még nem volt nagy mennyiségű adat a Sino effektív hatékonyságról, és "hiány volt" a Pfizerből / Astrából / Sputnikból, hazárd játékot játszott a Párt a Sino-val, ami akár be is jöhetett volna.
    Nagy mennyiségben túlárazva rendeltünk belőle, és ha bárki számonkérte volna, megy a szöveg, hogy igen drága, de legalább van, és hogy "mi ennyire faszák vagyunk, hogy találtunk megoldást, amég a többi EUs ország nem".
    Viszont most, hogy a Közel-Keleti, Szerb... adatokból nyilvánvalóvá vált, hogy a Sino hatékonysága elmarad a többivel szemben, bukó az egész biznisz. Ebből kifolyólag szív a kormány, és duplán szívja meg nép.
    A kormány nyakán marad a fel nem használt mennyiség (amit valószínűleg valahogy majd kiszámláz az EÜ-nek, hogy ne ő bukjon) a nép pedig mehet még egy körre (aki biztosra akar menni védettség tekintetében). Ezen felül további shit, hogy sokaknál, akiket Sinoval oltottak a "hamis boztonságérzet" felelőtlenebb magatartást válthat ki, ráadásul (joggal) lesz ki sokaknak a f@cxa, és inkább hagyja az egészet, nem oltat. :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák