- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #71200 üzenetére
A pálya ördögeire gondolsz?
Aquila lövés, meg szuper magnum lövés..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz szami777 #71205 üzenetére
Pedig igenis realisztikus volt, amikor futottak, és olyan messze volt a kapu, hogy először csak a felső léc tűnt fel, azután a többi, mint a hajók a tengeren..
Meg úgy megtekerték a labdát, hogy bevitte a kapust..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
bucketb0b
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz bucketb0b #71207 üzenetére
Nekem az, amikor a dagadt gyerek állt a kapuban, ment a labda, megfogta, de pörgött a kezében, és tolta be a kapuba...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
Nekem meg az amikor a szomszéd gyerek tsubasanak képzelte magát miközben az utcán focizott és minden fél percben 10 másodpercig ordította, hogy: "és jön tsubasa kapitány, ésss kicselezi éss góóóól". Meg hasonlók.
Elég sokat focizott akkortájt...
Szóval igen, rühellem tsubasat. Kösz, hogy eszembe juttattátok.
-
pohár
félisten
-
KisTücsök
addikt
___Hogy értelmes hsz is legyen: 8 futballista, aki sokkal öregebbnek néz ki, mint amennyi valójában!
A vicc az, hogy itt még Costa az, akinél azt mondom, oké, belefér.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Az volt az Aquila lövés..
Amikor sassá változott a labda..
Meg a szuper Magnum, de azt már nem tudom, mit csinált..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bucketb0b
őstag
Nem tudom nagyon fiatal voltam, gyerek dokihoz jártam akkor szerettem bele. Ne is kérdezd mit adott nekem az orvos lehet elkezdem megint megnézni, újraélem gyermekkorom aztán mikor kimegyek a grundra szabadrúgásnál majd átváltozik egy turullá a labda és beverem a felsőbe
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szami777 #71200 üzenetére
Ugyanígy az első két hely. Ha nem véletlen volt a harmadik akkor az is rendben van, bár inkább Florenzi.
Erről a Tsubasa kapitányról én teljesen lemaradtam, hatalmas. A South Park-os szinkronszínészek egészen furcsán hatnak ebben a közegben.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
[CS]Blade2
addikt
Ez tetszett nekem a napokban:
Király 45 évesen sem mondaná le a válogatottságot"Király a riválissal nem kívánt foglalkozni, mindössze annyit mondott, az oslói hideg nem jelenthet gondot, mivel
késő ősszel már mindenhol hűvös van."viselni fogja a mackónadrágját. -
addikt
Szép, újabb Chelsea-vereségben gazdag szombati pihenéses időtöltést kívánok mindenkinek.
-
Tibiajax
nagyúr
köszi cselszi..
nem baj, legalább murinnyó takarodik
-
KisTücsök
addikt
Jaa.
Ezek ellen az orkok ellen egy top formában lévő chelsea is megszenvedett volna. Meg is szokott általában.
Idén a bajnokságban talán ma nyújtottuk a legértékelhetőbb produkciót. Sőt, olykor szabályosan varázsoltak a srácok a pályán. Azok a kis egyénérintéses passzok, az elengedések, sarkazgatások. Hát... amit elvárna az ember egy félmilliárdot érő kerettől. Lehet jót tett, hogy mou még csak látótávolságban sem volt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz KisTücsök #71227 üzenetére
nem jött.. ezen ment el
és a legjobban azért bánom, mert ezt a meccset éreztem a legbiztosabbnak. mondom, ma nyerni fog a cselszi. nyerniük kell. most már az jön. maguk miatt. murinnyó miatt isaztán persze lehet h csak sokat rulettezek, ahol a sok piros után jönnie kell a feketének.. xd
fszomba.. -
szab.tam
nagyúr
válasz [CS]Blade2 #71219 üzenetére
"Juhász Roland szerint fontos az idegenbeli gól, de nem szabad feladni a biztos védekezést."
fontos a szaporodás, de a biztonság kedvéért gumit is húzunk.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
itouchfan
senior tag
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #71235 üzenetére
Nem sokat. Monaco 50 misit fizetett volna érte, abra 100-at kért tőlük. Ezt átgondolva elég nagy összeg lehet.
De lehet, hogy nem is a kirúgásért járó fix összeg a nagy, hanem az, hogy ugye ilyenkor kirúgás után x évig tovább kapja a fizut. Di Matteo például a kirúgása után még vagy 2 évig kapta a 100+ ezer fontos heti fizetését. Amikor ez lejárt, akkor ment a Schalke-hoz.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bucketb0b
őstag
válasz szami777 #71236 üzenetére
Hát egy Abra kaliberű pénzeszsák ezt simán kibírja. Inkább az a kérdés, hogy kit hoznának a helyébe.. ráadásul inkább itt mentális gondok vannak a játékosoknál ami nem biztos, hogy megváltozik egy edzőcserével. Tavalyi szezonban jól kijött minden. Szöglet gólok, védők hozták a meccseket. Idén ez nincs. Willian is csak szabadrúgásgólokat lő ami abban merül ki, hogy szélről betekeri nem ér bele senki és gól. Erre sajnos nem lehet alapozni. Azok a középpályás passzok hiányoznak amiket pl. tavaly Fabregas adott Costanak, ráadásul azt a bunkót simán kikészítik minden meccsen. Ha nem minden 2. meccsén kaphatna 4-5 meccses eltiltást akkor egyet sem. Nem feltétlenül egy ilyen csatár kellene most a Chelseanek, főleg így, hogy egyedül van ráadásul nincs pótlása. Csak a Skrtl elleni szabálytalanságért adtam volna 5-10 meccsen eltiltást neki.. talán akkor felfogja, hogy nem az a játék amit ő csinál ha a fél szezonban el van tiltva.
Nem Chelsea ellenesként írtam offként[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
elég komoly büntetés a toro-inter meccs.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szami777
addikt
válasz bucketb0b #71237 üzenetére
Szerintem pedig pont egy edzőváltás tud segíteni mentálisan. Helyre rakja a fejeket, mindenki tiszta lappal indul. Costát vihetné magával Mou, ha elmegy, hányingerem van tőle, ráadásul idén egy kalap sz@r.
"szélről betekeri nem ér bele senki és gól."
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, nézd meg idén Willian milyen gólokat lő, nem csak beadásnak szánt lövések azok. Múlt héten az ő goljával nyertünk a BL-ben. A Soton elleni gól meg sztem az év szabadrúgás gólja.
Hetek óta ő a csapat legjobbja egyébként.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BenHans
addikt
válasz szami777 #71239 üzenetére
Nálam ugye a Roma a kedvenc, de rajtuk kívül a Chelsea-vel és a Real Madriddal szimpatizálok, és minden meccsüket nézem, de lehet egyedül vagyok azzal az állásponttal, hogy én ezt a "teljesítményt" nem kenném Mourinhora. A tavalyi Dortmund sem Klopp hibája volt szerintem.
Az utóbbi időben az igazolások is gyengék voltak. Pedro-Baba-Cuadrado-Falcao tragédia. Pedig én pl Pedrotól és Babatól többet vártam, utóbbira már azt mondom jobb, hogy inkább Rüdiger jött Rómába.
Zouma a legjobb a Chelsea védelmében, én legalábbis így látom, és nem véletlen imádkoztam hogy őt hozza el valahogy Sabatini.
Én a Loftus-Cheek, Kenedy párost akarom látni a kezdőben, mert jelenleg pl a Costa-Falcao-Remy triónál egy féllábú Didier Drogba is többet érne, pláne az öltözőben. Az Ő személye és mentalitása nagyon hiányzik nekem és ahogy én látom a csapatnak is, meg ugye egy Lampard.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
-
bucketb0b
őstag
válasz szami777 #71239 üzenetére
Igen ő a csapat legjobbja csak úgy írtam, hogy erre nem feltétlenül lehet építeni egy meccset, hogy majd lesz valami a pontrúgásnál és kihúzzuk. Főleg úgy, hogy idén kaki a védelem (is). Amúgy eddig kb. Willian volt a csapat legrosszabb befejező játékosa. Idén a legjobb, azért ez sokat elmond a csapatról
(#71240) BenHans: Hogy lehetne jobb Pedro ha az egész csapat szar? Egy rossz csapatból könnyebb kitűnni, de most a Chelseanél ez nem igazán igaz. Kompletten rossz ott valami. Ráadásul lehet több védekező feladatot kap.
-
KisTücsök
addikt
válasz BenHans #71240 üzenetére
Pedro 3 meccs után legsüllyedt a többiek teljesítményére. Ilyen esetben inkább az edzőt hibáztatnám. Ha a többieknek menne, szerintem neki is, éppen ezért nem mondanám rossz igazolásnak még. Egyáltalán nem.
Baba annyira nem rossz eddig, legalábbis a Baba - Azpi szélső védő páros sokkal jobb, mint az Azpi - Zouma, vagy az Azpi - Ivanovics. Főleg utóbbinál.
Ha formában lennének a játékosok, nem lenne semmi baj, tavalyhoz képest csak erősödött a keret. Ide most jöhetne akárki, pár meccs alatt lesüllyedne a többiek szintjére.
Akármennyire is nem szeretném, mindig oda lyukadok ki, hogy leginkább az edző a felelős. Azért se Terry se Cahill nem szar védők még mindig, mégis úgy védekeznek néha, mintha ez lenne életük első meccse.
-
BenHans
addikt
Salah bokájának véget vetett az egyik merda.... Hogy az a **************************. Ezért nem jár a lap, és Ninja a hentes.
GERVINHOOO!!! Egyétek!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs